Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
14.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Το πιο εντυπωσιακό υπαίθριο μπαρ για σάκε από την OKDO Architects

ΑρχικήΟικιακάLIFEΤο πιο εντυπωσιακό υπαίθριο μπαρ για σάκε από την OKDO Architects
spot_img

Λαμπερά σύννεφα σε σχήμα μπαλονιών στο υπαίθριο μπαρ γευσιγνωσίας σάκε.

Την πολυσύχναστη επιχειρηματική συνοικία του Τόκιο μετέτρεψε, στο πλαίσιο του φημισμένου φεστιβάλ Sake Jump, σε υπαίθριο μπαρ γευσιγνωσίας σάκε, το αρχιτεκτονικό γραφείο OKDO Architects με ένα σύνολο λαμπερών σύννεφων σε σχήμα μπαλονιών.

   Ανάμεσα στους ουρανοξύστες που είναι δεξιά και αριστερά της λεωφόρου Otemachi Naka-dori, η εκδήλωση έφερε στη μητρόπολη τις γεύσεις από 41 ζυθοποιεία σάκε από όλη τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου, επιτρέποντας στους λάτρεις του ποτού να μαζεύονται κάτω από τα φουσκωτά σαν σπυριά ρυζιού σύννεφα του OKDO.

   Προερχόμενη από το σχήμα του σπυριού ρυζιού στη διάρκεια ζύμωσης, η ιδέα συνίστατο σε τραπέζια για ποτό με στέγαστρα σύννεφα σε σχήμα ρυζιού τα οποία στηρίζονταν σε λεπτές χαλύβδινες ράβδους που μοιάζουν με μυκέλιο. Τα φουσκωτά στέγαστρα ήταν κατασκευασμένα από ανακυκλώσιμα υλικά. Μπορούν να συναρμολογηθούν και αποσυναρμολογηθούν μέσα σε ένα λεπτό και να μεταφερθούν οπουδήποτε για νέα χρήση.

   Στη διάρκεια της μέρας, έκαναν πιο απαλό το εκτυφλωτικό φως του ήλιου (https://www.instagram.com/p/Ci3k3snvR9y/) ενώ τη νύχτα εξέπεμπαν μια απαλή λάμψη φωτίζοντας σαν φανάρι τον χώρο.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

spot_img

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Νέος κανονισμός για τις ειδικές απαιτήσεις υγιεινής για ορισμένα κρέατα, ψάρια, γαλακτοκομικά και αυγά

Ο νέος Καν. (ΕΕ) 2024/1141 που τροποποιεί τα παραρτήματα II και III του κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 853/2004.

ΕΕ: Μελέτη για το παρόν και το μέλλον των εναλλακτικών πρωτεϊνών στην Ευρώπη

Οι αυξημένες ανάγκες επισιτισμού στο μέλλον μπορεί να φέρουν νέα προϊόντα από φύκια, έντομα και κρέας εργαστηρίου στη διατροφή μας.

Ασφαλή από παθογόνα τα ψάρια υδατοκαλλιέργειας σύμφωνα με την EFSA

Η Ελλάδα στην πρώτη πεντάδα των χωρών που κοινοποίησαν στο RASFF μολυσμένα εισαγόμενα ψάρια.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα