Σάββατο, 10 Ιουνίου, 2023
26.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

InQuality

spot_img

Η εταιρεία InQuality ιδρύθηκε το Σεπτέμβριο 2020 από τον κ. Σάββα Δακαλή και τον κ. Τζόναθαν Μαυροφρύδη. Αμφότεροι έχουν μια μακρά πορεία & εμπειρία στον χώρου εξοπλισμού μετρήσεων & ποιοτικού ελέγχου. Συγκεκριμένα, ο κ. Δακαλής έχει προϋπηρεσία από το 1998, ενώ ο κ. Μαυροφρύδης από το 2010.

 

Οι βιομηχανίες στις οποίες έχουμε επικεντρωθεί και εξυπηρετούμε όλα αυτά τα χρόνια είναι:

–             Βιομηχανίες παραγωγής Πλαστικών ειδών & Υλικών συσκευασίας

–             Βιομηχανίες παραγωγής Τροφίμων & Φαρμάκων

–             Βιομηχανίες κατεργασίας Μετάλλου

 

Ενδεικτικά, η εταιρεία μας διαθέτει εξοπλισμό για τις παρακάτω εφαρμογές:

–             Διαστασιολόγηση (παχύμετρα, μικρόμετρα κ.α.)

–             Ζύγιση (αναλυτικοί ζυγοί, εργαστηριακοί ζυγοί ακριβείας, αδιάβροχοι ανοξείδωτοι ζυγοί κ.α.)

–             Έλεγχος υλικών συσκευασίας (φιλμ, χαρτί, φιάλες & μεταλλική συσκευασία)

–             Καταγραφή θερμοκρασίας & υγρασίας

–             Εργαστηριακές αναλύσεις (ιξωδόμετρα & ρεόμετρα, αναλυτές M.A.P.,

 

Οι Αξίες πάνω στις οποίες στηρίξαμε τα θεμέλια της εταιρείας μας και τις προστατεύουμε με κάθε κόστος, είναι:

  • Αφοσίωση στον πελάτη
  • Ακεραιότητα
  • Ομαδική Εργασία

Το βασικό μας πιστεύω φαίνεται στην ακόλουθη μαθηματική σχέση:

Ποιοτικό Εργασιακό Περιβάλλον + Ποιοτικοί Προμηθευτές = Ευχαριστημένους InQuality Πελάτες

Μάθετε περισότερα για την InQuality πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ακτινοβόληση Τροφίμων: Τι ισχύει στην ΕΕ – Γιατί η βιομηχανία αντιστέκεται

Παρά την επίσημη έγκριση των Αρχών και τις διαβεβαιώσεις περί ασφάλειας η χρήση της ακτινοβόλησης τροφίμων παραμένει περιορισμένη.

Ποιο είδος ψωμιού βοηθά στην απώλεια βάρους – Επιστημονική μελέτη

Η επίδραση της κατανάλωσης ψωμιού με χαμηλή απελευθέρωση ινσουλίνης, στην ανάπτυξη βάρους — Μια πραγματική τυχαιοποιημένη ελεγχόμενη δοκιμή.

ΕΦΕΤ: Το μεγάλο λάθος του κρεοπωλείου που ευθύνεται για τις δεκάδες δηλητηριάσεις στη Λάρισα

Το πόρισμα του ΕΦΕΤ για το κρεοπωλείο που προκάλεσε δεκάδες τροφικές δηλητηριάσεις την Κυριακή του Πάσχα.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα