Τρίτη, 30 Μαΐου, 2023
22.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

METROLAB Π. ΚΑΠΕΤΗΣ ΑΕ

spot_img

Ξεκινήσαμε το 1987 ως τεχνική επιχείρηση. Στο τέλος του 1994 υπό τον διακριτικό τίτλο METROLAB ξεκινήσαμε την εμπορική λειτουργία μας, με την πώληση και την τεχνική υποστήριξη εξοπλισμού εργαστηρίων χημείας και βιολογίας.
Ειδικευθήκαμε αρχικά στην χρωματογραφία και την μικροβιολογία. Σταδιακά μεγαλώσαμε την γκάμα των προιόντων μας ωστε σήμερα να είμαστε σε θέση να πωλούμε και να υποστηρίζουμε αξιόπιστα εξοπλισμο φασματοσκοπίας, ηλεκτροχημείας, ιξωδομετρίας/ρεολογίας και φαρμακευτικής τεχνολογίας, παρέχοντας μάλιστα εξειδικευμένες υπηρεσίες όπως ολοκλήρωση συστημάτων, εκπαίδευση, διακρίβωση οργάνων & συστημάτων κ.ά.
Δραστηριοποιηθήκαμε αρχικά στον κλάδο Φαρμάκων & Καλλυντικών και επεκταθήκαμε αργότερα και σε εκείνους των Τροφίμων & Ποτών, Χημικών & Πρώτων Υλών και Ελέγχου Περιβάλλοντος κ.ά.
Το 2002 μετακομίσαμε στα νέα μας γραφεία, τα οποία σχεδιάσαμε ειδικά για να καλύψουν τις σύγχρονες ανάγκες της επιχείρισης μας. Στον νέο μας χώρο στον οποίο στεγάζονται και οι αποθήκες μας, μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε το σύστημα ποιότητός μας, σύμφωνα με το πρότυπο EN ISO 9001 : 2000.
Την 1 Ιουνίου 2006 έγινε μετασχηματισμός σε Ανώνυμη Εταιρεία σύμφωνα με τον Ν. 2166/93.
Διαθέτουμε οργανωμένη αποθήκη με μεγάλο stock μικροοργάνων και αναλωσίμων και δικά μας μέσα διανομής ωστε να είμαστε σε θέση να παραδώσουμε στην ευρύτερη περιφέρεια της Αττικής εντός 48 ωρών από την παραγγελία.
Συνεχίζουμε με πάθος την πορεία μας, βελτιώνοντας πάντοτε την ποιότητα των υπηρεσιών μας, ώστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας πιό αξιόπιστες, παραγωγικότερες και οικονομικότερες λύσεις.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

Επόμενο άρθρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Φέτα: Αξιολόγηση ποιότητας σε συνάρτηση με το δοχείο ωρίμανσης – Μελέτη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Έλληνες επιστήμονες συνέκριναν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά φέτας που ωρίμασε σε ξύλινο βαρέλι, σε δοχείο από ανοξείδωτο χάλυβα και σε δοχείο από κασσίτερο.

Κοροϊδεύουν επίσημα το φυτικό γάλα: Καταγγελία για την περιπαικτική διαφήμιση “γάλα από ξύλο”

Μαίνεται ο "πόλεμος" μεταξύ της γαλακτοβιομηχανίας και της βιομηχανίας φυτικών ροφημάτων.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα