Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023
20.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Transcombi Express AE

spot_img

30 χρόνια τώρα θέλουμε να είμαστε ο “Logistics συνεργάτης σας” που θα είναι εκεί στην κάθε σας ανάγκη. Φροντίζουμε συνεχώς να σας βοηθάμε να οργανώσετε κάθε αλληλεπίδραση μεταξύ των διαφόρων λειτουργιών και καναλιών διανομής. Είμαστε εκεί για να βεβαιωθούμε ότι τα προϊόντα σας φτάνουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και οικονομικά στους πελάτες σας μέσω των καινοτόμων, υψηλών προδιαγραφών 3PL υπηρεσιών μας: Διεθνείς Μεταφορές –Warehousing –Διανομή.

Από την εφοδιαστική έως την αποθήκευση, παρέχουμε εξαιρετικά αποτελέσματα. Μεγάλες αποθήκες σε 3 στρατηγικές τοποθεσίες. Ένας στόλος με εξειδικευμένα οχήματα κατάλληλα για την κάλυψη κάθε απαιτητικής ανάγκης.

Μεγάλη ομάδα εμπειρογνωμόνων εφοδιαστικής μαζί με πολλαπλούς κόμβους σε όλη την Ελλάδα είναι η εγγύηση ότι τα προϊόντα σας θα παραδοθούν ταχύτερα, ασφαλέστερα και πιο αξιόπιστα στην Ελλάδα και την Ευρώπη μέσω γης, αέρα και θάλασσας. Επιπλέον, αναλύουμε πάντα πολύπλοκες λειτουργίες εφοδιαστικής και βελτιστοποιούμε τις μεμονωμένες λύσεις που καλύπτουν την προμήθεια, την παραγωγή και τη διανομή, εξασφαλίζοντας έτσι την επιτυχία της εταιρείας σας, ανεξάρτητα από την πρόκληση που πρέπει να αντιμετωπίσουμε.

Έχουμε οικοδομήσει την επιχείρησή μας για να αποκαταστήσουμε τη σημαντική σχέση μεταξύ μάρκας και καταναλωτών στον τομέα της 3PL Logistics. Το ονομάζουμε “Εταιρική σχέση” και μας εξουσιοδοτεί, ως εταιρεία που σκέφτεται πέρα ​​από τις τακτικές των εφάπαξ αλληλεπιδράσεων. Μας δίνει τη δυνατότητα να εφαρμόζουμε πάντα τολμηρές στρατηγικές που επικεντρώνονται στην οικοδόμηση μακροπρόθεσμων σχέσεων και στην επίτευξη πραγματικών ηχητικών αποτελεσμάτων και σημαντικής ανάπτυξης.

Τις τρεις τελευταίες δεκαετίες αξιοποιούμε τις εις βάθος γνώσεις και εμπειρίες μας στον τομέα των Logistics και την ικανοποίηση των πελατών για να παρέχουμε ένα περιεκτικό, τελευταίας τεχνολογίας πλήθος υπηρεσιών Logistics και warehouse που θα εξασφαλίσει την μέγιστη ικανοποίηση πελατών και μετόχων. Είμαστε εδώ για να γίνουμε ο επόμενος 3PL συνεργάτης σας. Είμαστε εδώ για να κάνουμε μαζί σας τα 3PL Logistics μια αξιοσημείωτη εμπειρία.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

Προηγούμενο άρθρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Junk food και Junk news: Ο συνδυασμός που… “σκοτώνει”!

Η κοινή βάση μεταξύ junk food και junk news και η ανάγκη να υιοθετηθεί μια κουλτούρα info-fitness και μια παιδεία ενημέρωσης, σύμφωνα με την ειδικό Vanessa Otero.

Ανακάλυψη: Βρέθηκε η σούπερ λευκή χρωστική που θα αντικαταστήσει το διοξείδιο του τιτανίου από το… «Finding Nemo»

Ουσία της γαρίδας Pacific Cleaner, γνωστή και ως Jacques από την ταινία με το ψαράκι Nemo αντικαθιστά το Ε171 λύνοντας τα χέρια της βιομηχανίας.

Κίνδυνος ξηρασίας στην Ελλάδα – Ιδρύεται ομάδα κινδύνου από το ΥΠΑΑΤ

Η ομάδα ad hoc θα εξετάσει τον κίνδυνο ξηρασίας και τις επιπτώσεις στην Ελληνική γεωργική παραγωγή.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα