Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023
20.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Kapalab

spot_img

Η Kapalab ειδικεύεται στην τεχνική υποστήριξη και παροχή υπηρεσιών στο τομέα της Πληροφορικής και των Τηλεπικοινωνιών (IT Οutsourcing Services) και απευθύνεται σε επιχειρήσεις κάθε μεγέθους.

Στις μέρες μας, όπου οι ανάγκες μιας επιχείρησης συνεχώς αυξάνονται και ο χρόνος είναι ιδιαίτερα πολύτιμος, έχετε περισσότερο την ανάγκη να βασίζεστε σε εξειδικευμένους ανθρώπους.

Χρειάζεται να έχετε αποτελεσματική και άμεση επίλυση των προβλημάτων σας, χωρίς να αποσπαστείτε από την εργασία σας χάνοντας χρόνο και χρήμα.

Η Kapalab προσφέρει λύσεις και υπηρεσίες που αποσκοπούν στην εύρυθμη λειτουργία και την επίτευξη των στόχων σε κάθε μορφή επιχείρησης ή συνεργάτη.

Χρειάζεται να νιώθετε σιγουριά ότι υπάρχει κάποιος άνθρωπος δίπλα σας, να ακούσει και να δώσει λύση στο πρόβλημά σας. Η φιλοσοφία μας είναι η δημιουργία «πιστών» και «ικανοποιημένων» πελατών αλλά και συνεργατών, έτσι ώστε να δημιουργούμε μόνιμες και μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας μαζί τους και να αποτελούμε τον συνεργάτη που θα μπορούν να βασιστούν και εμπιστευτούν

Η Kapalab, προσφέρει άμεση τεχνική υποστήριξη με, ή χωρίς την παρουσία τεχνικού στο χώρο του πελάτη, αξιόπιστα, με άριστη εξειδίκευση

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

Επόμενο άρθρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Junk food και Junk news: Ο συνδυασμός που… “σκοτώνει”!

Η κοινή βάση μεταξύ junk food και junk news και η ανάγκη να υιοθετηθεί μια κουλτούρα info-fitness και μια παιδεία ενημέρωσης, σύμφωνα με την ειδικό Vanessa Otero.

Ανακάλυψη: Βρέθηκε η σούπερ λευκή χρωστική που θα αντικαταστήσει το διοξείδιο του τιτανίου από το… «Finding Nemo»

Ουσία της γαρίδας Pacific Cleaner, γνωστή και ως Jacques από την ταινία με το ψαράκι Nemo αντικαθιστά το Ε171 λύνοντας τα χέρια της βιομηχανίας.

Κίνδυνος ξηρασίας στην Ελλάδα – Ιδρύεται ομάδα κινδύνου από το ΥΠΑΑΤ

Η ομάδα ad hoc θα εξετάσει τον κίνδυνο ξηρασίας και τις επιπτώσεις στην Ελληνική γεωργική παραγωγή.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα