ΑρχικήPicksNews LineΠως φτιάχνεται η μπουγάτσα στο ELLE Ιταλίας!

Πως φτιάχνεται η μπουγάτσα στο ELLE Ιταλίας!

1 λεπτά ανάγνωσης

Κρασί, μπουγάτσα και διαδρομές πεζοπορίας στις ταξιδιωτικές εμπειρίες Ιταλίδας δημοσιογράφου.

Το κρασί που παράγεται στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης δοκίμασε η Ιταλίδα δημοσιογράφος Claudia Valeriani Fagnoni που επισκέφθηκε την περιοχή, στο πλαίσιο ταξιδιού που διοργάνωσαν ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης και το τμήμα τουρισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με το γραφείο ΕΟΤ Ιταλίας.

- Advertisement -

Η Ιταλίδα δημοσιογράφος παρακολούθησε ακόμη την παρασκευή μπουγάτσας, γεύτηκε τις ιδιαίτερες γεύσεις της Θεσσαλονίκης, ξεναγήθηκε στα σημαντικά μνημεία της πόλης ενώ ακολούθησε διαδρομές πεζοπορίας κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στον Όλυμπο. Το υλικό που συγκέντρωσε η κ. Fagnoni θα παρουσιαστεί στο περιοδικό ΕLLE και στο περιοδικό DONNA MODERNA.

Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, επισήμανε ότι η εξωστρέφεια της Θεσσαλονίκης είναι δομημένη πάνω σε πετυχημένα projects προβολής που με τις κατάλληλες συνεργασίες, φέρνουν αδιαμφισβήτητα και μετρήσιμα αποτελέσματα.

- Advertisement -

ΑΠΕ

- Advertisement -

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Σωρεία παραβάσεων ασφάλειας τροφίμων σε μεγάλο αρτοποιείο – Η προειδοποιητική επιστολή των Αρχών

Η υπόθεση φωτίζει τις απαιτήσεις που οφείλουν να τηρούν οι επιχειρήσεις παραγωγής αρτοσκευασμάτων

PFAS στο πόσιμο νερό: Η αόρατη πρόκληση για τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον – Τι δείχνουν οι μετρήσεις στην Ελλάδα

Σε αποκλειστική συνέντευξη, η Δρ Έρη Μπιζάνη εξηγεί ποια είναι η πραγματική εικόνα σήμερα για τα PFAS στο πόσιμο νερό της Ελλάδας, τι δείχνουν οι διαθέσιμες μετρήσεις και ποιες περιοχές απαιτούν αυξημένη επιτήρηση.