Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
15.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η EFSA ενέκρινε το BetaVia™ Pure, το συστατικό βήτα-γλυκάνης

ΑρχικήΝέαΗ EFSA ενέκρινε το BetaVia™ Pure, το συστατικό βήτα-γλυκάνης
spot_img

Έγκριση για κυκλοφορία στην Ευρωπαϊκή αγορά του συστατικού, με βάση τα φύκια, 95% βήτα-1,3-γλυκάνης (παραμυλόνη) για υποστήριξη του ανοσοποιητικού και του εντέρου.

Η Kemin Industries, ένας παγκόσμιος κατασκευαστής συστατικών, έλαβε θετική γνώμη από την Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων (EFSA) για τη χρήση του BetaVia  Pure, του συστατικού με βάση τα φύκια, 95% βήτα-1,3-γλυκάνης (παραμυλόνη) για υποστήριξη του ανοσοποιητικού και του εντέρου, στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Κατασκευασμένο μέσω μιας κατοχυρωμένης με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας διαδικασίας χρησιμοποιώντας το ιδιόκτητο στέλεχος φυκών της Kemin,  Euglena gracilis, το BetaVia Pure είναι η βήτα-γλυκάνη υψηλότερης καθαρότητας που διατίθεται αυτή τη στιγμή στην αγορά. Με την ουδέτερη οσμή, το χρώμα και τη μικρή συνιστώμενη δόση, αυτό το μεταβιοτικό μπορεί να συμπεριληφθεί σε πολλές μορφές τελικού προϊόντος και να συμπεριληφθεί εύκολα ως μέρος μιας καθημερινής ρουτίνας υγείας.

Η γνώμη της EFSA επιβεβαιώνει ότι το BetaVia Pure θεωρείται ασφαλές όταν χρησιμοποιείται σε συμπληρώματα διατροφής για ηλικίες ενός έτους και άνω, σε τρόφιμα για ολική αντικατάσταση δίαιτας για έλεγχο βάρους και ως συστατικό τροφής που προστίθεται σε μια σειρά προϊόντων διατροφής για το γενικό πληθυσμό. Ως αποτέλεσμα, η EFSA χορήγησε στην Kemin πενταετή αποκλειστικότητα στην ευρωπαϊκή αγορά.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Νέα μελέτη αποκαλύπτει τους κινδύνους για την υγεία από δημοφιλές γλυκαντικό που υπάρχει σε κέικ, τσίχλες και παγωτά

Μια κοινή τεχνητή γλυκαντική ουσία που βρίσκεται σε ανθρακούχα ποτά, τσίχλες και παγωτά μπορεί να βλάψει το έντερο, όπως έδειξε έρευνα.

Αυτό το ξέρετε; Ποιο λογότυπο δημοφιλούς τροφίμου έχει φιλοτεχνήσει ο Σαλβαντόρ Νταλί

Οι περισσότεροι δε γνωρίζουν ότι πίσω από το λογότυπο ενός θρυλικού και παγκόσμιου προϊόντος κρύβεται μια μεγάλη μορφή της ζωγραφικής.

Καρκινογόνες ουσίες σε λαδόκολλα ψησίματος – Ευρήματα νέας μελέτης

Επιβραδυντικά φλόγας και καρκινογόνες ουσίες πάνω από τα ρυθμιστικά όρια σε ορισμένα «οικολογικά» χαρτιά ψησίματος.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα