Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου, 2024
16.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ο Κίλιαν Μέρφι έτρωγε μόνο ένα αμύγδαλο την ημέρα για τον νέο του ρόλο

ΑρχικήΟικιακάLIFEΟ Κίλιαν Μέρφι έτρωγε μόνο ένα αμύγδαλο την ημέρα για τον νέο του ρόλο
spot_img

Προσπαθώντας να χάσει βάρος για να υποδυθεί τον “πατέρα” της ατομικής βόμβας.

Η πρωταγωνίστρια του πολυαναμενόμενου «Oppenheimer» Έμιλι Μπλαντ αποκάλυψε την «εξαντλητική» προσπάθεια απώλειας βάρους στην οποία προχώρησε ο Κίλιαν Μέρφι για να υποδυθεί τον «πατέρα της ατομικής βόμβας».

   Μιλώντας στο Extra για την ριζική μεταμόρφωση του Μέρφι αποκάλυψε ότι «έτρωγε μόνο ένα αμύγδαλο την ημέρα. Ήταν τόσο αδύνατος», είπε χαρακτηριστικά η Μπλάντ η οποία υποδύεται τη σύζυγό του Κάθριν Οπενχάιμερ στην ταινία.

   Σημειώνεται ότι ο Ιρλανδός ηθοποιός στο παρελθόν είχε περιγράψει λεπτομερώς τις ακρότητες στις οποίες προχώρησε για να υποδυθεί τον διάσημο θεωρητικό φυσικό που έπαιξε κεντρικό ρόλο στη δημιουργία της ατομικής βόμβας κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Μιλώντας μεταξύ άλλων στους New York Times, εξήγησε πως πέντε μήνες πριν από τα γυρίσματα άρχισε να προετοιμάζεται τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά για τον ρόλο.

   «Λατρεύω να παίζω με το σώμα μου και ο Οπενχάιμερ είχε μία πολύ ξεχωριστή σιλουέτα την οποία ήθελα να αποδώσω σωστά. Έπρεπε να χάσω αρκετά κιλά…ήταν πολύ αδύνατος, σχεδόν αποστεωμένος. Ζούσε με μαρτίνι και τσιγάρα. Είχε αυτά τα πολύ λαμπερά μάτια και ήθελα να του δώσω αυτό το βλέμμα, οπότε δουλέψαμε πολύ πάνω στο σώμα και τις εκφράσεις του πριν ξεκινήσουμε», είπε ο Μέρφι χωρίς να αποκαλύπτει πόσα κιλά έχασε για τον ρόλο.

   Σύμφωνα με την Daily Mail η παγκόσμια πρεμιέρα του «Oppenheimer», σε σκηνοθεσία Κρίστοφερ Νόλαν, σήμερα 21 Ιουλίου.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Η νέα αξιολόγηση της EFSA για την ασφάλεια της ζαχαρίνης

Πολλές μελέτες απαντούν αν η σακχαρίνη είναι ασφαλής για ανθρώπινη κατανάλωση.

«Βράσε το, για 5 λεπτά» – Οι νέες οδηγίες των αρχών για τις έτοιμες σούπες, μετά τον θάνατο γυναίκας από αλλαντίαση

Νέα αξιολόγηση και σύσταση του Υπουργείου Υγείας της Ιταλίας μετά τον θάνατο γυναίκας που έφαγε RTE σούπα.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο