Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.
Τουαλέτες ελληνικών εστιατορίων: Travel blogger μας έκανε… “ρόμπα”
Η ΕΕ απαγόρευσε το φυτοφάρμακο κλοφεντεζίνη
Τάσεις: Οι καταναλωτές στρέφονται σε προϊόντα με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής
Ευρωπαϊκή Επιτροπή: Άνοιξε συζήτηση για νέα θέση “εκτελεστικού Αντιπροέδρου για τα τρόφιμα”
Το κρυολόγημα βοηθάει στην αντιμετώπιση του Covid-19!
Τι είναι τελικά τα δημητριακά ολικής αλέσεως; Eρωτήσεις και απαντήσεις
Η PepsiCo μειώνει το αλάτι στα πατατάκια Lay’s
ΕΕ: Καταπολέμηση δόλιων και παραπλανητικών πρακτικών στην αγροδιατροφική αλυσίδα
Πως να μειώσετε την αρτηριακή πίεση μέσα σε μία εβδομάδα
Η κυβέρνηση που βλέπει τα τρένα να περνούν…
“Οne Health”: Η EFSA ενώνει τις δυνάμεις της με τους οργανισμούς της ΕΕ
Λιναρόσπορος: Ένα «αναδυόμενο» αλλεργιογόνο
Για πρώτη φορά Ελληνίδα κριτής στο παγκόσμιο πρωτάθλημα barbeque
Γαλακτομπούρεκο και μελομακάρονα στην πιο “γλυκιά” παγκόσμια λίστα
“Runny Eggs”: Ο κίνδυνος κατανάλωσης ωμού αυγού
Έξυπνο! Σνακ με συστατικά ζωοτροφής για κοτόπουλα και με ετικέτα «χωρίς αντιβιοτικά»
bartending: Κοκτέιλ με Sous-Vide η νέα τάση
Συνεχίζεται η μείωση της χρήσης ακτινοβολίας στα τρόφιμα στην ΕΕ
Τα εν οίκω… εν δήμο! Τι γίνεται πίσω από τις κλειστές κουζίνες
EFSA: Επιβεβαιωμένη αλλά χαμηλή η μεταφορά ωχρατοξίνης σε γάλα και αυγά από τις ζωοτροφές
Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις
Εργαλεία προσβασιμότητας