Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
15.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ: Νέες διεθνείς διακρίσεις για “Το Χωρικό” και “Το Παραδοσιακόν”

ΑρχικήΠιστοποίησηΒραβείαΑΓΓΕΛΑΚΗΣ: Νέες διεθνείς διακρίσεις για “Το Χωρικό” και “Το Παραδοσιακόν”
spot_img

Βραβεία από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης (ITΙ) στα Mediterranean Taste Awards 2023.

Δύο νέες σημαντικές, διεθνείς διακρίσεις έρχονται να επιβεβαιώσουν έμπρακτα για άλλη μια φορά τα σταθερά υψηλά επίπεδα ποιότητας και γεύσης που χαρακτηρίζουν τα προϊόντα ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ. Συγκεκριμένα, Το Χωρικό κέρδισε το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης με δύο αστέρια από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης (ITΙ) ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε προϊόντα από όλο τον κόσμο, ενώ Το Παραδοσιακόν  απέσπασε το χρυσό βραβείο στα Mediterranean Taste Awards 2023, που στόχο έχουν να αναδείξουν τα πιο καινοτόμα, εξαιρετικά σε γεύση προϊόντα, τονίζοντας παράλληλα τα σημαντικά οφέλη της Μεσογειακής Διατροφής.

Δύο προϊόντα που εντυπωσιάζουν με τη γεμάτη, μεστή γεύση τους και το χρυσαφένιο χρώμα τους, το οποίο πηγάζει από την πλούσια σε καλαμπόκι διατροφή τους, και μας ταξιδεύουν πίσω στο χρόνο, σε μια εποχή που οι γεύσεις ήταν αγνές, αυθεντικές και παραδοσιακές. Τα κοτόπουλα ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ μεγαλώνουν στις ιδιόκτητες φάρμες της οικογένειας Αγγελάκη στην Εύβοια, με τα αυστηρότερα πρότυπα ποιότητας και ευζωίας, ενώ τρέφονται αποκλειστικά με φυτικές τροφές, ιχνοστοιχεία και βιταμίνες και φέρουν τη σχετική πιστοποίηση Agrocert.

Το Χωρικό είναι ήδη διαθέσιμο στα κρεοπωλεία των supermarket My Market και Θανόπουλος και προσεχώς σε περισσότερα σημεία πώλησης.

Το Παραδοσιακόν διατίθεται αποκλειστικά σε επιλεγμένα κρεοπωλεία. 

Λίγα λόγια για την Αγγελάκης Α.Ε.

Η ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΑΕ έχει συμπληρώσει 60 χρόνια επιτυχημένης πορείας στον κλάδο της πτηνοτροφίας, παραμένοντας πιστή στις ίδιες αξίες και αρχές που είχαν ο Νικόλαος και η Παναγιώτα Αγγελάκη όταν δημιούργησαν, το 1962, μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση στη Χαλκίδα. Σήμερα, με αφοσίωση, μεράκι και συνέπεια, η επιχείρηση αυτή έχει εξελιχθεί σε μια καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής κοτόπουλου, με έδρα τον Πούρνο Ευβοίας, που προσφέρει άμεσα πάνω από 200 θέσεις εργασίας και έμμεσα εκατοντάδες ακόμη θέσεις στην εφοδιαστική αλυσίδα, αποτελώντας έναν σταθερό πυλώνα ανάπτυξης της τοπικής και εθνικής οικονομίας.

Τα ηνία της επιχείρησης έχει πλέον αναλάβει η νέα γενιά της οικογένειας Αγγελάκη, ο Θάνος και ο Ταξιάρχης, συνεχίζοντας αναλλοίωτη τη φιλοσοφία μιας παραδοσιακής οικογενειακής επιχείρησης. Σταθερή επιδίωξη όλα αυτά τα χρόνια είναι η ανάπτυξη και δημιουργία καινοτόμων προϊόντων, έχοντας πάντα στο επίκεντρο τον άνθρωπο και τις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες. Παράλληλα, μία από τις κορυφαίες προτεραιότητες της ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ είναι η αειφόρος ανάπτυξη, με στόχο να καταφέρει να γίνει, σε βάθος δεκαετίας, μια ανθρακικά ουδέτερη πτηνοτροφική εταιρεία. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Θάνος Αγγελάκης, μένει σταθερός στο όραμά του: η ποιότητα να μην θυσιάζεται ποτέ στον βωμό της ποσότητας, με τα προϊόντα της εταιρείας να παραμένουν κορυφαία σε γεύση και διατροφική αξία και να μη θυμίζουν σε τίποτα τυποποιημένα προϊόντα χωρίς φαντασία.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Νέα μελέτη αποκαλύπτει τους κινδύνους για την υγεία από δημοφιλές γλυκαντικό που υπάρχει σε κέικ, τσίχλες και παγωτά

Μια κοινή τεχνητή γλυκαντική ουσία που βρίσκεται σε ανθρακούχα ποτά, τσίχλες και παγωτά μπορεί να βλάψει το έντερο, όπως έδειξε έρευνα.

Αυτό το ξέρετε; Ποιο λογότυπο δημοφιλούς τροφίμου έχει φιλοτεχνήσει ο Σαλβαντόρ Νταλί

Οι περισσότεροι δε γνωρίζουν ότι πίσω από το λογότυπο ενός θρυλικού και παγκόσμιου προϊόντος κρύβεται μια μεγάλη μορφή της ζωγραφικής.

Καρκινογόνες ουσίες σε λαδόκολλα ψησίματος – Ευρήματα νέας μελέτης

Επιβραδυντικά φλόγας και καρκινογόνες ουσίες πάνω από τα ρυθμιστικά όρια σε ορισμένα «οικολογικά» χαρτιά ψησίματος.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα