Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024
21.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

HELLAS MEZE…Οι Αφοί Καραγκούνη μας προσφέρουν μία πλούσια συλλογή, από εξαιρετικά ψάρια των ελληνικών θαλασσών!

ΑρχικήTop quality 4uΛιανεμπόριοHELLAS MEZE...Οι Αφοί Καραγκούνη μας προσφέρουν μία πλούσια συλλογή, από εξαιρετικά ψάρια των ελληνικών θαλασσών!
spot_img

Αλλαντικά και καπνιστά ψάρια, ζουμερά φιλέτα ψαριού και συναρπαστικές μαρινάδες με άρωμα θάλασσας!

Οι θαλασσινές λιχουδιές, της HELLAS MEZE και των Αδελφών Καραγκούνη, αποτελούν το αποκορύφωμα μιας μακράς, οικογενειακής παράδοσης, που χρονολογείται από το 1950, στο Βόλο. Η πρώτη εταιρεία ιδρύθηκε από τον Ευστάθιο Καραγκούνη, αναπτύχθηκε με τα χρόνια και εξελίχθηκε στην τωρινή HELLAS MEZE με τα αλλαντικά και καπνιστά ψάρια και φιλέτα ψαριών, γνωστά για την εξαιρετική γεύση και ποιότητά τους.

Με πάνω από 70 χρόνια εμπειρίας, η αγάπη των Αδελφών Καραγκούνη για την πατρίδα τους και το πάθος τους, για τις αυθεντικές ελληνικές γεύσεις, παραμένουν ακλόνητα. Από το πρώτο τους εργοστάσιο επεξεργασίας στο Βόλο, μέχρι τις σημερινές υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, που εκτείνονται σε πάνω από 4.000 τμ, συνεχίζουν να παράγουν τις λιχουδιές τους με τεχνογνωσία και να επεκτείνουν διαρκώς τον κατάλογό τους.

Στην HELLAS MEZE, η ποιότητα των προϊόντων τους είναι αδιαπραγμάτευτη. Η δέσμευσή τους για αριστεία ξεκινά από την προμήθεια των συστατικών τους. Επιμένουν να ωριμάζουν και να καπνίζουν φρέσκα ψάρια και μαλάκια, χωρίς τη χρήση συντηρητικών, ενώ κάθε φιλέτο προετοιμάζεται σχολαστικά στο χέρι.

Οι λιχουδιές τους ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο, αναλλοίωτες στο χρόνο, ενθουσιάζοντας τους καταναλωτές με τις αυθεντικές, ελληνικές γεύσεις τους. Από τη στιγμή που θα δοκιμάσετε τα προϊόντα τους, θα βιώσετε την πλούσια κληρονομιά και τη γαστρονομική εμπειρία, που έχει περάσει από γενιά σε γενιά.

HELLAS MEZE είναι το όνομα που έδωσαν στους θησαυρούς της θάλασσας, που κοσμούν το τραπέζι μας και ως υπεύθυνοι διαχειριστές των θαλασσών, δεσμεύονται να προσφέρουν στους πελάτες τους, ένα εμπορικό σήμα, που ευθυγραμμίζεται με τη σύγχρονη καταναλωτική ηθική. Δίνουν προτεραιότητα στη βιώσιμη εκμετάλλευση των θαλασσών, διασφαλίζοντας τη βιοποικιλότητα και τη μακροζωία των θαλάσσιων οικοσυστημάτων και επιλέγοντας μόνο προϊόντα, που προέρχονται από περιβαλλοντικά ορθές, αλιευτικές πρακτικές!

Χρησιμοποιώντας φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις, προωθούν τη μετατροπή της ενέργειας και μειώνουν το αποτύπωμα άνθρακα, αξιοποιώντας εναλλακτικές πηγές ενέργειας. Επιπλέον, χρησιμοποιούν ανακυκλώσιμες συσκευασίες και διασφαλίζουν τη σωστή διαχείριση των αποβλήτων, τόσο των οργανικών όσο και των ανόργανων, καθ’ όλη τη διάρκεια του κύκλου εργασιών τους.

Οι λιχουδιές τους χρησιμεύουν επίσης ως δημιουργική προσθήκη στα μενού των επαγγελματιών της εστίασης, στο εκτεταμένο δίκτυο της HORECA. Είναι περήφανοι που προμηθεύουν ιδιωτικές μάρκες, με υψηλές προδιαγραφές ποιότητας.

Ο κατάλογος των προϊόντων τους περιλαμβάνει: ολόκληρα στρογγυλά ψάρια και φιλέτα ψαριού φυσικά καπνιστά, φιλέτα ψαριού και μαλάκια, διατηρημένα σε ηλιέλαιο υψηλής ποιότητας, χωρίς συντηρητικά, έτοιμα για σερβίρισμα και εξαιρετικής ποιότητας παστά ψάρια, διατηρημένα σε αλάτι, χωρίς συντηρητικά, αλατισμένα με παραδοσιακές τεχνικές. Μπορείτε να επιλέξετε από: σαρδέλα, γαύρο, ρέγγα, λακέρδα, τόνο, χταπόδι και σκουμπρί!

Καλή σας όρεξη!

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πίτσα: Πώς να αποτρέψετε την τροφική δηλητηρίαση από σαλμονέλα

Επιστημονική μελέτη για τον καταλληλότερο χρόνο ψησίματος και θερμοκρασίας, ώστε να θανατωθούν τα βακτήρια σαλμονέλας, εάν υπάρχουν στα υλικά παρασκευής.

Θάνατοι από τροφική δηλητηρίαση στο νοσοκομείο

Οι τροφικές δηλητηριάσεις στα νοσοκομεία, είναι ένας υποτιμημένος αλλά υπαρκτός και σοβαρός κίνδυνος.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα