Κυριακή, 4 Ιουνίου, 2023
20.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

QACSFOOD

spot_img

QACSFOOD

Τα Εργαστήρια ERGANAL με μακρά παράδοση στον ποιοτικό έλεγχο τροφίμων, ποτών και λοιπών καταναλωτικών και βιομηχανικών προϊόντων και υλικών συσκευασίας οριστικοποίησαν την συνεργασία τους με τα χημικά εργαστήρια AGENT τα οποία δραστηριοποιούνται για πάνω από 20 χρόνια στο χώρο των χημικών αναλύσεων τροφίμων και ιδιαίτερα στον τομέα των υπολειμμάτων.

Με την συνεργασία αυτή τα εργαστήρια ERGANAL και AGENT, ισχυροποιούν την τεχνογνωσία τους και διευρύνουν το πεδίο των υπηρεσιών προς ιδιώτες και επιχειρήσεις τροφίμων λειτουργώντας ενωποιημένα ως QACSFOOD.

Εγκαταστάσεις

Οι εγκαταστάσεις έκτασης 1150 m² της QACSFOOD, είναι σχεδιασμένες και εξοπλισμένες σύμφωνα με σύγχρονους κανονισμούς και πρότυπα. Τα εργαστήρια πλαισιώνονται από έμπειρους επιστήμονες και καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό. Στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους εκτελούνται αναλύσεις Οργανοληπτικών δοκιμών (Sensory Lab), Mικροβιολογικές, Χημικές, Μοριακές (DNA Lab), αναλύσεις Υπολειμμάτων (Residues Lab) και αναλύσεις Συσκευασίας (Packaging Lab).

Υπηρεσίες

Για την υποστήριξη της βιομηχανίας Τροφίμων, Ποτών, Περιβάλλοντος και Συσκευασίας τα εργαστήρια QACSFOOD παρέχουν ευρύ φάσμα αναλύσεων.

Μάθετε  πως τα εργαστήρια QACSFOOD μπορούν να βοηθήσουν τις ανάγκες σας σε εργαστηριακές δοκιμές. contact@qacslab.com – (+30) 210-4171597 – www.qacsfood.com

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

Προηγούμενο άρθρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Σκάνδαλο: Εταιρείες κολοσσοί γνώριζαν αλλά απέκρυπταν τους κινδύνους από τα PFAS!

Devil they Knew: Συγκάλυψη εδώ και πολλές δεκαετίες των κινδύνων των PFAS από τις εταιρείες παραγωγής αποκαλύπτει έρευνα.

Προσοχή: Μικροπλαστικά στα τρόφιμα από τις σανίδες κοπής!

Επιστημονική μελέτη προσδιορίζει τις πλαστικές σανίδες κοπής ως μια ουσιαστική πηγή μικροπλαστικών στα τρόφιμα, η οποία απαιτεί προσοχή.

Junk food και Junk news: Ο συνδυασμός που… “σκοτώνει”!

Η κοινή βάση μεταξύ junk food και junk news και η ανάγκη να υιοθετηθεί μια κουλτούρα info-fitness και μια παιδεία ενημέρωσης, σύμφωνα με την ειδικό Vanessa Otero.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα