Παρασκευή, 12 Αυγούστου, 2022
26.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Analytika

spot_img

Η εταιρεία Analytika ιδρύθηκε το 1991 από τον Ανδρέα Κυριακουλέα (Γεωπόνο), με σκοπό να παρέχει και να υποστηρίζει με επιστημονικό εξοπλισμό υψηλής ποιότητας, επιχειρήσεις και βιομηχανίες κυρίως σχετιζόμενες με την Γεωπονία, Δασολογία, Αλιεία και Οικολογία.
Σταδιακά, μέσα από σκληρή δουλειά, η εταιρεία Analytika κέρδισε την εμπιστοσύνη των πελατών της και πλέον λογίζεται ως μία από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες της Ελληνικής αγοράς, λόγω της υψηλής ποιότητας εξοπλισμού, υπηρεσιών και αναλογικά χαμηλών τιμών των προϊόντων της. Από το 2017 άλλαξε νομική μορφή σε ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΛΛΑΣ ΙΚΕ (AnalytiKa Hellas PCC). Διαθέτει παρουσία στην Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα) και Κύπρο καθώς επίσης και συνεργασίες με χώρες της Βαλκανικής, Ανατολικής Μεσογείου και της Αραβικής χερσονήσου.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

Επόμενο άρθροTFT Tesco Food Technology

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img

Must read

Τέλος η “περίοδος χάριτος” για το διοξείδιο του τιτανίου – Πότε ένα τρόφιμο μπορεί να περιέχει το πρόσθετο;

Ο κανονισμός (ΕΕ) 2022/63 περιλάμβανε μια εξάμηνη μεταβατική περίοδο, ώστε να δοθεί χρόνος στις επιχειρήσεις τροφίμων να καταργήσουν σταδιακά τη χρήση αυτού του προσθέτου τροφίμων, η οποία έληξε στις 7 Αυγούστου 2022.

Ευρωπαϊκή Νομοθεσία: Νέα μέγιστα επιτρεπτά επίπεδα ωχρατοξίνης Α σε ορισμένα τρόφιμα

Δημοσιεύθηκε πρόσφατα ο νέος Κανονισμός (ΕΕ) 2022/1370 για την τροποποίηση του κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 1881/2006 όσον αφορά τα μέγιστα επιτρεπτά επίπεδα ωχρατοξίνης Α σε ορισμένα τρόφιμα.

Φακελάκι… μαγικό! Αναστέλλει την ωρίμανση φρούτων και λαχανικών και επιμηκύνει το χρόνο ζωής τους

Μια καινοτόμος λύση βασισμένη σε φυτικά συστατικά, έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα των ενεργών συσκευασιών σε φρούτα και λαχανικά.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα