Παρασκευή, 12 Αυγούστου, 2022
26.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

HACH LANGE ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.

spot_img
Η ευρεία γκάμα οργάνων και χημικών ουσιών της Hach κατασκευάζεται προσεκτικά εδώ και περισσότερα από 80 χρόνια, για να κάνουμε την ανάλυση του νερού καλύτερη, ταχύτερη, απλούστερη, πιο οικολογική και πιο ενημερωτική, ώστε να λαμβάνετε σωστά αποτελέσματα την πρώτη φορά, κάθε φορά. Οι ειδικοί μας κατανοούν τις εφαρμογές σας και έχουμε δεσμευτεί για την παροχή βοήθειας ώστε να ανακαλύπτετε βέλτιστες λύσεις για τις συγκεκριμένες ανάγκες σας.
Από την ίδρυση της εταιρείας μας το 1933, παραμένουμε κορυφαίοι στον χώρο όσον αφορά στην ανάπτυξη πρωτοποριακών λύσεων, ώστε να παρέχουμε βοήθεια στη διαχείριση του νερού με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και ακρίβεια. Σήμερα, τα προϊόντα της Hach είναι διαθέσιμα σε ολόκληρο τον κόσμο και εξυπηρετούν βιομηχανίες από αστικές εφαρμογές πόσιμου νερού και υγρών αποβλήτων μέχρι εφαρμογές τροφίμων, ποτών και παραγωγής ενέργειας, καθώς και κάθε άλλη κατηγορία που περιλαμβάνει το νερό. Ως θυγατρική εταιρεία της Danaher Corporation (NYSE: DHR), η Hach διαθέτει την υποστήριξη και τους πόρους που απαιτούνται για να σας παρέχει τα επαναστατικά προϊόντα και την εξειδικευμένη καθοδήγηση που αναμένετε.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

Επόμενο άρθροTFT Tesco Food Technology

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img

Must read

Τέλος η “περίοδος χάριτος” για το διοξείδιο του τιτανίου – Πότε ένα τρόφιμο μπορεί να περιέχει το πρόσθετο;

Ο κανονισμός (ΕΕ) 2022/63 περιλάμβανε μια εξάμηνη μεταβατική περίοδο, ώστε να δοθεί χρόνος στις επιχειρήσεις τροφίμων να καταργήσουν σταδιακά τη χρήση αυτού του προσθέτου τροφίμων, η οποία έληξε στις 7 Αυγούστου 2022.

Ευρωπαϊκή Νομοθεσία: Νέα μέγιστα επιτρεπτά επίπεδα ωχρατοξίνης Α σε ορισμένα τρόφιμα

Δημοσιεύθηκε πρόσφατα ο νέος Κανονισμός (ΕΕ) 2022/1370 για την τροποποίηση του κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 1881/2006 όσον αφορά τα μέγιστα επιτρεπτά επίπεδα ωχρατοξίνης Α σε ορισμένα τρόφιμα.

Φακελάκι… μαγικό! Αναστέλλει την ωρίμανση φρούτων και λαχανικών και επιμηκύνει το χρόνο ζωής τους

Μια καινοτόμος λύση βασισμένη σε φυτικά συστατικά, έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα των ενεργών συσκευασιών σε φρούτα και λαχανικά.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα