Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024
25.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η παγκόσμια αγορά επεξεργασμένης πατάτας αναμένεται να φτάσει το ορόσημο ανάπτυξης 45 δισεκατομμυρίων δολαρίων έως το 2028

ΑρχικήΝέαΗ παγκόσμια αγορά επεξεργασμένης πατάτας αναμένεται να φτάσει το ορόσημο ανάπτυξης 45 δισεκατομμυρίων δολαρίων έως το 2028
spot_img

Η νέα έκθεση της Technavio για την παγκόσμια αγορά επεξεργασμένης πατάτας.

Η παγκόσμια αγορά επεξεργασμένης πατάτας αναμένεται να αυξηθεί κατά 45 δισεκατομμύρια δολάρια, μεταξύ 2024 και 2028, λόγω των ενισχυμένων παραγωγικών δυνατοτήτων και των τεχνολογικών εξελίξεων σύμφωνα με την Technavio. Οι βασικοί παράγοντες ανάπτυξης περιλαμβάνουν επενδύσεις σε προηγμένη τεχνολογία και υποδομές, ειδικά στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη. Προκλήσεις όπως οι διακυμάνσεις των τιμών των πρώτων υλών και τα ρυθμιστικά πρότυπα εξακολουθούν να υφίστανται, αλλά υιοθετούνται βιώσιμες πρακτικές. Οι σημαντικότεροι παίκτες περιλαμβάνουν τους Lamb Weston, McCain Foods και The Kraft Heinz Company.

Η έκθεση παρέχει μια ολοκληρωμένη γεωγραφική ανάλυση, προσδιορίζοντας τη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη ως τις κορυφαίες περιοχές στην αγορά της επεξεργασμένης πατάτας. Αυτές οι περιοχές επωφελούνται από τις καθιερωμένες βιομηχανίες μεταποίησης πατάτας και από μια ισχυρή καταναλωτική βάση για μεταποιημένα προϊόντα πατάτας.

Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Μπλε γάντι σε πίτα από σουβλάκι στον Πειραιά – Η απίθανη αντίδραση του σουβλατζίδικου

Νέα καταγγελία στο Cibum για ξένο σώμα σε τρόφιμα, αυτή τη φορά στον Πειραιά.

Το ντοκιμαντέρ ασφάλειας τροφίμων “Poisoned” κέρδισε βραβείο ΕΜΜΥ

Το βραβείο επιβεβαιώνει πως το θέμα ασφάλειας τροφίμων έχει παγκόσμιο αντίκτυπο.

Ανακλήθηκαν εκατομμύρια τσιπς λόγω της καρκινογόνας ουσίας γλυκιδόλης

Τι είναι οι εστέρες γλυκιδόλης, πως σχηματίζονται και γιατί ανακαλούνται τα τρόφιμα που τους περιέχουν.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο