Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
18.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ο Gordon Ramsay δεν μασάει τα λόγια του: “Η πανδημία έβγαλε εκτός παιχνιδιού τα …‘s**thole’ restaurants”

ΑρχικήΟικιακάLIFEΟ Gordon Ramsay δεν μασάει τα λόγια του: "Η πανδημία έβγαλε εκτός παιχνιδιού τα ...‘s**thole’ restaurants"
spot_img

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο εκρηκτικός σεφ Γκόρντον Ράμσεϊ μίλησε για τον «καταστροφικό» αντίκτυπο του κορονοϊού στον κλάδο της εστίασης, αλλά δεν έκρυψε πως υπάρχει και ένα θετικό σε όλη αυτή την ιστορία: όλα τα «κακά» εστιατόρια (για την ακρίβεια… ‘s**thole’ restaurants, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε) βγήκαν εκτός παιχνιδιού εξαιτίας των συνεχιζόμενων lockdown.

Στην ίδια συνέντευξη, την οποία έδωσε στους Radio Times στο πλαίσιο της προώθησης της νέας εκπομπής του στο BBC One, «Gordon Ramsay’s Future Food Stars», ο ίδιος τόνισε πως η πανδημία δίδαξε όσους εργάζονται στον κλάδο να ανεβάσουν το επίπεδο στις υπηρεσίες που προσφέρουν αφού αυτή χτύπησε τόσο μικρότερα εστιατόρια όσο και μεγάλες αλυσίδες.

Κατά τον Ράμσεϊ τα χειρότερα έχουν περάσει και η κατάσταση βελτιώνεται μετά από δύο καταστροφικά χρόνια, ενώ ο ίδιος δε στενοχωριέται καθόλου για εστιατόρια που εκμεταλλεύονταν τη φήμη και την καλή τοποθεσία τους και τελικά χτυπήθηκαν από την πανδημία και έκλεισαν.

Αναφερόμενος στην αυξανόμενη ζήτηση προϊόντων πολυτελείας και υψηλής ποιότητας κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ο Ράμσεϊ υπογράμμισε ότι «οι πελάτες έχουν γίνει πολύ πιο έξυπνοι τα τελευταία δύο χρόνια. Ξέρουν πολύ περισσότερα από ποτέ για το φαγητό και αυτό έγινε μάθημα σε όλους στον κλάδο της εστίασης να ανεβάσουν το επίπεδο των υπηρεσιών τους. Έχει εξαφανιστεί η αλαζονεία από τη βιομηχανία».

Πηγή: https://www.thedrinksbusiness.com/2022/03/gordon-ramsay-says-lockdowns-got-rid-of-all-the-sthole-restaurants/

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Καρκινογόνες ουσίες σε λαδόκολλα ψησίματος – Ευρήματα νέας μελέτης

Επιβραδυντικά φλόγας και καρκινογόνες ουσίες πάνω από τα ρυθμιστικά όρια σε ορισμένα «οικολογικά» χαρτιά ψησίματος.

Φυτοφάρμακα σε τρόφιμα: Δημοσιεύτηκε η έκθεση της EFSA για το 2022

Συστάσεις στους διαχειριστές κινδύνου για την αύξηση της αποτελεσματικότητας των ευρωπαϊκών συστημάτων ελέγχου.

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ραβέντι σε συνταγές – Σοβαρός κίνδυνος

Το υπουργείο τροφίμων, γεωργίας και αλιείας της Δανίας προειδοποιεί: Μη τρώτε τα φύλλα από ραβέντι.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα