Δευτέρα, Ιανουάριος 13, 2025
8.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

InQuality

spot_img

Η εταιρεία InQuality ιδρύθηκε το Σεπτέμβριο 2020 από τον κ. Σάββα Δακαλή και τον κ. Τζόναθαν Μαυροφρύδη. Αμφότεροι έχουν μια μακρά πορεία & εμπειρία στον χώρου εξοπλισμού μετρήσεων & ποιοτικού ελέγχου. Συγκεκριμένα, ο κ. Δακαλής έχει προϋπηρεσία από το 1998, ενώ ο κ. Μαυροφρύδης από το 2010.

 

Οι βιομηχανίες στις οποίες έχουμε επικεντρωθεί και εξυπηρετούμε όλα αυτά τα χρόνια είναι:

–             Βιομηχανίες παραγωγής Πλαστικών ειδών & Υλικών συσκευασίας

–             Βιομηχανίες παραγωγής Τροφίμων & Φαρμάκων

–             Βιομηχανίες κατεργασίας Μετάλλου

 

Ενδεικτικά, η εταιρεία μας διαθέτει εξοπλισμό για τις παρακάτω εφαρμογές:

–             Διαστασιολόγηση (παχύμετρα, μικρόμετρα κ.α.)

–             Ζύγιση (αναλυτικοί ζυγοί, εργαστηριακοί ζυγοί ακριβείας, αδιάβροχοι ανοξείδωτοι ζυγοί κ.α.)

–             Έλεγχος υλικών συσκευασίας (φιλμ, χαρτί, φιάλες & μεταλλική συσκευασία)

–             Καταγραφή θερμοκρασίας & υγρασίας

–             Εργαστηριακές αναλύσεις (ιξωδόμετρα & ρεόμετρα, αναλυτές M.A.P.,

 

Οι Αξίες πάνω στις οποίες στηρίξαμε τα θεμέλια της εταιρείας μας και τις προστατεύουμε με κάθε κόστος, είναι:

  • Αφοσίωση στον πελάτη
  • Ακεραιότητα
  • Ομαδική Εργασία

Το βασικό μας πιστεύω φαίνεται στην ακόλουθη μαθηματική σχέση:

Ποιοτικό Εργασιακό Περιβάλλον + Ποιοτικοί Προμηθευτές = Ευχαριστημένους InQuality Πελάτες

Μάθετε περισότερα για την InQuality πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Η δυσάρεστη “έκπληξη” που κρύβουν τα συκωτάκια – Ανατροπή στα έως τώρα δεδομένα φέρνει νέα έρευνα

Σχεδόν τα μισά από τα συκωτάκια από μοσχάρι, χοιρινό, κοτόπουλο και αρνί που αναλύθηκαν ήταν μολυσμένα με Campylobacter - Ποιο είδος είναι το πιο μολυσμένο.

Επανάσταση στην αντιμετώπιση των βιοφίλμ σε μονάδες επεξεργασίας – Επιστήμονες εντόπισαν τον “αδυσώπητο” εχθρό τους

Επιστήμονες ανακάλυψαν φυσική ουσία που εμποδίζει τον σχηματισμό βιοφίλμ.

Ποιο λάδι έχει τις περισσότερες δηλητηριώδεις μυκοτοξίνες – Ανάλυση 250 δειγμάτων

Για πρώτη φορά, έχουν θεσπιστεί από την ΕΕ ανώτατα...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο