Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου, 2024
6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Starbucks : O macchiato καραμέλα φτιάχνεται από… βανίλια

ΑρχικήΟικιακάStarbucks : O macchiato καραμέλα φτιάχνεται από… βανίλια
spot_img

Barista των Starbucks έγινε viral όταν αποκάλυψε “μυστικές” πληροφορίες για την αλυσίδα καφέ, στο Tik Tok.

Mια υπάλληλος των Starbucks μοιράστηκε μέσω του TikTok ένα βίντεο για μερικά fun facts για την αλυσίδα. Η barista  με το όνομα λογαριασμού @swaze9089 μοιράστηκε μια σειρά βίντεο σχετικά με πράγματα που οι πελάτες Starbucks μπορεί να μην γνώριζαν για την αλυσίδα καφέ.

Στο πρώτο μέρος του βίντεο στο Tik Tok, η κοπέλα έδειξε πως ο macchiato φτιάχνεται με τις δόσεις εσπρέσο πάνω από ένα ποτήρι με γάλα. Στο δεύτερο μέρος του βίντεο, η κοπέλα αναφέρει, δείχνοντας μια μηχανή εσπρέσο, πως «ο ξανθός εσπρέσο έχει περισσότερη καφεΐνη» από τον κανονικό εσπρέσο. Ένα άλλο μέρος της δημοσίευσης δείχνει πώς φτιάχνεται ο macchiatο καραμέλας, ο οποίος στην πραγματικότητα έχει βάση τη βανίλια, αλλά το σιρόπι που μπαίνει στο τέλος δίνει τη γεύση καραμέλας. Το πιο ιδιαίτερο «μυστικό» που αποκάλυψε, ωστόσο, είναι το γιατί τα Starbucks έχουν το καλύτερο νερό. Σύμφωνα με τη barista, το νερό στα καταστήματά τους  φιλτράρεται τριπλά, προκειμένου να «αντιστρέψει την όσμωση.

Η δημοσίευση της @swaze9089 έχει περισσότερες από 2 εκατομμύρια προβολές, με τους χρήστες του TikTok στα σχόλια να εντυπωσιάζονται από μερικά από τα μυστικά των Starbucks.  Μιλώντας στον The Independent, η @swaze9089 αναφέρει πως εργάζεται στα Starbucks εδώ και τέσσερα χρόνια, αλλά πως και η ίδια είναι ενθουσιασμένη με τα πράγματα που έμαθε για την αλυσίδα. Για αυτό το σκοπό αποφάσισε να τα διαδώσει στον κόσμο. Η barista, έχει προσθέσει και άλλα βίντεο σχετικά με την πολυεθνική στο προφίλ της, τα οποία δεν μοιράζονται μόνο μυστικά για τον καφέ, αλλά και για άλλα προϊόντα της εταιρείας, και δήλωσε την πρόθεσή της να ανεβάσει αρκετά ακόμα.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Σκόρδο – Κρεμμύδι: Επιστήμονες εφιστούν προσοχή στο τσιγάρισμα – Δημιουργούνται βλαβερές ενώσεις

Νέα μελέτη αποκαλύπτει ότι το σκόρδο και τα κρεμμύδια περιέχουν χημικές ουσίες, που μπορούν να μετατραπούν σε τρανς λιπαρά όταν μαγειρεύονται σε υψηλές θερμοκρασίες.

Coca Cola: Ανάκληση 28 εκατομμυρίων αναψυκτικών λόγω σοβαρού κινδύνου – 80 επιθεωρητές εν δράσει

Η μεγαλύτερη ανάκληση των τελευταίων 25 ετών στην Αυστρία που επηρέασε 18 χώρες.

Έκκληση προς την αλλαντοβιομηχανία: Μειώστε τα συντηρητικά για να αυξήστε την ασφάλεια – Προτεινόμενες λύσεις    

Τα μέτρα που προτείνουν ερευνητές για τη μείωση του κινδύνου λιστερίωσης στα τρόφιμα.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο