Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023
20.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

SYCHEM AE

spot_img

Η SYCHEM A.E. είναι μία διεθνής εταιρία κατασκευής εξειδικευμένων συστημάτων επεξεργασίας νερού καθώς και ειδικών έργων εξοικονόμησης ενέργειας και αντιδιαβρωτικής προστασίας.

H SYCHEM δραστηριοποιείται σε 4 τομείς:

Στον τομέα της επεξεργασίας νερού, η SYCHEM είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής μονάδων αφαλάτωσης και υπερδιήθησης στην Ελλάδα για την τροφοδοσία διυλιστηρίων, ξενοδοχειακών συγκροτημάτων, βιομηχανιών, δήμων κ.α. με σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα που υπερβαίνει το 85% της παραγωγής της στον τομέα αυτό.

Παράλληλα, είναι σήμερα ο μεγαλύτερος ιδιώτης παραγωγός νερού από αφαλάτωση στην Ελλάδα με την δυναμικότητα των μονάδων που λειτουργεί να ξεπερνά τα 30.000 m3/ημέρα ενώ διαθέτει με την θυγατρική της «ΥΔΡΟΜΙΝΩΙΚΗ» την μεγαλύτερη ιδιωτική μονάδα αφαλάτωσης με δυναμικότητα 3.500 m3/ημέρα πόσιμου νερού από τις εγκαταστάσεις της στην ΒΙ.ΠΕ Ηρακλείου.

Η δραστηριότητά της έχει επεκταθεί και στην επεξεργασία υγρών αποβλήτων με την κατασκευή εξειδικευμένων μονάδων με τεχνολογία μεμβρανών για την επεξεργασία στραγγιδιών από ΧΥΤΑ και βιομηχανικών αποβλήτων.

Στον τομέα της εξοικονόμησης ενέργειας η SYCHEM δραστηριοποιείται στην κατασκευή εξειδικευμένων ηλεκτρομηχανολογικών έργων εξοικονόμησης ενέργειας με έμφαση στα έργα ανοικτής γεωθερμίας (εκμετάλλευση θαλασσινού νερού/υπόγειων υδάτων) για μεγάλες τουριστικές μονάδες και βιομηχανίες. Είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής στην Ελλάδα και ένας από τους μεγαλύτερους στην νοτιοανατολική Ευρώπη με έργα στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Ρουμανία.

Στον τομέα της αντιδιαβρωτικής προστασίας δραστηριοποιείται κατά 90% στο εξωτερικό με την θυγατρική της εταιρεία «SYNCOR» που εδρεύει στην Κίνα. Είναι ένας από τους πιο αναγνωρισμένους κατασκευαστές διεθνώς σε θυσιαζομένες ανόδους για την καθοδική προστασία θαλάσσιων κατασκευών, υποθαλάσσιων αγωγών, λιμανιών και πλοίων με διεθνή παρουσία.

Ο πιο πρόσφατος τομέας είναι το βιοαέριο με την διαχείριση οργανικών αποβλήτων (ληγμένα τρόφιμα, υπολείμματα τροφών από χώρους εστίασης και αγροτοκτηνοτροφικά απόβλητα) για παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας.

Τέλος, ο όμιλος διαθέτει ως θυγατρική του την YFANTIS ENGINEERING LTD που είναι ένα αναγνωρισμένο και εξειδικευμένο τεχνικό μελετητικό γραφείο που υποστηρίζει τόσο τα έργα του ομίλου όσο και έργα τρίτων στον τομέα εξειδίκευσής του και είναι πρακτικά η πρώτη δραστηριότητα του ομίλου από τον Ιδρυτή του.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Junk food και Junk news: Ο συνδυασμός που… “σκοτώνει”!

Η κοινή βάση μεταξύ junk food και junk news και η ανάγκη να υιοθετηθεί μια κουλτούρα info-fitness και μια παιδεία ενημέρωσης, σύμφωνα με την ειδικό Vanessa Otero.

Ανακάλυψη: Βρέθηκε η σούπερ λευκή χρωστική που θα αντικαταστήσει το διοξείδιο του τιτανίου από το… «Finding Nemo»

Ουσία της γαρίδας Pacific Cleaner, γνωστή και ως Jacques από την ταινία με το ψαράκι Nemo αντικαθιστά το Ε171 λύνοντας τα χέρια της βιομηχανίας.

Κίνδυνος ξηρασίας στην Ελλάδα – Ιδρύεται ομάδα κινδύνου από το ΥΠΑΑΤ

Η ομάδα ad hoc θα εξετάσει τον κίνδυνο ξηρασίας και τις επιπτώσεις στην Ελληνική γεωργική παραγωγή.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα