Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου, 2022
19.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Πώς να κόψετε το αβοκάντο σε 4 μέρη εύκολα και γρήγορα

ΑρχικήΟικιακάΠώς να κόψετε το αβοκάντο σε 4 μέρη εύκολα και γρήγορα
spot_img

Μια TikToker μοιράστηκε μια ιδιοφυή μέθοδο για κόψιμο αβοκάντο σε 4 μέρη.

Η Αμερικανίδα μαμά, αλλά και ιδρύτρια της μάρκας τροφίμων και τρόπου ζωής Kalejunkie, Nicole Modic, έχει αφιερώσει αρκετό χρόνο να μοιράζεται με τους ακολούθους της στο TikTok διάφορα μυστικά που αφορούν το μεγάλο πάθος της: το φαγητό.

Πολύς κόσμος- ειδικά οι millennials- αγαπούν το αβοκάντο, αλλά συναντούν δυσκολία, όταν έρχεται η ώρα να το κόψουν. Ευτυχώς, η Modic έχει βρει έναν τρόπο να κόβει το αβοκάντο στα 4, εύκολα και γρήγορα, τον οποίο μοιράστηκε σε ένα βίντεο στο TikTok.

https://www.tiktok.com/@kalejunkie/video/7150059180802608430?is_copy_url=1&is_from_webapp=v1

Σύμφωνα με το βίντεο, για να προετοιμάσετε το αβοκάντο πρώτα κόψτε το κατά μήκος, στη συνέχεια γυρίστε το, κόψτε το ξανά και στρίψτε το αβοκάντο. Στη συνέχεια, σπάστε το αβοκάντο στα τέσσερα. Η φλούδα του σε γενικές γραμμές αφαιρείται «εύκολα», αλλά αν το αβοκάντο είναι αρκετά ώριμο, θα πρέπει να βγει και το κουκούτσι.

Πάμε να το δούμε βήμα βήμα:

  • Κόψτε το αβοκάντο κατά μήκος και αναποδογυρίστε το
  • Κόψτε το ξανά και στρίψτε το αβοκάντο
  • Σπάστε το στα τέσσερα και ξεφλουδίστε το
  • Το κουκούτσι και η φλούδα βγαίνουν εύκολα

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

GFSI: τρίμηνη αποβολή του IFS. Ποιες οι συνέπειες σε επιχειρήσεις και αγορά

Η ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής του GFSI μιλά για θέματα ακεραιότητας, εμπιστοσύνης και εμπιστευτικότητας.

Η EE θέτει ανώτατα όρια για τις χημικές ουσίες PFAS στα τρόφιμα: Ο Κανονισμός 2022/2388

Ανώτατα όρια για την παρουσία PFOS, PFOA, PFNA και PFHxS  στα τρόφιμα καθόρισε η ΕΕ με τον κανονισμό 2022/2388 της 7ης Δεκεμβρίου προκειμένου να εξασφαλιστεί υψηλό επίπεδο προστασίας της ανθρώπινης υγείας.

Γεωπονικό Αθήνας: Τροποποίηση στις συνθήκες παραγωγής στραγγιστού γιαουρτιού για να μειωθεί το υποπροϊόν ορού γάλακτος

Πρωτοποριακή μελέτη του γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών για την μείωση του υποπροϊόντος όξινου ορού γάλακτος και την αύξηση της απόδοσης του στραγγιστού γιαουρτιού.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα