Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2024
29.1 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Οικιακά

ΑρχικήΟικιακά

Γουστάρω να είμαι παχουλή…

Μία ζωή στη στέρηση δεν αντέχεται, όπως και να το κάνουμε...  

Της Ελένης Τσαγκά

(Τ)Ζαχαρένια Συμιακά Κουλουράκια

Οι κρυψώνες, τα ντιβανομπάουλα, οι ατελείωτες νύχτες και άλλες αναμνήσεις....

Μπιφτέκια με τραχανά: η νέα τάση στη εναλλακτική κουζίνα.

Ο παρεξηγημένος τραχανάς το πιο παλιό superfood. Της Έλενας Τασιοπούλου*

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ

«Μην ρουφάτε, μην φυσάτε το φαγητό για να κρυώσει, μην κάνετε θόρυβο μασώντας, μην απλώνεστε, μην μιλάτε με το στόμα γεμάτο, μην μαζεύετε τη σάλτσα με το ψωμί...».

Πότε οι πολλές θερμίδες βοηθούν στη δίαιτα

Τα τρόφιμα με πολλές θερμίδες που συμβάλλουν στην απώλεια βάρους. 

Της Δέσποινας Μαρσέλου*

Η μαγειρική στον Όλυμπο την εποχή του Χαλκού ήταν… fusion

 Χοιρινό με λαχανικά το «πιάτο» της εποχής.

1-1-1-2: Η πιο εύκολη κρέπα!

Γρήγορη εύκολη και νόστιμη με αναλογίες υλικών: 1-1-1-2… 

Της Μαίρης Παναγιωταρά

10 πράγματα που δεν ξέρατε ότι δεν είναι vegan!

Στην vegan φιλοσοφία δεν περιλαμβάνονται ζάχαρη, μπύρα, αρώματα και προφυλακτικά.

Tης Δέσποινας Μαρσέλου*

Το 50% των ανδρών στην Ελλάδα πάσχει από Υπνική Άπνοια

«Κλειδί» για την αντιμετώπιση της η μεσογειακή διατροφή.

Πρωταπριλιάτικο αστείο ότι ο Tom Hanx ανοίγει σουβλατζίδικα στο Λ.Α.

Η «αποκλειστική» είδηση έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Έλαιο Τσουκνίδας. To μαγικό ταξίδι στον κόσμο των βοτάνων

Για λαμπερά δυνατά Μαλλιά.

Διαδικτυακά μαθήματα μελισσοκομίας σε παιδιά.

Εκκολαπτόμενοι μελισσοκόμοι από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη.

Ο Έλληνας από τη Χίο που έφτιαξε ένα από τα πιο δημοφιλή γλυκά της Αργεντινής

Μία ιστορία επιτυχίας που θυμίζει κινηματογραφική ταινία.

Πώς να κάνουμε τα παιδιά να τρώνε φρούτα…

και να τα απολαμβάνουν κιόλας! Της Έλενας Τασιοπούλου*.

Καινοτομία: νηστίσιμα “συκολατάκια” με σύκα

Όταν η υγιεινή διατροφή και η απόλαυση ανακατεύονται θαυμάσια…

Κολοκάσι: το super food των Ικαριωτών

Οι ίδιοι λένε ότι σε αυτό οφείλεται η μακροβιότητα τους. Του Κώστα Τσαγκά*.  

Υδροπονικές καλλιέργειες: ναι μεν, αλλά…

του Γιώργου Μορφονιού*.  

Χταποδάκι στιφάδο της μαμάς (μου).

Γιατί εγώ στο στόμα μου, λαγό δεν βάζω…. 

της Γεωργίας Βαμβακερού

Την ομελέτα στην Κρήτη την λένε αλλιώς… την φτιάχνουν αλλιώς… και την απολαμβάνουν και αλλιώς…

Κρητικό σφουγγάτο από τα χέρια ενός παλικαριού από την Κρήτη…

του Γιώργου Κωστάκη*.  

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Ποιο θέμα ασφάλειας τροφίμων και διατροφής σας απασχολεί;

spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Κούραση: 13+1 τρόφιμα που σας βοηθούν να την πολεμήσετε και να… νικήσετε!

Η λίστα με τα τρόφιμα που θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε περισσότερη ενέργεια.

Τι γίνεται με τα ξυλάκια στο παγωτό ξυλάκι; Μπορούμε να τα γλείφουμε;

Το σωστό ξυλάκι στο παγωτό πρέπει να είναι μη τοξικό, ασφαλές, λειτουργικό και φιλικό στο περιβάλλον.
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης