Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
22 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Life ENERGY BOOST και Life IMMUNE PLUS, οι δύο χυμοί της ΔΕΛΤΑ, από ζουμερά φρούτα και μπαχαρικά!

ΑρχικήTop quality 4uΛιανεμπόριοLife ENERGY BOOST και Life IMMUNE PLUS, οι δύο χυμοί της ΔΕΛΤΑ, από ζουμερά φρούτα και μπαχαρικά!
spot_img

Για ενέργεια, ευεξία και ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος!

Πριν από 70 και πλέον χρόνια, ο Αριστείδης Δασκαλόπουλος, έθεσε τα θεμέλια για μια οικογενειακή επιχείρηση που θα άλλαζε για πάντα το τοπίο της βιομηχανίας τροφίμων. Η επιχείρηση αυτή ήταν η ΔΕΛΤΑ!

Στον Όμιλο πλέον ΔΕΛΤΑ Τρόφιμα, το όραμά τους είναι ξεκάθαρο: δεσμεύονται να «αναθρέφουν» το μέλλον όλων των Ελλήνων, παρέχοντάς τους τρόφιμα ανώτερης ποιότητας, που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες.

Πίσω από κάθε νέο προϊόν, υπάρχει εκτεταμένη έρευνα και μελέτη που διεξάγεται από την αφοσιωμένη επιστημονική ομάδα της ΔΕΛΤΑ, η οποία δε σταματά ποτέ να αναλύει και να κατανοεί τις εξελισσόμενες ανάγκες των Ελλήνων καταναλωτών, σχεδιάζοντας και εφαρμόζοντας συνεχώς νέες, καινοτόμες ιδέες που ανταποκρίνονται στις προτιμήσεις τους.

Επιπλέον, στη ΔΕΛΤΑ Τρόφιμα είναι περήφανοι, που είναι πρεσβευτές της ελληνικής διατροφής, προωθώντας το δικό μας ευ ζην διεθνώς, μέσω καινοτόμων προϊόντων. Οι άνθρωποι της εταιρίας, οι εργαζόμενοί της αλλά και δικοί μας άνθρωποι είναι μαζί μας καθημερινά: στα καταστήματα, στα σούπερ μάρκετ, στους φούρνους, στα παντοπωλεία και τις “ΔΕΛΤΑ της γειτονιάς”, σε όλη την Ελλάδα. Η δέσμευσή τους να μας εξυπηρετήσουν εκτείνεται από άκρη σε άκρη, καλύπτοντας κάθε γωνιά της χώρας.

Η σειρά Life της ΔΕΛΤΑ περιλαμβάνει μια ποικιλία ροφημάτων, που έχουν σχεδιαστεί, για να φέρνουν τη φύση στο ποτήρι μας. Περιλαμβάνει: χυμούς ψυγείου, χυμούς μακράς διαρκείας, έτοιμες προς κατανάλωση επιλογές όπως: συσκευασμένα τσάγια και ενεργειακά ποτά. Κάθε προϊόν αυτής της σειράς είναι προσεκτικά σχεδιασμένο, ώστε να προσφέρει τόσο νόστιμη γεύση, όσο και εξαιρετική διατροφή.

Ο χυμός Life ENERGY BOOST είναι ένα δροσιστικό ρόφημα, που συνδυάζει τις γεύσεις οκτώ (8) ζουμερών φρούτων με τις αρωματικές νότες τζίντζερ και τζίνσενγκ. Δεν προσφέρει μόνο μια απολαυστική γευστική εμπειρία, αλλά και πληθώρα βασικών βιταμινών. Με ένα πλούσιο μείγμα βιταμινών C, B6, B12, νιασίνης και βιοτίνης υποστηρίζει τη συνολική μας ενέργεια και ευεξία.

Η δεύτερη επιλογή της σειράς είναι ο χυμός Life IMMUNE PLUS, που συνδυάζει τις γεύσεις τεσσάρων (4) ζουμερών φρούτων με νότες κουρκουμά, γνωστού για τις ανοσοποιητικές του ιδιότητες. Προσφέρει μια νόστιμη και αναζωογονητική γεύση και περιέχει επίσης βασικές βιταμίνες C, B6, B12, νιασίνη και βιοτίνη, για την υποστήριξη ενός υγιούς, ανοσοποιητικού συστήματος.

Αναζητείστε τους στα ψυγεία των σούπερ μάρκετ, σε συσκευασίες των 400ml.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

spot_img

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

«Υποψίες απάτης τροφίμων» στη ΕΕ τον Φεβρουάριο του 2024

Μακράν οι περισσότερες ενημερώσεις αφορούσαν σε υπολείμματα φυτοφαρμάκων σε φρούτα και λαχανικά.

Πλαστικά καλαμάκια: Ποιος κοροϊδεύει ποιον; – Της Άννας Λεκατσά*

Επέμβαση διάσωσης του πλανήτη ξεκινώντας από τα πλαστικά καλάμια: "Η εγχείρηση πέτυχε αλλά ο ασθενής πέθανε..."
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα