Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.
Επιλεγμένα άρθρα
Cupcake λεμόνι: Η νέα “τρέλα” των εφήβων
Κυβερνητικό πρόγραμμα απώλειας βάρους για όλους τους Άγγλους!
Decaf: Πόση καφεΐνη έχει ο Ντεκαφεϊνέ;
ΔΙΕΚ- Αγρότες: Δωρεάν στέγαση και σίτιση, σε ορισμένο αριθμό σπουδαστών
2024: Ανακαλύψτε Το Soul Food Σας Με Βάση Το Ζώδιο Σας
Μηνιαίο ωροσκόπιο για Food Experts, του αστρολόγου Astra Eneka.
Food label: Οι 13 πιο παραπλανητικές ετικέτες τροφίμων
Λουμίδης: Η μεγάλη οικογένεια των καφεκοπτείων και η ευχή της προγιαγιάς…
Η Βόρεια Κορέα προωθεί την κατανάλωση κρέατος μαύρων κύκνων
Τι είναι η τροφική νεοφοβία και πως επηρεάζει την υγεία μας
Πώς ένα βακτήριο βοηθά στην επίλυση της μόλυνσης από πλαστικά
GRACED: Η νέα τεχνολογία για την ασφάλεια τροφίμων με χρηματοδότηση Ε.Ε.
Εντοπισμός βακτηρίων κα φυτοφαρμάκων χωρίς χρήση χημικών ουσιών.
Ε. Βερβέρης: Αξιολόγηση της ασφάλειας των εντομών ως νέα τροφή στην Ε.Ε.
Tripadvisor: Ψεύτικες σχεδόν 1 εκατ. κριτικές στη δημοφιλή πλατφόρμα
Εστίαση: Έως 20.000 € πρόστιμο στις επιχειρήσεις που δεν ελέγχουν τα πιστοποιητικά εμβολιασμού
Σάντουιτς: Οι χαμένες ευκαιρίες για πρόληψη της Listeria
Μυρωδικά-βότανα: Πώς να τα διατηρήσετε φρέσκα για μήνες
Ανάκληση γάλακτος καρύδας Alpro λόγω αιθυλενοξειδίου από την κυπριακή αγορά
Πότε θα αλλάξει η ώρα. Μπροστά ή πίσω τα ρολόγια;
Κάθε πότε πρέπει να αλλάζετε το σφουγγάρι των πιάτων
Ο νέος καινοτόμος τρόπος αδειοδότησης εγκαταστάσεων για την ασφάλεια τροφίμων
Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις
Εργαλεία προσβασιμότητας