Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024
19.1 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Νέα Cadbury Dairy Milk Hot Cross Bun Bar ετοιμάζει η Mondelēz για το Πάσχα του 2022

ΑρχικήΟικιακάΚαταναλωτήςΝέα Cadbury Dairy Milk Hot Cross Bun Bar ετοιμάζει η Mondelēz για το Πάσχα του 2022
spot_img

Τι και αν ακόμα δεν έφτασαν τα Χριστούγεννα; Εμείς θα σας δώσουμε μια «γεύση» για το τι θα φάτε το Πάσχα!

Η Mondelēz International λοιπόν, πρόκειται να λανσάρει – αρχικά στο Ηνωμένο Βασίλειο – μια νέα μπάρα σοκολάτας με γεύση κουλουριών κανέλας, με την ονομασία Cadbury Dairy Milk Hot Cross Bun Bar,.

Η νέα μπάρα θα έχει βάρος 110g και θα είναι διαθέσιμη στην τιμή των £ 1.40 (περίπου 1,66€).

Ένας εκπρόσωπος της Mondelēz δήλωσε: “Οι πλάκες σοκολάτας είναι η καρδιά για το εμπορικό σήμα Cadbury, οπότε αυτή η προσθήκη στη σειρά των καινοτομιών είναι βέβαιο ότι θα είναι μια επιτυχία στα καταστήματα.

“Η αγορά μιας μάρκας που αναγνωρίζουν, είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας για τους αγοραστές το Πάσχα, καθιστώντας το Cadbury, το Cadbury Creme Egg και το Cadbury Mini Eggs ένα κρίσιμο μέρος της ποικιλίας ενός καταστήματος λιανικής.”

Οι πωλήσεις του Πάσχα σε ανεξάρτητα και συμβολικά καταστήματα, αυξήθηκαν κατά 11% το προηγούμενο έτος, αναφέρει η Mondelēz, καθώς περισσότεροι καταναλωτές στο Ηνωμένο Βασίλειο ψώνιζαν τοπικά, όπως αναφέρει το Talking Retail.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πίτσα: Πώς να αποτρέψετε την τροφική δηλητηρίαση από σαλμονέλα

Επιστημονική μελέτη για τον καταλληλότερο χρόνο ψησίματος και θερμοκρασίας, ώστε να θανατωθούν τα βακτήρια σαλμονέλας, εάν υπάρχουν στα υλικά παρασκευής.

Θάνατοι από τροφική δηλητηρίαση στο νοσοκομείο

Οι τροφικές δηλητηριάσεις στα νοσοκομεία, είναι ένας υποτιμημένος αλλά υπαρκτός και σοβαρός κίνδυνος.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα