Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
18.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Αυθεντικοί, παραδοσιακοί, χειροποίητοι κουραμπιέδες Καβάλας, από την οικογένεια Ιωακειμίδη!

ΑρχικήTop quality 4uΛιανεμπόριοΑυθεντικοί, παραδοσιακοί, χειροποίητοι κουραμπιέδες Καβάλας, από την οικογένεια Ιωακειμίδη!
spot_img

Με πραγματικό βούτυρο!

Η οικογένεια Ιωακειμίδη, από την Καβάλα, τελειοποιεί την τέχνη της δημιουργίας παραδοσιακού κουραμπιέ, τα τελευταία 25 χρόνια. Η οικογενειακή αυτή επιχείρηση, με έδρα και φυσικό κατάστημα στην Καβάλα και την Ξάνθη, αποτελεί βασικό στοιχείο της ελληνικής γαστρονομικής σκηνής, προμηθεύοντας καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, ακόμη και σε χώρες του εξωτερικού.

Η βιοτεχνία Ιωακειμίδη είναι ιδιαίτερα περήφανη για τη χρήση μόνο των πιο φρέσκων και αγνών συστατικών στα προϊόντα της. Οι λιχουδιές τους παρασκευάζονται με πραγματικό βούτυρο, ζάχαρη και αλεύρι, με αποτέλεσμα οι κουραμπιέδες τους, ένα κλασικό ελληνικό, τραγανό γλυκό, να είναι ιδανικοί για κάθε περίσταση και σίγουρα θα σας ενθουσιάσουν!

Αυτό που κάνει την οικογένεια Ιωακειμίδη να ξεχωρίζει είναι η δέσμευσή της να διατηρεί την αυθεντικότητα των προϊόντων της. Οι συνταγές τους έχουν περάσει από γενιά σε γενιά και κάθε παρτίδα κουραμπιέδων φτιάχνεται με την ίδια αγάπη και φροντίδα, όπως πριν από χρόνια. Παραμένοντας πιστοί στην παραδοσιακή, οικογενειακή τους συνταγή προσφέρουν στους καταναλωτές μια γεύση της ελληνικής κληρονομιάς και τους εισάγουν σε νέους γευστικούς συνδυασμούς, που έχουν αντέξει στο χρόνο.

Η ποιότητα βρίσκεται στο επίκεντρο της επιχείρησης. Προσπαθούν να προσφέρουν ένα προϊόν, ισοδύναμο με το σπιτικό, χρησιμοποιώντας φρέσκα και γνήσια υλικά. Πιστεύουν στην οικοδόμηση ισχυρών σχέσεων και εμπιστοσύνης με τους καταναλωτές, τους υπαλλήλους, τους συνεργάτες και τους προμηθευτές τους. Αντιλαμβάνονται τη σημασία της συνέπειας και της υπευθυνότητας, όχι μόνο απέναντι στα προϊόντα τους αλλά και απέναντι στο περιβάλλον. Η επιχειρηματική τους κουλτούρα περιστρέφεται γύρω από το σεβασμό και τη βιωσιμότητα και οι πρακτικές τους ευθυγραμμίζονται με τις βασικές τους αξίες.

Αυτό που ξεκίνησε ως ένα παραδοσιακό γλυκό για την οικογενειακή, χριστουγεννιάτικη παράδοση έχει γίνει πλέον ένα αγαπημένο γλυκό, στην καθημερινή ζωή των Ελλήνων. Αρχικά, συνδυάζοντάς το με το
παραδοσιακό αμύγδαλο και σταδιακά, με διαφορετικά υλικά! Η οικογένεια Ιωακειμίδη έχει εξελίξει τη συνταγή της με τα χρόνια, ενσωματώνοντας διαφορετικές γεύσεις και συστατικά, παραμένοντας όμως πιστή στις ρίζες της.

O παραδοσιακός κουραμπιές φτιάχνεται από βούτυρο, ζάχαρη, αλεύρι και ολοκληρώνεται με ολόκληρα αμύγδαλα. Τα υλικά αναμειγνύονται μαζί μέχρι να γίνουν αφράτα και στη συνέχεια ψήνονται μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν τραγανά. Οι κουραμπιέδες είναι ιδανικοί για σνακ ή επιδόρπιο και μπορούν επίσης να συνοδευτούν από ένα φλιτζάνι τσάι ή καφέ.

Εκτός από την κλασική γεύση, μπορείτε να απολαύσετε, από την IOAKIMIDIS FAMILY, και: Κουραμπιέδες με Λεμόνι-Μαστίχα, Πορτοκάλι-Μαύρη Σοκολάτα, Σοκολάτα-Φουντούκι, Ρόδι, Φράουλα & Μαύρη Σοκολάτα και Φρούτα του Δάσους & Λευκή Σοκολάτα!

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Η χορτοφαγική διατροφή μπορεί να σταματήσει την επιδείνωση του καρκίνου του προστάτη

Σύμφωνα με μελέτη, οι άνδρες που καταναλώνουν μια διατροφή πλούσια σε φρούτα και λαχανικά, έχουν βραδύτερη εξέλιξη του καρκίνου του προστάτη σε σχέση με όσους τρώνε περισσότερο κρέας.

Η Οδύσσεια μίας μικρής ελληνικής επιχείρησης από την αγκύλωση των Εθνικών αρχών – Του Δημήτρη Γεωργαντέλη

Το ''παιχνίδι'' με την τεράστια διαφορά στο ανώτατο επιτρεπτό όριο της κουμαρίνης σε παραδοσιακά και μη κουλουράκια κανέλας!

Ηλεκτρονικό τσιγάρο: Κίνδυνος έκθεσης των εφήβων σε τοξικό μόλυβδο και ουράνιο σύμφωνα με μελέτη

Τα ευρήματα υπογραμμίζουν την ανάγκη εφαρμογής κανονισμών και προσπαθειών πρόληψης με πρωταρχικό στόχο τους εφήβους.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα