Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου, 2024
6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Καινοτομία: Μαχαίρι λιώνει το σκληρό βούτυρο για να γίνεται εύκολα η επάλειψη στο ψωμί!

ΑρχικήΝέαΚαινοτομία / ΤάσειςΚαινοτομία: Μαχαίρι λιώνει το σκληρό βούτυρο για να γίνεται εύκολα η επάλειψη στο ψωμί!
spot_img

Το μοναδικό μαχαίρι βουτύρου στον κόσμο που μπορεί να λιώσει γρήγορα το βούτυρο χωρίς τη χρήση ηλεκτρικής ενέργειας.

Πόσες φορές έχουμε ξεχάσει να αγοράσουμε εκείνο το βούτυρο που αλείφεται εύκολα και στην προσπάθεια μας να το απλώσουμε σε ένα αφράτο και ντελικάτο ψωμάκι, μένει απλώς σε ένα σημείο; Ή ακόμα χειρότερα διαλύει το ψωμί και μαζί και την απόλαυση; Κάποιος μάλλον το σκέφτηκε και αυτό.

Το μαχαίρι SpreadTHAT! το οποίο θερμαίνεται, ρευστοποιεί το βούτυρο ώστε να απλώνεται πανεύκολα. Είναι ένα από τα χιλιάδες gadgets, διαθέσιμα στο Amazon στην τιμή των 40$ (λιγότερο από 40ευρω).

Σύμφωνα με το Delish, το καινοτόμο μαχαίρι ενώ είναι οδοντωτό, προορίζεται μόνο για άλειμμα. Σχεδιασμένο να εγκλωβίζει την θερμότητα του χεριού και να τη μεταφέρει στο εκάστοτε προϊόν, ώστε να απλώνεται εύκολα. Εφόσον η θερμότητα προκύπτει μόνο από το ανθρώπινο σώμα, δεν χρειάζεται μπαταρία ή επαναφόρτιση, και κατ’ επέκταση είναι απόλυτα ασφαλές για πλύσιμο στο χέρι ή σε πλυντήριο. Επίσης είναι ασφαλές και για χρήση από παιδιά καθώς δεν έχει αιχμηρές άκρες.

Φυσικά δεν είναι μόνο το βούτυρο για το οποίο μπορεί να λειτουργήσει. Τους κρύους χειμώνες κυρίως, το φυστικοβούτυρο ή η μερέντα που έχουμε στο ντουλάπι σκληραίνει και κάνει τη ζωή μας δύσκολη. Ακόμα και το μέλι. Το μαχαίρι μπορεί να κάνει το άπλωμα και γι’ αυτά τα προϊόντα πανεύκολο αφού κάνει ότι και με το βούτυρο.

https://www.delish.com/food-news/a34441596/heated-knife-butter-spreader/

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Σκόρδο – Κρεμμύδι: Επιστήμονες εφιστούν προσοχή στο τσιγάρισμα – Δημιουργούνται βλαβερές ενώσεις

Νέα μελέτη αποκαλύπτει ότι το σκόρδο και τα κρεμμύδια περιέχουν χημικές ουσίες, που μπορούν να μετατραπούν σε τρανς λιπαρά όταν μαγειρεύονται σε υψηλές θερμοκρασίες.

Coca Cola: Ανάκληση 28 εκατομμυρίων αναψυκτικών λόγω σοβαρού κινδύνου – 80 επιθεωρητές εν δράσει

Η μεγαλύτερη ανάκληση των τελευταίων 25 ετών στην Αυστρία που επηρέασε 18 χώρες.

Έκκληση προς την αλλαντοβιομηχανία: Μειώστε τα συντηρητικά για να αυξήστε την ασφάλεια – Προτεινόμενες λύσεις    

Τα μέτρα που προτείνουν ερευνητές για τη μείωση του κινδύνου λιστερίωσης στα τρόφιμα.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο