Σάββατο, 10 Ιουνίου, 2023
26.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Polypan

spot_img

Συνεχίζοντας μία δραστηριότητα 30 ετών, η εταιρεία μας παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα και καινοτόμες υπηρεσίες στους πελάτες της.

Είμαστε περήφανοι για την ευρεία γκάμα των προϊόντων και εφαρμογών μας, την εκτεταμένη γνώση και την προσήλωση στις ανάγκες των πελατών μας καθώς και τη δέσμευσή μας για την αποτελεσματική τους εξυπηρέτηση.

Μέσα από εντατική έρευνα και ανάπτυξη, το επιστημονικό προσωπικό μας προσφέρει την ευκαιρία να αναπτύξουν οι πελάτες μας συνεργατικά τις δικές τους ιδέες και να διαφοροποιήσουν τον εαυτό τους από τον ανταγωνισμό. 

Επιπλέον, παρέχουμε συνεχή υποστήριξη μετά την πώληση, καθώς δεν βλέπουμε τους εαυτούς μας ως προμηθευτές, αλλά και ως συνεργάτες των πελατών μας.

Παρέχουμε γρήγορη και συνεπή παράδοση των προϊόντων μας και επιτυχγάνουμε τη διατήρηση της ποιότητας σε όλα τα στάδια της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Μέσω στενής συνεργασίας με πανεπιστήμια και ερευνητικά ιδρύματα, είμαστε σε θέση να ακολουθούμε τις τεχνολογικές εξελίξεις και κατά συνέπεια να ανταποκρινόμαστε στις ολοένα και αυξανόμενες ανάγκες της αγοράς.

Αποτελεί δέσμευση για εμάς η περιβαλλοντική βιωσιμότητα και η εταιρική κοινωνική ευθύνη και για το λόγο αυτό έχουμε επιλέξει τους παρόχους υπηρεσιών και προμηθευτές μας, όχι μόνο με βάση την τιμή, αλλά και βάσει των επιδόσεων τους στους τομείς αυτούς.

Polypan Group, Think … Create … Innovate… 

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

Επόμενο άρθρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ακτινοβόληση Τροφίμων: Τι ισχύει στην ΕΕ – Γιατί η βιομηχανία αντιστέκεται

Παρά την επίσημη έγκριση των Αρχών και τις διαβεβαιώσεις περί ασφάλειας η χρήση της ακτινοβόλησης τροφίμων παραμένει περιορισμένη.

Ποιο είδος ψωμιού βοηθά στην απώλεια βάρους – Επιστημονική μελέτη

Η επίδραση της κατανάλωσης ψωμιού με χαμηλή απελευθέρωση ινσουλίνης, στην ανάπτυξη βάρους — Μια πραγματική τυχαιοποιημένη ελεγχόμενη δοκιμή.

ΕΦΕΤ: Το μεγάλο λάθος του κρεοπωλείου που ευθύνεται για τις δεκάδες δηλητηριάσεις στη Λάρισα

Το πόρισμα του ΕΦΕΤ για το κρεοπωλείο που προκάλεσε δεκάδες τροφικές δηλητηριάσεις την Κυριακή του Πάσχα.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα