Παρασκευή, 12 Αυγούστου, 2022
26.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

METROLAB Π. ΚΑΠΕΤΗΣ ΑΕ

spot_img

Ξεκινήσαμε το 1987 ως τεχνική επιχείρηση. Στο τέλος του 1994 υπό τον διακριτικό τίτλο METROLAB ξεκινήσαμε την εμπορική λειτουργία μας, με την πώληση και την τεχνική υποστήριξη εξοπλισμού εργαστηρίων χημείας και βιολογίας.
Ειδικευθήκαμε αρχικά στην χρωματογραφία και την μικροβιολογία. Σταδιακά μεγαλώσαμε την γκάμα των προιόντων μας ωστε σήμερα να είμαστε σε θέση να πωλούμε και να υποστηρίζουμε αξιόπιστα εξοπλισμο φασματοσκοπίας, ηλεκτροχημείας, ιξωδομετρίας/ρεολογίας και φαρμακευτικής τεχνολογίας, παρέχοντας μάλιστα εξειδικευμένες υπηρεσίες όπως ολοκλήρωση συστημάτων, εκπαίδευση, διακρίβωση οργάνων & συστημάτων κ.ά.
Δραστηριοποιηθήκαμε αρχικά στον κλάδο Φαρμάκων & Καλλυντικών και επεκταθήκαμε αργότερα και σε εκείνους των Τροφίμων & Ποτών, Χημικών & Πρώτων Υλών και Ελέγχου Περιβάλλοντος κ.ά.
Το 2002 μετακομίσαμε στα νέα μας γραφεία, τα οποία σχεδιάσαμε ειδικά για να καλύψουν τις σύγχρονες ανάγκες της επιχείρισης μας. Στον νέο μας χώρο στον οποίο στεγάζονται και οι αποθήκες μας, μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε το σύστημα ποιότητός μας, σύμφωνα με το πρότυπο EN ISO 9001 : 2000.
Την 1 Ιουνίου 2006 έγινε μετασχηματισμός σε Ανώνυμη Εταιρεία σύμφωνα με τον Ν. 2166/93.
Διαθέτουμε οργανωμένη αποθήκη με μεγάλο stock μικροοργάνων και αναλωσίμων και δικά μας μέσα διανομής ωστε να είμαστε σε θέση να παραδώσουμε στην ευρύτερη περιφέρεια της Αττικής εντός 48 ωρών από την παραγγελία.
Συνεχίζουμε με πάθος την πορεία μας, βελτιώνοντας πάντοτε την ποιότητα των υπηρεσιών μας, ώστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας πιό αξιόπιστες, παραγωγικότερες και οικονομικότερες λύσεις.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

Επόμενο άρθροTFT Tesco Food Technology

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img

Must read

Τέλος η “περίοδος χάριτος” για το διοξείδιο του τιτανίου – Πότε ένα τρόφιμο μπορεί να περιέχει το πρόσθετο;

Ο κανονισμός (ΕΕ) 2022/63 περιλάμβανε μια εξάμηνη μεταβατική περίοδο, ώστε να δοθεί χρόνος στις επιχειρήσεις τροφίμων να καταργήσουν σταδιακά τη χρήση αυτού του προσθέτου τροφίμων, η οποία έληξε στις 7 Αυγούστου 2022.

Ευρωπαϊκή Νομοθεσία: Νέα μέγιστα επιτρεπτά επίπεδα ωχρατοξίνης Α σε ορισμένα τρόφιμα

Δημοσιεύθηκε πρόσφατα ο νέος Κανονισμός (ΕΕ) 2022/1370 για την τροποποίηση του κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 1881/2006 όσον αφορά τα μέγιστα επιτρεπτά επίπεδα ωχρατοξίνης Α σε ορισμένα τρόφιμα.

Φακελάκι… μαγικό! Αναστέλλει την ωρίμανση φρούτων και λαχανικών και επιμηκύνει το χρόνο ζωής τους

Μια καινοτόμος λύση βασισμένη σε φυτικά συστατικά, έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα των ενεργών συσκευασιών σε φρούτα και λαχανικά.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα