Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου, 2024
14.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Το κόλπο της Dolly Parton για την πιο αφράτη ομελέτα

ΑρχικήΟικιακάΣυνταγέςΤο κόλπο της Dolly Parton για την πιο αφράτη ομελέτα
spot_img

H γνωστή τραγουδίστρια της κάντρι μουσικής Dolly Parton μοιράζεται ένα απλό αλλά πολύ αποτελεσματικό μυστικό, για αφράτη ομελέτα.

Η Dolly Parton είναι μια γνωστή σταρ της κάντρι, με τραγούδια όπως το «Jolene» και «I Will Always Love You». Έχει, επίσης, γράψει ένα μυθιστόρημα μυστηρίου, έχει δωρίσει περισσότερα από 100 εκατομμύρια βιβλία σε παιδιά και βοήθησε στη χρηματοδότηση του εμβολίου Moderna για τον COVID-19. Τα ταλέντα της πλέον επεκτείνονται και στην κουζίνα, αποκαλύπτοντας ένα μυστικό για να μαγειρεύει τέλεια αφράτη ομελέτα κάθε Σαββατοκύριακο.

Η Dolly Parton μίλησε για τη νέα της σειρά μιγμάτων κέικ Duncan Hines, συζητώντας μια τεχνική μαγειρικής που χρησιμοποιεί στο σπίτι σύμφωνα με το mentafloss. Κάθε Σαββατοκύριακο,  ετοιμάζει ένα πλήρες, παραδοσιακό Νότιο πρωινό για τον Καρλ Ντιν, τον επί 55 χρόνια σύζυγό της. Το πρωινό περιέχει από γαλλικό τοστ, μπισκότα και σάλτσα μέχρι φασόλια και ψωμί από καλαμπόκι—αλλά η ομελέτα παραμένει σταθερή αξία.

Για να διατηρήσει τα αυγά της ελαφριά και αφράτα , η Parton προσθέτει ένα απλό συστατικό: παγωμένο νερό κατά το ανακάτεμα. «Βάλτε μερικές σταγόνες παγωμένο νερό καθώς τα μαγειρεύετε και αυτό τα κάνει πιο αφράτα» λέει η τραγουδίστρια. Αυτό το κόλπο υποστηρίζεται και επιστημονικά, καθώς αντί να γίνουν τα αυγά «σούπα», το νερό στο μείγμα γίνεται ατμός όσο το τηγάνι ζεσταίνεται. Ο ατμός φουσκώνει τα αυγά καθώς εξατμίζεται, δίνοντας μια πιο ελαφριά, πιο αφράτη υφή.

Η Dolly Parton δεν ντρέπεται να μοιραστεί τις μαγειρικές της ικανότητες με τους θαυμαστές της. Το βιβλίο μαγειρικής της Dolly’s Dixie Fixin’s: Love, Laughter and Lots of Good Food περιέχει περισσότερες από 125 συνταγές για τα αγαπημένα της πιάτα από τον Νότο.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Δηλητηρίαση από κολοκυθάκια – Τι είναι η κουκουρβιτακίνη που μπορεί να οδηγήσει ακόμη και στον θάνατο

Η λήψη ακριβούς ιατρικού ιστορικού μπορεί να σώσει ασθενείς σε περιπτώσεις τροφικής δηλητηρίασης

Φριτέζες αέρα: Έκτακτη προειδοποίηση για κίνδυνο τροφικών δηλητηριάσεων

Εκτός από κινδύνους πυρκαγιάς και εγκαυμάτων οι καταναλωτές αντιμετωπίζουν και κίνδυνο τροφικής δηλητηρίασης σύμφωνα με νέα έρευνα.

Τα λάθη των αρχών που πληρώνει η Βιομηχανία Τροφίμων –  Νέα ακύρωση ανάκλησης

Που οφείλονται οι λάθος ανακλήσεις τροφίμων - Νέα ανάκληση της... ανάκλησης!
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο