Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
12.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Το κόλπο της Dolly Parton για την πιο αφράτη ομελέτα

ΑρχικήΟικιακάΣυνταγέςΤο κόλπο της Dolly Parton για την πιο αφράτη ομελέτα
spot_img

H γνωστή τραγουδίστρια της κάντρι μουσικής Dolly Parton μοιράζεται ένα απλό αλλά πολύ αποτελεσματικό μυστικό, για αφράτη ομελέτα.

Η Dolly Parton είναι μια γνωστή σταρ της κάντρι, με τραγούδια όπως το «Jolene» και «I Will Always Love You». Έχει, επίσης, γράψει ένα μυθιστόρημα μυστηρίου, έχει δωρίσει περισσότερα από 100 εκατομμύρια βιβλία σε παιδιά και βοήθησε στη χρηματοδότηση του εμβολίου Moderna για τον COVID-19. Τα ταλέντα της πλέον επεκτείνονται και στην κουζίνα, αποκαλύπτοντας ένα μυστικό για να μαγειρεύει τέλεια αφράτη ομελέτα κάθε Σαββατοκύριακο.

Η Dolly Parton μίλησε για τη νέα της σειρά μιγμάτων κέικ Duncan Hines, συζητώντας μια τεχνική μαγειρικής που χρησιμοποιεί στο σπίτι σύμφωνα με το mentafloss. Κάθε Σαββατοκύριακο,  ετοιμάζει ένα πλήρες, παραδοσιακό Νότιο πρωινό για τον Καρλ Ντιν, τον επί 55 χρόνια σύζυγό της. Το πρωινό περιέχει από γαλλικό τοστ, μπισκότα και σάλτσα μέχρι φασόλια και ψωμί από καλαμπόκι—αλλά η ομελέτα παραμένει σταθερή αξία.

Για να διατηρήσει τα αυγά της ελαφριά και αφράτα , η Parton προσθέτει ένα απλό συστατικό: παγωμένο νερό κατά το ανακάτεμα. «Βάλτε μερικές σταγόνες παγωμένο νερό καθώς τα μαγειρεύετε και αυτό τα κάνει πιο αφράτα» λέει η τραγουδίστρια. Αυτό το κόλπο υποστηρίζεται και επιστημονικά, καθώς αντί να γίνουν τα αυγά «σούπα», το νερό στο μείγμα γίνεται ατμός όσο το τηγάνι ζεσταίνεται. Ο ατμός φουσκώνει τα αυγά καθώς εξατμίζεται, δίνοντας μια πιο ελαφριά, πιο αφράτη υφή.

Η Dolly Parton δεν ντρέπεται να μοιραστεί τις μαγειρικές της ικανότητες με τους θαυμαστές της. Το βιβλίο μαγειρικής της Dolly’s Dixie Fixin’s: Love, Laughter and Lots of Good Food περιέχει περισσότερες από 125 συνταγές για τα αγαπημένα της πιάτα από τον Νότο.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

spot_img

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Νέος κανονισμός για τις ειδικές απαιτήσεις υγιεινής για ορισμένα κρέατα, ψάρια, γαλακτοκομικά και αυγά

Ο νέος Καν. (ΕΕ) 2024/1141 που τροποποιεί τα παραρτήματα II και III του κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 853/2004.

ΕΕ: Μελέτη για το παρόν και το μέλλον των εναλλακτικών πρωτεϊνών στην Ευρώπη

Οι αυξημένες ανάγκες επισιτισμού στο μέλλον μπορεί να φέρουν νέα προϊόντα από φύκια, έντομα και κρέας εργαστηρίου στη διατροφή μας.

Ασφαλή από παθογόνα τα ψάρια υδατοκαλλιέργειας σύμφωνα με την EFSA

Η Ελλάδα στην πρώτη πεντάδα των χωρών που κοινοποίησαν στο RASFF μολυσμένα εισαγόμενα ψάρια.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα