Κυριακή, 3 Ιουλίου, 2022
27.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

MED FRIGO AE

spot_img

Με φιλοσοφία κτισμένη σύμφωνα με τις πελατειακές ανάγκες, μπορούμε και προσφέρουμε υπηρεσίες 
δίνοντας λύσεις που ανταποκρίνονται στα μέτρα και στις επιθυμίες του πελάτη.

 

Από την ίδρυση μας το 1991 στην Πάτρα, η εταιρεία χρόνο με το χρόνο ενδυναμώνει την θέση της, ισχυροποιεί και αυξάνει το κύρος της, ανταποκρινόμενη στις προκλήσεις της εποχής.

Με ολοκληρωμένα κέντρα διανομής 51.500 τ.μ. στους νομούς Αττικής, Αχαΐας και Θεσπρωτίας, ιδιόκτητο στόλο σύγχρονων φορτηγών ψυγείων και 2 εξειδικευμένα τμήματα – την Med Frigo & την Cargo Med – παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες μεταφορών & 3rd Party Logistics προϊόντων ψύξης, καλύπτοντας τις ανάγκες του σύγχρονου επιχειρείν.

 Τα Logistics και η διεθνής μεταφορά τροφίμων από την Ελλάδα στην Ευρώπη είναι η αφοσίωση της Med Frigo
• Η συλλογή και η διεθνής μεταφορά μεταφορά φορτίων από την Ευρώπη προς την Ελλάδα είναι η εξειδίκευση της Cargo Med.

Mε σύγχρονη αντίληψη των υπηρεσιών Logistics, μειώνουμε τα ανελαστικά εξόδα μιας επιχείρησης (όπως αποθήκευση, φύλαξη, μεταφορά, λογιστική υποστήριξη) προσφέροντας σε όλους τους πελάτες μας ποιοτικά αναβαθμισμένη διαχείριση, οικονομίες κλίμακος και βελτίωση του επιπέδου εξυπηρέτησης.

Η διάκριση της εταιρείας το 2014 με το βραβείο Αρίστης επίδοσης στην κατηγορία «Ολοκληρωμένη Παροχή Υπηρεσιών Logistics & Μεταφορών», αναγνωρίζει την προσήλωση της εταιρείας στην επενδυτική δραστηριότητα, στην συνεχή εξέλιξη των υποδομών, των διαδικασιών και στην προσφορά καινοτόμων υπηρεσιών που στοχεύουν να παρέχουν στους πελάτες της τη δυνατότητα διεύρυνσης του Εμπορικού τους Δικτύου και την περαιτέρω ανάπτυξη των επιχειρηματικών τους δραστηριοτήτων, η συνεχής μας προσπάθεια αναγνωρίζεται και βραβεύεται, Η MEDFRIGO συμμετείχε για πρώτη φορά και βραβεύθηκε με το Χάλκινο Βραβείο “Sales Excellence Awards” για το 2016 που έχει θεσμοθετήσει το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος στην Κατηγορία “Αύξηση Εξαγωγών”.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img

Must read

39χρονη vegan καταδικάστηκε για φόνο – Το μωρό της πέθανε από την πείνα καθώς έτρωγε μόνο λαχανικά

Μια vegan μητέρα αντιμετωπίζει ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία του 18 μηνών παιδιού της που πέθανε από την πείνα ακολουθώντας μια αυστηρή vegan δίαιτα με ωμά φρούτα και λαχανικά. 

Η Γαλλία η πρώτη χώρα στη Ευρώπη που απαγορεύει τον όρο “κρέας” στα φυτικά τρόφιμα

Σε αγώνα δρόμου οι εταιρείες για να "βαφτίσουν" φυτικά προϊόντα -υποκατάστατα κρέατος ή ψαριού- καθώς δεν μπορούν να έχουν στην ετικέτα τον όρο κρέας ή ψάρι - Παραμένει ως έχει το Burger

ΔΩΔΩΝΗ: Διευκρινίσεις για την ανάκληση των φυτικών επιδορπίων Plant’d

Ανιχνεύτηκε σε υψηλά επίπεδα η ουσία Chlorane στην πρώτη ύλη μπιζελιού που χρησιμοποιείται στα φυτικά επιδόρπια της ΔΩΔΩΝΗ
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα