Δευτέρα, 14 Απριλίου, 2025
14.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Άλλο και τούτο: Της αρέσει να πλένει τα πιάτα αλλά όχι να… μαγειρεύει

ΑρχικήΟικιακάLIFEΆλλο και τούτο: Της αρέσει να πλένει τα πιάτα αλλά όχι να... μαγειρεύει
spot_img

Το γνωστό και αγαπητό ζευγάρι ηθοποιών του Χόλυγουντ Έυα Μέντες και Ράιαν Γκόσλινγκ έχουν βρει τις… κουζινικές τους ισορροπίες

Η Εύα Μέντες λατρεύει να κάνει τις δουλειές του σπιτιού όχι όμως και να μαγειρεύει.

- Advertisement -

   Όπως παραδέχεται η ίδια αυτός που έχει αναλάβει την μαγειρική είναι ο σύντροφός της Ράιαν Γκόσλινγκ.

   «Ο Ράιαν είναι ο μάγειρας. Είναι απίστευτος μάγειρας», δήλωσε η ηθοποιός και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι υπάρχει μια πολύ καλή ισορροπία στο “μαγειρεύει αυτός κι εγώ να καθαρίζω”. Και λειτουργεί για εμάς».

   Πέρα από τη συμφωνία τους για το φαγητό, η Μέντες παραδέχεται ότι είναι για εκείνη θεραπευτικό να στήνεται μπροστά από τον νεροχύτη και να καθαρίζει τα πιάτα.

   «Η ζωή είναι τόσο χαοτική. Αλλά το μόνο πράγμα που μπορώ να ελέγξω είναι το σπίτι μου, η κουζίνα μου. Έτσι, όταν πλένω τα πιάτα είναι χαλαρωτικό για μένα», λέει στο People. «Πραγματικά είναι κάτι πέρα από την καθαριότητα. Μου δίνει πραγματικά διαύγεια. Ο καθαρός νεροχύτης ισοδυναμεί με καθαρό μυαλό για μένα».

   «Μεγαλώνοντας σε ένα μικροσκοπικό διαμέρισμα με πολλούς ανθρώπους, δεν είχαμε τίποτα», λέει για την ανατροφή της στη Νότια Καλιφόρνια. «Αλλά όταν το σπίτι ήταν καθαρό, ήταν σαν, “Απλά αισθάνομαι καλύτερα”. Όλοι ένιωθαν καλύτερα. Άρα για μένα είναι κάτι συναισθηματικό».

ΑΠΕ

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Εκτεθήκαμε διεθνώς: Ελληνικό σκεύος ευθύνεται για δηλητηρίαση Γάλλου από μόλυβδο

Η Γαλλία ενημέρωσε το Ευρωπαϊκό RASFF για σοβαρό κίνδυνο από ελληνικό σκεύος

Ποια είναι η καλύτερη μαρινάδα για το κρέας σας – Τι αποκαλύπτει η επιστήμη για το μαρινάρισμα του κρέατος με οξέα

Μια σειρά πειραμάτων καταρρίπτει μύθους και επιβεβαιώνει ότι η επιλογή του σωστού οξέος μπορεί να κάνει τη διαφορά στην υφή, τη γεύση και τη ζουμερότητα του κρέατος.

Το φθηνό ψάρι στο “στόχαστρο” Οργανώσεων – Γιατί και ποιοι εξέδωσαν οδηγία να μην το τρώμε – Αντιδρά η ευρωπαϊκή Αλιεία

Η αλιευτική βιομηχανία της ΕΕ καταγγέλλει τη συμβουλή των ΜΚΟ προς τους καταναλωτές να σταματήσουν να αγοράζουν το ψάρι που αλιεύει ο στόλος της ΕΕ
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα