Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
16.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ΧΗΜΙΚΟΤΕΧΝΙΚΗ

spot_img

Η εταιρεία «ΛΑΓΚΟΥΒΑΡΔΟΥ – ΣΠΑΝΤΙΔΑΚΗ Ο.Ε» με τον εμπορικό τίτλο ΧΗΜΙΚΟΤΕΧΝΙΚΗ, είναι ένα από τα μεγαλύτερα εργαστήρια παροχής Εργαστηριακών Αναλύσεων και Συμβουλευτικών Υπηρεσιών στον Ελλαδικό χώρο και το μεγαλύτερο στην Κρήτη, με έδρα το Ρέθυμνο. Από την αρχή της ίδρυσής της το 1986 μέχρι σήμερα, είναι οποιαδήποτε χρονική στιγμή και οπουδήποτε ζητηθεί δίπλα στον πελάτη, που χρειάζεται τις υπηρεσίες της και προσφέρει αξιόπιστες δοκιμές και ολοκληρωμένες λύσεις. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η ΧΗΜΙΚΟΤΕΧΝΙΚΗ να διαθέτει τεράστια εμπειρία και οι πελάτες της να έχουν ένα πολύτιμο συνεργάτη και ικανό σύμβουλο, στη λήψη των σωστών αποφάσεων για τον Οργανισμό ή την Επιχείρησή τους.

Οι Υπηρεσίες της εταιρείας καλύπτουν τους τομείς :
Περιβάλλοντος
Υγείας
Ποιότητας
Ασφάλειας

Στις δραστηριότητες της ΧΗΜΙΚΟΤΕΧΝΙΚΗ περιλαμβάνονται :
Εργαστηριακές Αναλύσεις, Χημικές και Μικροβιολογικές
Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

Η παροχή των εργαστηριακών αναλύσεων και υπηρεσιών διενεργείται στις νέες υπερσύχρονες εγκαταστάσεις, που καλύπτουν επιφάνεια πάνω από 600 τετρ. μέτρα, υψηλών Ευρωπαϊκών προδιαγραφών, κατασκευασμένες με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Βρίσκονται σε αυτόνομο κτίριο στο Ρέθυμνο, στο κέντρο πρακτικά της Κρήτης, επί του κεντρικού αυτοκινητόδρομου Χανίων–Ηρακλείου, με γρήγορη πρόσβαση από και προς όλα τα σημεία του νησιού.

Η ΧΗΜΙΚΟΤΕΧΝΙΚΗ προσφέρει υπηρεσίες στο Δημόσιο, σε Δήμους και Δημοτικές Επιχειρήσεις (ΔΕΥΑ), στη Βιομηχανία (Τροφίμων, Νερού, Επεξεργασίας αγροτικών προϊόντων), σε Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις, σε Αγροτικούς Συνεταιρισμούς, σε μεμονωμένους πελάτες.

Είναι διαπιστευμένη σύμφωνα με το ISO 17025 από το έτος 2001, (από τα πρώτα Εργαστήρια στην Ελλάδα), από το Ε.Σ.Υ.Δ (Εθνικό Φορέα Διαπίστευσης της Ελλάδας). Η διαπίστευση του Εργαστηρίου πιστοποιεί και διασφαλίζει την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών.

Η ΧΗΜΙΚΟΤΕΧΝΙΚΗ σταθερά προσηλωμένη στη βελτίωση των υπηρεσιών της, αναπτύσσει νέες δοκιμές και υπηρεσίες, αντλώντας δύναμη και εμπειρία από τους ίδιους τους πελάτες της.

Πρωτοπόρος στην έρευνα και την ανάπτυξη νέων μεθόδων συνεργάζεται με Πανεπιστήμια, Πολυτεχνικές Σχολές και Ερευνητικά Ιδρύματα, με σκοπό την προώθηση της γνώσης και την ανταλλαγή εμπειρίας.
Συνεργάζεται με Εργαστήρια του εξωτερικού και συμμετέχει σε ερευνητικά προγράμματα προς όφελος του πελάτη.

Αυτή η πολιτική της εταιρείας τη βοήθησε ν’ αναπτυχθεί τα τελευταία 27 χρόνια, με καθημερινή σκληρή δουλειά και προσπάθεια, που προέρχεται από το κάθε ένα μέλος της επιστημονικής ομάδας του εργαστηρίου.
Όραμα όλων Διοίκησης και εργαζομένων, είναι η βελτίωση της ποιότητας της ζωής και η προσφορά αξιόπιστων λύσεων στους τομείς Περιβάλλοντος, Υγείας, Ποιότητας και Ασφάλειας.

Αφροδίτη Λαγουβάρδου: ”Η πολύτιμη εμπειρία μας, που έχει συσσωρευτεί εδώ και τριάντα χρόνια, σε πολλά διαφορετικά πεδία και η τεχνογνωσία μας στον εργαστηριακό τομέα, μας δίνουν σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά. Έτσι οι υπηρεσίες και οι λύσεις που δίνουμε είναι σχεδιασμένα, ώστε να ικανοποιούν ακριβώς τις ανάγκες των πελατών μας και της αγοράς.”

Για να μάθετε περισσότερα για το εργαστήριο πατήστε ΕΔΩ.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Συναγερμός στην Ευρώπη – Θανατηφόρες τροφικές δηλητηριάσεις από καπνιστό σολομό

Ανακοίνωση ECDC και EFSA για παρατεταμένο ξέσπασμα Listeria monocytogenes σε πολλές χώρες που συνδέεται με προϊόντα καπνιστού σολομού.

Νέα μελέτη αποκαλύπτει τους κινδύνους για την υγεία από δημοφιλές γλυκαντικό που υπάρχει σε κέικ, τσίχλες και παγωτά

Μια κοινή τεχνητή γλυκαντική ουσία που βρίσκεται σε ανθρακούχα ποτά, τσίχλες και παγωτά μπορεί να βλάψει το έντερο, όπως έδειξε έρευνα.

Αυτό το ξέρετε; Ποιο λογότυπο δημοφιλούς τροφίμου έχει φιλοτεχνήσει ο Σαλβαντόρ Νταλί

Οι περισσότεροι δε γνωρίζουν ότι πίσω από το λογότυπο ενός θρυλικού και παγκόσμιου προϊόντος κρύβεται μια μεγάλη μορφή της ζωγραφικής.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα