Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023
20.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Microquest

spot_img

Η MICROQUEST ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 1992 με σκοπό την ανάπτυξη ολοκληρωμένων και εξειδικευμένων λύσεων και την προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών και προϊόντων πληροφορικής.
Διαρκής στόχος της Εταιρίας αποτελεί η πλήρης αντίληψη και κατανόηση με εμπορικούς και οικονομικούς όρους της επιχειρησιακής δράσης που καλείται να οργανώσει και να υποστηρίξει με τις τεχνολογίες της.
Για την υλοποίηση του στόχου της επενδύει σε ανθρώπινο δυναμικό και τεχνογνωσία μέσω έρευνας και συνεργασιών με μεγάλους Ελληνικούς και διεθνείς οίκους πληροφορικής.

Η MICROQUEST με την ανάπτυξη και την προσφορά ολοκληρωμένων λύσεων βοήθησε τους πελάτες της στην υλοποίηση των σημαντικών επενδυτικών τους σχεδίων αυξάνοντας έτσι με υψηλούς ρυθμούς την πελατειακή της βάση. Αποτέλεσμα της προσπάθειας αυτής ήταν η ανάπτυξη του κύκλου εργασιών της και η κατάκτηση ηγετικής θέσης στο χώρο. Η Εταιρία διαθέτει υποκαταστήματα στη Θεσσαλονίκη και στο Ηράκλειο της Κρήτης με σκοπό την υποστήριξη των Πελατών της που έχουν υποκαταστήματα στην Β. Ελλάδα και στήν Κρήτη αλλά και την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της στο Βαλκανικό χώρο, καθώς και Τεχνική υποστήριξη σε όλες τις μεγάλες γεωγραφικές περιοχές όπως στους Νομούς Κοζάνης, Αχαϊας, Ιωαννίνων, Λέσβου κ.α.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

Επόμενο άρθρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Junk food και Junk news: Ο συνδυασμός που… “σκοτώνει”!

Η κοινή βάση μεταξύ junk food και junk news και η ανάγκη να υιοθετηθεί μια κουλτούρα info-fitness και μια παιδεία ενημέρωσης, σύμφωνα με την ειδικό Vanessa Otero.

Ανακάλυψη: Βρέθηκε η σούπερ λευκή χρωστική που θα αντικαταστήσει το διοξείδιο του τιτανίου από το… «Finding Nemo»

Ουσία της γαρίδας Pacific Cleaner, γνωστή και ως Jacques από την ταινία με το ψαράκι Nemo αντικαθιστά το Ε171 λύνοντας τα χέρια της βιομηχανίας.

Κίνδυνος ξηρασίας στην Ελλάδα – Ιδρύεται ομάδα κινδύνου από το ΥΠΑΑΤ

Η ομάδα ad hoc θα εξετάσει τον κίνδυνο ξηρασίας και τις επιπτώσεις στην Ελληνική γεωργική παραγωγή.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα