Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
16.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Πως να μαλακώσετε το βούτυρο σε λίγα λεπτά, χωρίς να το λιώσετε και χωρίς φούρνο μικροκυμάτων – viral στο facebook

ΑρχικήΟικιακάΠως να μαλακώσετε το βούτυρο σε λίγα λεπτά, χωρίς να το λιώσετε και χωρίς φούρνο μικροκυμάτων - viral στο facebook
spot_img

Για όσους αναρωτιούνται για το πώς μπορούν να μαλακώσουν το βούτυρο χωρίς να το λιώσουν και χωρίς να χρησιμοποιήσουν φούρνο μικροκυμάτων, την απάντηση την έδωσε, μέσω σχετικής ανάρτησης στο Facebook, η σελίδα Easy Daily Recipes.

Μάλιστα, η λύση είναι πάρα πολύ απλή και το μόνο που χρειαζόμαστε είναι ένα ζεστό ποτήρι.

«Είναι μια από τις καλύτερες συμβουλές για να μαλακώσετε το βούτυρο που βγήκαν ποτέ. Εάν θέλετε να μαλακώσετε γρήγορα το βούτυρο, αλλά δεν θέλετε να το λιώσετε, βάλτε βραστό νερό σε ένα ποτήρι για να ζεσταθεί το ποτήρι. Στη συνέχεια πετάξτε το νερό και γυρίστε το πάνω από το κομμάτι βούτυρο. Σε λίγα λεπτά θα είναι μαλακό και έτοιμο για χρήση», αναφέρει η σελίδα.

Σε χιλιάδες χρήστες άρεσε η ανάρτηση, η οποία μόνο τις τελευταίες τρεις ημέρες κοινοποιήθηκε πάνω από 48.000 φορές.

«Υπέροχη συμβουλή αφού ξεχνάω να το βγάλω νωρίς το πρωί», έγραψε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος είπε ότι «το κάνω αυτό εδώ και λίγο καιρό και όντως πιάνει».

Ωστόσο, υπήρξε και μερίδα χρηστών, οι οποίοι δεν πείστηκαν, επιμένοντας –  μέσα από τα σχόλιά τους – ότι είναι πιο απλό να χρησιμοποιήσει κανείς το φούρνο μικροκυμάτων.

«Ο δικός μου φούρνος μικροκυμάτων έχει μια ρύθμιση για να μαλακώνει το βούτυρο χωρίς να το λιώνει», έγραψε ένας χρήστης.

Άλλοι αμφισβήτησαν το κατά πόσο ασφαλές είναι να θερμαίνει κανείς το γυαλί, λέγοντας ότι σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να τοποθετείται ένα μεταλλικό κουτάλι στο νερό για να «τραβάει τη θερμότητα μακριά από την άρκρη του ποτηριού».

Κάποιοι δε είπαν ότι έχουν ευκολότερες και ταχύτερες μεθόδους για να μαλακώσουν το βούτυρό τους, όπως το να το τρίψουν.

Τέλος, μια γυναίκα έγραψε ότι δεν βάζει καν το βούτυρο στο ψυγείο οπότε δεν αντιμετωπίζει τέτοια προβλήματα, ενώ δε φοβάται μην της χαλάσει αφού ανοίγει νέα συσκευασία κάθε δύο εβδομάδες.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

spot_img

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Νέος κανονισμός για τις ειδικές απαιτήσεις υγιεινής για ορισμένα κρέατα, ψάρια, γαλακτοκομικά και αυγά

Ο νέος Καν. (ΕΕ) 2024/1141 που τροποποιεί τα παραρτήματα II και III του κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 853/2004.

ΕΕ: Μελέτη για το παρόν και το μέλλον των εναλλακτικών πρωτεϊνών στην Ευρώπη

Οι αυξημένες ανάγκες επισιτισμού στο μέλλον μπορεί να φέρουν νέα προϊόντα από φύκια, έντομα και κρέας εργαστηρίου στη διατροφή μας.

Ασφαλή από παθογόνα τα ψάρια υδατοκαλλιέργειας σύμφωνα με την EFSA

Η Ελλάδα στην πρώτη πεντάδα των χωρών που κοινοποίησαν στο RASFF μολυσμένα εισαγόμενα ψάρια.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα