Τετάρτη, 23 Απριλίου, 2025
25.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Πόσιμη μαγιονέζα; Τι είναι πάλι αυτό;

ΑρχικήΟικιακάΠόσιμη μαγιονέζα; Τι είναι πάλι αυτό;
spot_img

Το νέο ποτό έχει προκαλέσει ανάμεικτες αντιδράσεις μεταξύ όσων το δοκίμασαν

Η κουζίνα της Ιαπωνίας είναι μέχρι στιγμής διάσημη κυρίως για το σούσι, που έχει φανατικούς οπαδούς σε όλον τον κόσμο… Προσπαθώντας να παρουσιάσει κάτι καινοτόμο έχει τους τελευταίους μήνες πλασσάρει στην αγορά ένα παράξενο τρόφιμο: Την πόσιμη μαγιονέζα και οι αντιδράσεις είναι ανάμεικτες ακόμη και μέσα στην ίδια τη χώρα.

- Advertisement -

Το ιαπωνικό Kewpie mayo λοιπόν, ένα παχύρρευστο ρόφημα σε λευκό χρώμα, θεωρείται ιδανική προσθήκη σε σούσι (γιατί το επιτυχημένο είναι πάντα όχημα επιτυχίας και για το νέο) και την πίτσα ενώ μπορείς να το πιεις και στο ποτήρι!

Το προϊόν βρίσκεται ακόμα σε δοκιμαστική φάση πωλήσεων, επομένως δεν είναι σαφές εάν μπορούμε ήδη να μιλάμε για νέο trend. Από τα σχόλια στα σόσιαλ πάντως τα μηνύματα δεν είναι και ιδιαίτερα ευοίωνα.

Ένας αγοραστής έγραψε: «Απολύτως απαίσιο! Μην το αγοράσετε! Κανένας λάτρης της μαγιονέζας δεν θα πιει τέτοιο πράγμα! Γιατί το πουλάνε αυτό!».

Ένας άλλος αγοραστής ισχυρίστηκε ότι μια που το δοκίμασε και μια που το έριξε στην αποχέτευση.

Εσείς θα το δοκιμάζατε;

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Οδοντόκρεμες μολυσμένες με μόλυβδο και άλλα επικίνδυνα βαρέα μέταλλα – Δοκιμή σε 51 γνωστές μάρκες

Μια νέα έρευνα που διεξήχθη στις Ηνωμένες Πολιτείες αποκάλυψε ότι πολλές εμπορικές οδοντόκρεμες είναι μολυσμένες με μόλυβδο και άλλα επικίνδυνα βαρέα μέταλλα.

Aκτινοβολημένα τρόφιμα: Είναι ασφαλή ή πρέπει να τα αποφεύγουμε; – Πώς τα ξεχωρίζουμε

Η ακτινοβόληση τροφίμων είναι μια μέθοδος επεξεργασίας τροφίμων με ιονίζουσα ακτινοβολία που αποσκοπεί στην εξόντωση παθογόνων βακτηρίων

Ευρωπαϊκό μπλόκο σε ελληνικά μύδια λόγω μόλυνσης με κολοβακτηρίδια – Ειδοποίηση RASFF

Η γνωστοποίηση στην Ευρώπη έγινε από την Ιταλία μέσω RASFF, στις 18/04/2024, ύστερα από ελέγχους που έγιναν από κτηνιάτρους στην Puglia
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα