Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023
20.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

AG ADVENT ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΕ

ΑρχικήΥπηρεσίεςΣυμβουλευτικήAG ADVENT ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΕ
spot_img
H AG ADVENT ιδρύθηκε το 2009, ως Ανώνυμη Εταιρεία, με αντικείμενο την παροχή α. συμβουλευτικών υπηρεσιών σε συστήματα διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων (BRC, IFS, FSSC22000, IS022000), Ποιότητητας (ISO9001), Περιβαλλοντικής Διαχείρισης (ISO14001), υγείας και ασφάλειας εργαζομένων (ISO45001), Οδικής Ασφάλειας (ISO39001), β. εκπαίδευσης και γ. ελέγχων συμμόρφωσης (GDPR, HEALH FIRST πρωτόκολλα για COVID-19, επιθεωρήσεις α’ και β’ μέρους για ασφάλεια τροφίμων, mystery clients).
Η φιλοσοφία και το mantra της AG ADVENT είναι το ‘Science in Business’ καθώς η βασική μας επιδίωξη είναι η επιστημονική υποστήριξη των πελατών μας και η οργάνωση των επιχειρήσεων με βάση τις πλέον σύγχρονες επιστημονικές πρακτικές και εξελίξεις.
Έχοντας στελέχη και προσωπικό με συμβουλευτική εμπειρία περισσότερο απο 20 έτη. Την έχουν εμπιστευτεί κορυφαίες επιχειρήσεις του κλάδου τροφίμων και τουρισμού της Ελλάδος κ.α και έχει εδραιωθεί στην συνέιδηση των επιχερήσεων ως μια απο την πλέον αξιόπιστες συμβουλευτικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

Η καινοτομία αποτελεί θεμελιώδη αρχή της AG ADVENT και αποδεικνύεται απο γεγονότα όπως τα κάτωθι:
ISOPRO: Το λανσάρισμα του ISOPRO, το πρώτο λογισμικό για ηλεκτρονική διαχείριση συστημάτων ποιότητας που ‘ετρεχε’ στις συσκευές της Apple, iPad, iPhone and iPod.
AppStore: Η ανάπτυξη 8 εφαρμογών που πωλήθηκαν απο το ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple inc. Οι εφαρμογές μας πωλήθηκαν σε περισσότερες απο 100 χώρες σε όλο τον κόσμο
NeuroSales & NeuroQuality: H ανάπτυξη της μεθοδολογίας πωλήσεων και ποιοτικής εξυπηρέτησης με βάση την Νευροφυσιολογία και Ψυχολογίας, που εφαρμόζεται με τεράστια επιτυχία απο τις μεγαλύτερες ελληνικές επιχειρήσεις.
HALAL & KOSHER: Η διοργάνωση του πρώτου συνεδρίου στην Ελλάδα για HALAL και KOSHER σε συνεργασία με την Ελληνοαμερικανική Ένωση
Η ανάπτυξη του προγράμματος GoodFood4Kids, για θέματα ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων σε σειρά από ιδιωτικές και δημόσιες δομές μαζικής εστίασης και συγκεκριμένα ένα πάντρεμα των νομικών υποχρεώσεων και των διεθνών καλών πρακτικών στην ασφάλεια τροφίμων και την παιδική διατροφή.
Η αναπτυξη της πρωτοβουλίας POSΙ SHIELD για την εφαρμογή μέτρων πρόληψης της εξάπλωσης της νόσου COVID-19 σε ξενοδοχεία και τουριστικές επιχειρήσεις.

Η καινοτομία αποτελεί θεμελιώδη αρχή της AG ADVENT.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

Επόμενο άρθρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Junk food και Junk news: Ο συνδυασμός που… “σκοτώνει”!

Η κοινή βάση μεταξύ junk food και junk news και η ανάγκη να υιοθετηθεί μια κουλτούρα info-fitness και μια παιδεία ενημέρωσης, σύμφωνα με την ειδικό Vanessa Otero.

Ανακάλυψη: Βρέθηκε η σούπερ λευκή χρωστική που θα αντικαταστήσει το διοξείδιο του τιτανίου από το… «Finding Nemo»

Ουσία της γαρίδας Pacific Cleaner, γνωστή και ως Jacques από την ταινία με το ψαράκι Nemo αντικαθιστά το Ε171 λύνοντας τα χέρια της βιομηχανίας.

Κίνδυνος ξηρασίας στην Ελλάδα – Ιδρύεται ομάδα κινδύνου από το ΥΠΑΑΤ

Η ομάδα ad hoc θα εξετάσει τον κίνδυνο ξηρασίας και τις επιπτώσεις στην Ελληνική γεωργική παραγωγή.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα