Τετάρτη, 12 Ιουνίου, 2024
33 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Melissa: ΚΟΡΑΛΛΙ ΡΙΓΕ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΦΑΚΗ

ΑρχικήTop quality 4uΒιομηχανία / ΠαραγωγήMelissa: ΚΟΡΑΛΛΙ ΡΙΓΕ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΦΑΚΗ
spot_img

Φτιαγμένο από 50% σιμιγδάλι σκληρού σιταριού & 50% αλεύρι κόκκινης φακής. Πλούσιο σε γεύση και οφέλη.

Η εταιρία Μέλισσα Κίκιζας Α.Β.Ε.Ε. προχώρησε ακόμη ένα βήμα, παρουσιάζοντας νέου τύπου ζυμαρικά από όσπρια.

Η νέα σειρά αποτελείται από τρεις κωδικούς που έχουν στη σύνθεση τους 50% άλευρα οσπρίων από κόκκινη φακήαρακά και ρεβύθι. Ενώ το υπόλοιπο 50% είναι από σιμιγδάλι.

Τα ζυμαρικά από όσπρια, αλλά και γενικότερα τα προϊόντα με άλευρα από όσπρια, είναι ένα πολύ δυνατό trend των τελευταίων ετών. Έτσι, δειλά-δειλά, προϊόντα με όσπρια, όπως σνακς ή μπισκότα άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους -και να παίρνουν την θέση που τους αξίζει- και στα ράφια των  Ελληνικών σουπερμάρκετς.  Καθώς τα όσπρια περιέχουν μέταλλα, ιχνοστοιχεία και πρωτείνες, προσθέτουν μια σημαντική υπεραξία στα τρόφιμα. Έτσι ένα γεύμα με ζυμαρικά από όσπρια περιέχει σε σύγκριση με τα ‘κλασικά’ ζυμαρικά και λιγότερους υδατάνθρακες!

Διαβάστε περισσότερα για τα Melissa με Όσπρια ΕΔΩ

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Συμπληρώματα διατροφής: Ή λανθασμένη ή άσκοπη η χρήση τους, σύμφωνα με μελέτη

Νέα μελέτη καταδεικνύει την αλόγιστη χρήση των συμπληρωμάτων διατροφής.

Τι γίνεται με τα κομμάτια και τα περιττώματα αρουραίων στα τρόφιμα; Δεκάδες ανακλήσεις τροφίμων και λουκέτα σε εστιατόρια

Καταγραφή πρόσφατων περιστατικών και ανάλυση για τους λόγους παρουσίας τρωκτικών μέσα σε τρόφιμα ή σε εγκαταστάσεις επεξεργασίας και σε εστιατόρια και για τους τρόπους εντοπισμού και αντιμετώπισης.

Τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα στις κορυφαίες αιτίες θανάτου στην Ευρώπη!

Ο ένας θάνατος στους πέντε στην Ευρώπη οφείλεται στην ανθυγιεινή διατροφή, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα