Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
18.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Αγελαδίτσα 2%…τώρα και χωρίς λακτόζη από τη ΦΑΓΕ!

ΑρχικήTop quality 4uΛιανεμπόριοΑγελαδίτσα 2%...τώρα και χωρίς λακτόζη από τη ΦΑΓΕ!
spot_img

Το κλασικό αγελαδινό γιαούρτι και το αγαπημένο των Ελλήνων εδώ και δεκαετίες!

Η ιστορία της ΦΑΓΕ, ξεκινά το 1926 στην Αθήνα, από την οικογένεια Αθ. Φιλίππου, όταν ίδρυσε το πρώτο της γαλακτοπωλείο.

Στα πρώτα χρόνια της επιχείρησης, η Ελλάδα γνώρισε το “θαύμα” του στραγγιστού γιαουρτιού. Ήταν κάτι, που άλλαξε τα δεδομένα, όταν η ΦΑΓΕ, πρωτοστάτησε στην έννοια της χονδρικής διανομής γιαουρτιού στη χώρα. Στη δεκαετία του 1970, έγινε η πρώτη εταιρία, που εισήγαγε επώνυμα προϊόντα γιαουρτιού στην ελληνική αγορά.

Βασιζόμενοι στην επιτυχία της στην Ελλάδα, έθεσε ως στόχο τη διεθνή επέκταση. Τη δεκαετία του 1980, τόλμησε να ξεπεράσει τις ρίζες της, ως τοπικός παραγωγός γαλακτοκομικών προϊόντων και επεκτάθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιταλία. Την επόμενη δεκαετία, η ΦΑΓΕ, έβαλε στο στόχαστρό της την αμερικανική αγορά και με το στραγγιστό της γιαούρτι κέρδισε τις καρδιές του αμερικανικού κοινού. Η δέσμευσή της, για ποιότητα και αυθεντικότητα, βρήκε ανταπόκριση στους καταναλωτές και το ελληνικό γιαούρτι έγινε βασικό συστατικό στα νοικοκυριά των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η ΦΑΓΕ εξακολουθεί να είναι οικογενειακή επιχείρηση και η τρίτη γενιά, της οικογένειας Φιλίππου, ανέλαβε να την οδηγήσει στο μέλλον. Με βαθιά κατανόηση της ελληνικής της κληρονομιάς και όραμα για συνεχή, διεθνή ανάπτυξη, ανέλαβε τη διοίκηση της εταιρίας. Είναι πολύ περήφανοi, που παράγουν προϊόντα κορυφαίας ποιότητας, χρησιμοποιώντας πάντα συστατικά 100% φυσικής προέλευσης. Έτσι, μας προσφέρουν νόστιμα και θρεπτικά γιαούρτια – και όχι μόνο – για να απολαμβάνουμε στο σπίτι ή στη δουλειά.

Η Αγελαδίτσα της ΦΑΓΕ είναι το αγαπημένο μας αγελαδινό γιαούρτι! Εκτός από την Κλασική γεύση και με 2% και 0% λιπαρά, τώρα κυκλοφόρησε και η Αγελαδίτσα 2% χωρίς λακτόζη! Με την ίδια, υπέροχη δροσερή γεύση, χαμηλή σε λιπαρά και με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη αποτελεί εξαιρετική πηγή ασβεστίου.

Η απουσία λακτόζης, την καθιστά κατάλληλη για χορτοφάγους, αλλά και σε όσους έχουν δυσανεξία σε αυτή.

Διατίθεται σε κεσεδάκια των 200g

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Η χορτοφαγική διατροφή μπορεί να σταματήσει την επιδείνωση του καρκίνου του προστάτη

Σύμφωνα με μελέτη, οι άνδρες που καταναλώνουν μια διατροφή πλούσια σε φρούτα και λαχανικά, έχουν βραδύτερη εξέλιξη του καρκίνου του προστάτη σε σχέση με όσους τρώνε περισσότερο κρέας.

Η Οδύσσεια μίας μικρής ελληνικής επιχείρησης από την αγκύλωση των Εθνικών αρχών – Του Δημήτρη Γεωργαντέλη

Το ''παιχνίδι'' με την τεράστια διαφορά στο ανώτατο επιτρεπτό όριο της κουμαρίνης σε παραδοσιακά και μη κουλουράκια κανέλας!

Ηλεκτρονικό τσιγάρο: Κίνδυνος έκθεσης των εφήβων σε τοξικό μόλυβδο και ουράνιο σύμφωνα με μελέτη

Τα ευρήματα υπογραμμίζουν την ανάγκη εφαρμογής κανονισμών και προσπαθειών πρόληψης με πρωταρχικό στόχο τους εφήβους.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα