Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου, 2024
16.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η ποιότητα στα τρόφιμα δεν φαίνεται με την πρώτη ματιά.

ΑρχικήΝέαΗ ποιότητα στα τρόφιμα δεν φαίνεται με την πρώτη ματιά.
spot_img

Της Άννας Λεκατσά*


Η ποιότητα που δε φαίνεται… και πρέπει να απαιτούμε!

Τι αντιλαμβανόμαστε ως ποιοτικό προϊόν; Ποιά είναι εκείνα τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες των τροφίμων που προσδίδουν υψηλή ποιότητα και πώς μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τις επιλογές μας;

   Όταν κάνουμε τις αγορές μας, κάποια χαρακτηριστικά των τροφίμων θεωρούνται αυτονόητα (ή προαπαιτούμενα) και είναι απαραίτητη προϋπόθεση να υπάρχουν σ’ αυτά. Όμως, ενώ κάποια χαρακτηριστικά ποιότητας μπορούμε πολύ εύκολα να τ’ αντιληφθούμε, κάποια άλλα δεν είναι εμφανή.

   Ποιά είναι αυτά και τι απαιτήσεις πρέπει να έχουμε για να αποκαλούμε ένα προϊόν ΠΟΙΟΤΙΚΟ;

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Φριτέζες αέρα: Έκτακτη προειδοποίηση για κίνδυνο τροφικών δηλητηριάσεων

Εκτός από κινδύνους πυρκαγιάς και εγκαυμάτων οι καταναλωτές αντιμετωπίζουν και κίνδυνο τροφικής δηλητηρίασης σύμφωνα με νέα έρευνα.

Τα λάθη των αρχών που πληρώνει η Βιομηχανία Τροφίμων –  Νέα ακύρωση ανάκλησης

Που οφείλονται οι λάθος ανακλήσεις τροφίμων - Νέα ανάκληση της... ανάκλησης!

Ευρωπαϊκή επιδημία σαλμονέλας από ντομάτες – Έκτακτη ανακοίνωση EFSA και ECDC

Mε μία έκτακτη ανακοίνωση η Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων και το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νοσημάτων ενημερώνουν για ευρωπαϊκή επιδημία σαλμονέλας από Ιταλικές ντομάτες.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο