Τα ζυμαρικά έχουν διαφορετική γεύση όταν δεν είναι καλά μαγειρεμένα
Πόσες φορές δε προσπαθήσαμε να μαγειρέψουμε ζυμαρικά, δίνοντας την υπόσχεση ότι θα είναι «al dente», αλλά στην πραγματικότητα μας βγήκαν απλά… κακοψημένα!
Στη μαγειρική, ο όρος αναφέρεται σε ζυμαρικά ή ρύζι που μαγειρεύονται για να είναι σφιχτά, όχι ακριβώς σκληρά, αλλά να έχουν μια μικρή αντίσταση όταν τα δαγκώνουμε.
Ο Christopher Kimball, συνιδρυτής του America’s Test Kitchen και δημιουργός της σχολής μαγειρικής Milk Street Kitchen, μας επισημαίνει ποιο είναι ακριβώς το λάθος που κάνουμε, και το αποτέλεσμα δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μας.
Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
Εμπνευσμένο από το επεισόδιο της έκτης σεζόν για την Ημέρα των Ευχαριστιών, η συνταγή του αηδιαστικού κέικ της Ρέιτσελ είναι πλέον προς πώληση για τους φίλους της σειράς.