Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
27.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

TikTok: Προειδοποίηση για επικίνδυνη τάση μαυρίσματος με μπύρα

ΑρχικήΟικιακάTikTok: Προειδοποίηση για επικίνδυνη τάση μαυρίσματος με μπύρα
spot_img
spot_img

Τάση στο tiktok προωθεί το μαύρισμα στον ήλιο με επάλειψη του σώματος με μπύρα.

Σύμφωνα με την εταιρεία που εξέδωσε την προειδοποίηση, Spa Seekers, έχει σημειωθεί αύξηση 137% στις διαδικτυακές αναζητήσεις για «μαύρισμα μπύρας» από τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, με την είδηση ​​να κυκλοφορεί στο διαδίκτυο αυτή την εβδομάδα.  Η τάση στο TikTok περιλαμβάνει την επάλειψη του σώματος με μπύρα για πιο γρήγορο και όμορφο μαύρισμα.

Στο TikTok, υπάρχουν αρκετά βίντεο της τάσης, αν και κανένα από τα συγκεκριμένα hashtags #beertan ή #beertanning δεν δημιούργησε μεγάλη συλλογή βίντεο.

Ο Jason Goldber, διευθυντής του Spa Seekers, δήλωσε στο The Metro «υπάρχει επιστήμη πίσω από το γιατί η μπύρα μπορεί να μας βοηθήσει να επιτύχουμε ένα τέλειο μαύρισμα, με τον λυκίσκο της μπύρας να ενεργοποιεί τη μελανίνη – την ουσία στο σώμα μας που είναι υπεύθυνη για το δέρμα μας πιο σκούρο.

«Ωστόσο, αν αντικαταστήσετε τη χρήση αντηλιακού για ένα κουτάκι γιορτινής μπύρας, αφήνετε τον εαυτό σας ευάλωτο στην έκθεση στον ήλιο χωρίς προστασία».

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Επαναχρησιμοποίηση περισσευμάτων τροφίμων από την βιομηχανία – Η άγνωστη πρακτική στους καταναλωτές

Η επαναχρησιμοποίηση περισσευμάτων και μη συμμορφούμενων είναι θεμιτή πρακτική στην βιομηχανία τροφίμων, γνωστή ως rework, που απαιτεί μεγάλη προσοχή από τις επιχειρήσεις τροφίμων και τις Αρχές.

Απάτη τροφίμων: Πιο συχνή και πιο επικίνδυνη από ότι πιστεύετε

Η απάτη τροφίμων υπάρχει από αρχαιοτάτων χρόνων - Τι μπορεί να κάνει ο καταναλωτής.

Εμφιαλωμένα νερά: Κίνδυνος για τους Ευρωπαίους – Νέα παρέμβαση της Foodwatch

"Nestlé: Σταμάτα την απάτη με νερό σε πλαστικά μπουκάλια!" είναι ο τίτλος της νέας εκστρατείας της Οργάνωσης προστασίας καταναλωτών Foodwatch.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα