Τετάρτη, 14 Μαΐου, 2025
16.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η παγκόσμια αγορά επεξεργασμένης πατάτας αναμένεται να φτάσει το ορόσημο ανάπτυξης 45 δισεκατομμυρίων δολαρίων έως το 2028

ΑρχικήΝέαΗ παγκόσμια αγορά επεξεργασμένης πατάτας αναμένεται να φτάσει το ορόσημο ανάπτυξης 45 δισεκατομμυρίων δολαρίων έως το 2028
spot_img

Η νέα έκθεση της Technavio για την παγκόσμια αγορά επεξεργασμένης πατάτας.

Η παγκόσμια αγορά επεξεργασμένης πατάτας αναμένεται να αυξηθεί κατά 45 δισεκατομμύρια δολάρια, μεταξύ 2024 και 2028, λόγω των ενισχυμένων παραγωγικών δυνατοτήτων και των τεχνολογικών εξελίξεων σύμφωνα με την Technavio. Οι βασικοί παράγοντες ανάπτυξης περιλαμβάνουν επενδύσεις σε προηγμένη τεχνολογία και υποδομές, ειδικά στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη. Προκλήσεις όπως οι διακυμάνσεις των τιμών των πρώτων υλών και τα ρυθμιστικά πρότυπα εξακολουθούν να υφίστανται, αλλά υιοθετούνται βιώσιμες πρακτικές. Οι σημαντικότεροι παίκτες περιλαμβάνουν τους Lamb Weston, McCain Foods και The Kraft Heinz Company.

- Advertisement -

Η έκθεση παρέχει μια ολοκληρωμένη γεωγραφική ανάλυση, προσδιορίζοντας τη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη ως τις κορυφαίες περιοχές στην αγορά της επεξεργασμένης πατάτας. Αυτές οι περιοχές επωφελούνται από τις καθιερωμένες βιομηχανίες μεταποίησης πατάτας και από μια ισχυρή καταναλωτική βάση για μεταποιημένα προϊόντα πατάτας.

Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Η νέα γνωμοδότηση της EFSA για τους κινδύνους από την παρουσία υπερχλωρικού στα τρόφιμα

Η Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων επανεξετάζει τους κινδύνους από την παρουσία υπερχλωρικού άλατος

Σεμινάριο cibumLEARNING: Προληπτική Επισήμανση Αλλεργιογόνων στα τρόφιμα Precautionary Allergens Labelling in food PAL Advanced Training Course

To cibum σας παρουσιάζει τo πρώτο σεμινάριο στην Ελλάδα με θέμα Προληπτική Επισήμανση Αλλεργιογόνων στα τρόφιμα / Precautionary Allergens Labelling in food

Και άλλο δημοφιλές ψάρι με υψηλά επίπεδα τοξικού υδραργύρου (και δεν είναι τόνος)

Συναγερμός για άλλο ένα ψάρι με υδράργυρο πάνω από τα όρια
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα