Όταν ένα αθώο κρουασάν γίνεται άγριο επικίνδυνο ερπετό

Όταν ένα αθώο κρουασάν γίνεται επικίνδυνο ερπετό

cibum team


  Για δύο 24ωρα οι κάτοικοι μία γειτονιάς της Κρακοβίας είχαν κλειδαμπαρωθεί στα σπίτια τους καθώς σε ένα δέντρο του δρόμου, καθόταν ατάραχο ένα Ιγκουάνα… ή τουλάχιστον έτσι νόμιζαν!

Στην ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Πολωνική οργάνωση για τα άγρια ζώα, περιγράφει όλη την τηλεφωνική συνομιλία με την έντρομη κυρία που τους κάλεσε να πιάσουν το άγριο ζώο.

- Ελάτε να τον πάρετε! - η απελπισία ακούγεται στη φωνή μιας γυναίκας που καλεί.

- Μα ποιος, κυρία μου;

- Αυτό το πλάσμα!!! Κάθεται σε ένα δέντρο στο τετράγωνο εδώ και δύο μέρες! Ο κόσμος δεν ανοίγει παράθυρα γιατί φοβάται ότι θα μπει στο σπίτι του!

- Μα τι είναι, κυρία μου; Ίσως κάποιο άρρωστο αρπακτικό πουλί;

- Όχι! - Όχι! Δεν είναι πουλί!

- Και πώς μοιάζει αυτό;

- Είναι καφέ, κάθεται σε ένα δέντρο και μάλλον  είναι  ένα Ιγκουάνα; Ναι, είναι ιγκουάνα! Κάθεται εδώ και δύο μέρες και όλοι το φοβούνται! Πότε θα έρθετε να τον πιάσετε;

Ο εργαζόμενος στην οργάνωση πίστεψε ότι πρόκειται για φάρσα και κοίταξε το ημερολόγιο να δει εάν είναι πρωταπριλιά. Από πού και ως που ένα ιγκουάνα στους δρόμους της Κρακοβίας; Δεν είναι και απίθανο σκέφτηκε κάποιος να πέταξε ένας ιγκουάνα που είχε στο σπίτι του, αλλά για να κάθεται ακίνητο τόσες ημέρες μάλλον έχει πεθάνει από το κρύο….

Όταν έφτασαν οι διασώστες ανακάλυψαν πάνω σε ένα δέντρο το τρομακτικό άγριο «ζώο», τον φρικτό απειλητικό κίνδυνο. Το καφέ πλάσμα κάθεται σε ένα κλαδί και δεν κινείται. Το καφέ δέρμα του λάμπει στον ήλιο, αλλά το καημένο δεν έχει πόδια ούτε κεφάλι. Άλλωστε ποιο γαλλικό κρουασάν έχει κεφάλι και πόδια; Τελικά το άγριο επικίνδυνο πλάσμα που προκάλεσε φόβο και τρόμο ήταν ένα κρουασάν που είχε σφηνώσει στα κλαδιά του δέντρου, και επειδή δεν φαινόταν καλά άφησε την φαντασία των κατοίκων της γειτονιάς να καλπάσει σε επικίνδυνες κινηματογραφικές διαδρομές με τέρατα και δράκους….

Βαθμολογήθηκε με 0 στα 5 με βάση τη γνώμη 0 επισκεπτών
Δεν υπάρχουν σχόλια γι αυτό το άρθρο

Αφήστε το σχόλιό σας

  1. Δημοσιεύστε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης.
Βαθμολογείστε αυτό το άρθρο:
0 Χαρακτήρες
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την Τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;