Τετάρτη, 23 Απριλίου, 2025
23.1 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ΤΕΜΑΚ Α.Ε.

spot_img
Η ΤΕΜΑΚ είναι Ελληνική Εταιρεία με αντικείμενο την μελέτη, τον σχεδιασμό και την παραγωγή συστημάτων επεξεργασίας νερού και τον εξοπλισμό δικτύων ρευστών.
Από το 1980, η ΤΕΜΑΚ έχει καταξιωθεί στην ελληνική αγορά, υλοποιώντας την ΑΠΟΣΤΟΛΗ της που είναι να διαθέτει με επιτυχία:
  • Λύσεις με συστήματα υψηλής ποιότητας, στην επεξεργασία νερού, πανελλαδικά και διεθνώς, κατακτώντας μία υπολογίσιμη θέση στη Διεθνή αγορά.
  • Λύσεις με εξοπλισμό υψηλής ποιότητας στα δίκτυα ρευστών κατακτώντας μια από τις πρώτες θέσεις στην Ελληνική αγορά.
Έτσι συμβάλλει στην ανάπτυξη της χώρας μας και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής με φιλικό τρόπο για το περιβάλλον.
Η επιτυχημένη προσπάθειά της, τη φέρνει καθημερινά όλο και πιο κοντά στο ΟΡΑΜΑ και στους ΣΤΟΧΟΥΣ της:
  • Να είναι για τους πελάτες της ο ιδανικός συνεργάτης, που τους παρέχει τις βέλτιστες λύσεις.
  • Οι εργαζόμενοι στην ΤΕΜΑΚ να προοδεύουν και να εκδηλώνουν την ικανοποίησή τους από τις δυνατότητες που τους προσφέρονται, για προσωπική ανάπτυξη και επαγγελματική καταξίωση.
  • Το κοινωνικό σύνολο να αναγνωρίζει το κύρος της και την προσωπική αξία των στελεχών της, μέσα από τις σχέσεις που δημιουργούν και διατηρούν με τους ανθρώπους των οποίων η ζωή και οι ανάγκες επηρεάζονται από τις δραστηριότητες της ΤΕΜΑΚ.
spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Οδοντόκρεμες μολυσμένες με μόλυβδο και άλλα επικίνδυνα βαρέα μέταλλα – Δοκιμή σε 51 γνωστές μάρκες

Μια νέα έρευνα που διεξήχθη στις Ηνωμένες Πολιτείες αποκάλυψε ότι πολλές εμπορικές οδοντόκρεμες είναι μολυσμένες με μόλυβδο και άλλα επικίνδυνα βαρέα μέταλλα.

Aκτινοβολημένα τρόφιμα: Είναι ασφαλή ή πρέπει να τα αποφεύγουμε; – Πώς τα ξεχωρίζουμε

Η ακτινοβόληση τροφίμων είναι μια μέθοδος επεξεργασίας τροφίμων με ιονίζουσα ακτινοβολία που αποσκοπεί στην εξόντωση παθογόνων βακτηρίων

Ευρωπαϊκό μπλόκο σε ελληνικά μύδια λόγω μόλυνσης με κολοβακτηρίδια – Ειδοποίηση RASFF

Η γνωστοποίηση στην Ευρώπη έγινε από την Ιταλία μέσω RASFF, στις 18/04/2024, ύστερα από ελέγχους που έγιναν από κτηνιάτρους στην Puglia
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα