Τρίτη, 3 Οκτωβρίου, 2023
22.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ΗΠΕΙΡΟΣ: 6 διακρίσεις γεύσης στα Mediterranean Taste Awards

ΑρχικήΠιστοποίησηΒραβείαΗΠΕΙΡΟΣ: 6 διακρίσεις γεύσης στα Mediterranean Taste Awards
spot_img

Βραβεία για τη Βιολογική Φέτα ΠΟΠ, το Κατσικίσιο Λευκό Τυρί, τη Φέτα ΠΟΠ, Αλειφωτή, Ταλαγάνι Αποστόλου και ΗΠΕΙΡΟΣ Ελαφρύ.

Η ΗΠΕΙΡΟΣ, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες τυροκομικών στην Ελλάδα που επενδύει συνεχώς σε νέα, καινοτόμα προϊόντα με γνώμονα τη βιώσιμη ανάπτυξη, βραβεύτηκε πρόσφατα για έξι από τα προϊόντα της στον διαγωνισμό Mediterranean Taste Awards 2023.

Η ΗΠΕΙΡΟΣ Βιολογική Φέτα ΠΟΠ και το ΗΠΕΙΡΟΣ Κατσικίσιο Λευκό Τυρί κέρδισαν για άλλη μια χρονιά το Πλατινένιο Βραβείο, αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές για την ιδιαίτερη γεύση τους, η ΗΠΕΙΡΟΣ Φέτα ΠΟΠ και η ΗΠΕΙΡΟΣ Αλειφωτή έλαβαν το Χρυσό Βραβείο για τα μοναδικά οργανοληπτικά χαρακτηριστικά τους και τέλος το Ταλαγάνι Αποστόλου και το ΗΠΕΙΡΟΣ Ελαφρύ απέσπασαν το Ασημένιο Βραβείο Γεύσης.

Τα Mediterranean Taste Awards δημιουργήθηκαν το 2020 με στόχο να τονίσουν τα οφέλη της μεσογειακής διατροφής και να αναδείξουν τα πιο καινοτόμα, εξαιρετικά σε γεύση προϊόντα από όλο τον κόσμο. Οι μάρκες τροφίμων και ποτών που συμμετέχουν στον διαγωνισμό αξιολογούνται, μέσω τυφλής δοκιμής, από κορυφαίους σεφ και επαγγελματίες γευσιγνώστες.

Η ΗΠΕΙΡΟΣ, εδώ και 30 χρόνια, έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών σε 29 χώρες του κόσμου, τόσο λόγω της σταθερά κορυφαίας ποιότητας και γεύσης των προϊόντων της, όσο και για τα πολύ υψηλά πρότυπα ασφάλειας και βιωσιμότητας που εφαρμόζει. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΗΠΕΙΡΟΣ είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων που έχει λάβει την ανώτατη πιστοποίηση βιωσιμότητας “Zero Waste to Landfill Platinum”, από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Ελέγχων & Πιστοποιήσεων EUROCERT, για τα τρία εργοστάσιά της στην Άρτα, τον Δομοκό και την Ελασσόνα.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

spot_img

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Καταργήθηκε το τρυγικό στεατύλιο (E 483) ως πρόσθετο σε τρόφιμα

Μέχρι πότε μπορούν να διατίθενται στην αγορά τρόφιμα που περιέχουν Ε 483.

26.509 Ευρωπαίοι πολίτες απαντούν για τους χημικούς ρύπους και τους βιολογικούς κινδύνους στα τρόφιμα

Πόσο ευαισθητοποιημένοι είναι οι Ευρωπαίοι καταναλωτές για την ασφάλεια τροφίμων – Μεγάλη μελέτη της EFSA.

EFSA – Φέτα: Πράσινο φως για το ένζυμο λιπάση τριακυλογλυκερόλης στην παραγωγή φέτας και άλλων τυριών

Ο ομάδα της EFSA κατέληξε στο συμπέρασμα πως δεν προκαλεί ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα