Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
12.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Πως φτιάχνεται η μπουγάτσα στο ELLE Ιταλίας!

ΑρχικήPicksNews LineΠως φτιάχνεται η μπουγάτσα στο ELLE Ιταλίας!
spot_img

Κρασί, μπουγάτσα και διαδρομές πεζοπορίας στις ταξιδιωτικές εμπειρίες Ιταλίδας δημοσιογράφου.

Το κρασί που παράγεται στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης δοκίμασε η Ιταλίδα δημοσιογράφος Claudia Valeriani Fagnoni που επισκέφθηκε την περιοχή, στο πλαίσιο ταξιδιού που διοργάνωσαν ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης και το τμήμα τουρισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με το γραφείο ΕΟΤ Ιταλίας.

Η Ιταλίδα δημοσιογράφος παρακολούθησε ακόμη την παρασκευή μπουγάτσας, γεύτηκε τις ιδιαίτερες γεύσεις της Θεσσαλονίκης, ξεναγήθηκε στα σημαντικά μνημεία της πόλης ενώ ακολούθησε διαδρομές πεζοπορίας κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στον Όλυμπο. Το υλικό που συγκέντρωσε η κ. Fagnoni θα παρουσιαστεί στο περιοδικό ΕLLE και στο περιοδικό DONNA MODERNA.

Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, επισήμανε ότι η εξωστρέφεια της Θεσσαλονίκης είναι δομημένη πάνω σε πετυχημένα projects προβολής που με τις κατάλληλες συνεργασίες, φέρνουν αδιαμφισβήτητα και μετρήσιμα αποτελέσματα.

ΑΠΕ

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

spot_img

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Νέος κανονισμός για τις ειδικές απαιτήσεις υγιεινής για ορισμένα κρέατα, ψάρια, γαλακτοκομικά και αυγά

Ο νέος Καν. (ΕΕ) 2024/1141 που τροποποιεί τα παραρτήματα II και III του κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 853/2004.

ΕΕ: Μελέτη για το παρόν και το μέλλον των εναλλακτικών πρωτεϊνών στην Ευρώπη

Οι αυξημένες ανάγκες επισιτισμού στο μέλλον μπορεί να φέρουν νέα προϊόντα από φύκια, έντομα και κρέας εργαστηρίου στη διατροφή μας.

Ασφαλή από παθογόνα τα ψάρια υδατοκαλλιέργειας σύμφωνα με την EFSA

Η Ελλάδα στην πρώτη πεντάδα των χωρών που κοινοποίησαν στο RASFF μολυσμένα εισαγόμενα ψάρια.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα