Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
20.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

QACSFOOD

spot_img

QACSFOOD

Τα Εργαστήρια ERGANAL με μακρά παράδοση στον ποιοτικό έλεγχο τροφίμων, ποτών και λοιπών καταναλωτικών και βιομηχανικών προϊόντων και υλικών συσκευασίας οριστικοποίησαν την συνεργασία τους με τα χημικά εργαστήρια AGENT τα οποία δραστηριοποιούνται για πάνω από 20 χρόνια στο χώρο των χημικών αναλύσεων τροφίμων και ιδιαίτερα στον τομέα των υπολειμμάτων.

Με την συνεργασία αυτή τα εργαστήρια ERGANAL και AGENT, ισχυροποιούν την τεχνογνωσία τους και διευρύνουν το πεδίο των υπηρεσιών προς ιδιώτες και επιχειρήσεις τροφίμων λειτουργώντας ενωποιημένα ως QACSFOOD.

Εγκαταστάσεις

Οι εγκαταστάσεις έκτασης 1150 m² της QACSFOOD, είναι σχεδιασμένες και εξοπλισμένες σύμφωνα με σύγχρονους κανονισμούς και πρότυπα. Τα εργαστήρια πλαισιώνονται από έμπειρους επιστήμονες και καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό. Στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους εκτελούνται αναλύσεις Οργανοληπτικών δοκιμών (Sensory Lab), Mικροβιολογικές, Χημικές, Μοριακές (DNA Lab), αναλύσεις Υπολειμμάτων (Residues Lab) και αναλύσεις Συσκευασίας (Packaging Lab).

Υπηρεσίες

Για την υποστήριξη της βιομηχανίας Τροφίμων, Ποτών, Περιβάλλοντος και Συσκευασίας τα εργαστήρια QACSFOOD παρέχουν ευρύ φάσμα αναλύσεων.

Μάθετε  πως τα εργαστήρια QACSFOOD μπορούν να βοηθήσουν τις ανάγκες σας σε εργαστηριακές δοκιμές. contact@qacslab.com – (+30) 210-4171597 – www.qacsfood.com

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

Προηγούμενο άρθρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Φυτοφάρμακα σε τρόφιμα: Δημοσιεύτηκε η έκθεση της EFSA για το 2022

Συστάσεις στους διαχειριστές κινδύνου για την αύξηση της αποτελεσματικότητας των ευρωπαϊκών συστημάτων ελέγχου.

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ραβέντι σε συνταγές – Σοβαρός κίνδυνος

Το υπουργείο τροφίμων, γεωργίας και αλιείας της Δανίας προειδοποιεί: Μη τρώτε τα φύλλα από ραβέντι.

«Θα σε συναντήσω στο Greeks»: Πως η Ελληνική γαστρονομία και τα προϊόντα μας κυριαρχούν στις διεθνείς αγορές

Τα Ελληνικά προϊόντα γίνονται mainstream στον κόσμο κερδίζοντας τους καταναλωτές πολύ πέρα από την Ελληνοαμερικανική αγορά.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα