Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
15.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

#Hungrynot ΜΠΑΡΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΠΡΩΤΕΪΝΗ by SDOUKOS

ΑρχικήTop quality 4uΒιομηχανία / Παραγωγή#Hungrynot ΜΠΑΡΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΠΡΩΤΕΪΝΗ by SDOUKOS
spot_img

ΣΔΟΥΚΟΣ Α.Ε.

Η εταιρεία ΣΔΟΥΚΟΣ Α.Ε. είναι μια ανερχόμενη ελληνική εταιρία, εισαγωγής, επεξεργασίας και εμπορίας ξηρών καρπών, ξηρών και ενυδατωμένων φρούτων. Με την γκάμα προϊόντων που διαθέτει πληροί τις προϋποθέσεις για την πραγματοποίηση εξαγωγών.

ΜΠΑΡΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΠΡΩΤΕΪΝΗ, ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΑ & ΜΠΙΣΚΟΤΟ – ΦΙΣΤΙΚΟΒΟΥΤΥΡΟ

* Πηγή βιταμινών B6 & B12

* 15g πρωτεΐνης ανά μπάρα

* με φυστικοβούτυρο

* πηγή εδώδιμων ινών

* Συμβάλλει στην αύξηση της μυϊκής μάζας.  Έχει αποδειχθεί πως οι βιταμίνες Β6 & Β12 συμβάλλουν στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης.

Η συσκευασία περιέχει 3 μπάρες.

Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό χώρο.

Συστατικά:

Πρωτεΐνη 31% [πρωτεΐνη ΣΟΓΙΑΣ, άμυλο ταπιόκας, αλεύρι ρυζιού, εκχύλισμα βύνης ΚΡΙΘΑΡΙΟΥ (περιέχει ΓΛΟΥΤΕΝΗ), αλάτι, πρωτεΐνη μπιζελιού, πρωτεΐνη ΓΑΛΑΚΤΟΣ (περιέχει ΓΑΛΑ), πρωτεΐνη ΣΙΤΟΥ (περιέχει ΓΛΟΥΤΕΝΗ)], λευκή σοκολάτα με καραμέλα 25% [ζάχαρη, βούτυρο κακάο, πλήρες ΓΑΛΑ σε σκόνη, αποβουτυρωμένο ΓΑΛΑ σε σκόνη, σκόνη ορού ΓΑΛΑΚΤΟΣ (περιέχει ΓΑΛΑ), λιπαρά ΓΑΛΑΚΤΟΣ, καραμελωμένη ζάχαρη, κακαόμαζα, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη ηλίανθου, φυσική αρωματική ύλη, αλάτι], φυτική ίνα, κρέμα ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ (πάστα ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ, γλυκαντικές ουσίες: μαλτιτόλη, γλυκοζίτες στεβιόλης, ηλιέλαιο, φοινικέλαιο, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη ΣΟΓΙΑΣ), ΦΙΣΤΙΚΙ ΑΡΑΠΙΚΟ (ΑΡΑΧΙΔΕΣ) 5%, σιρόπι μαλτιτόλης, γλυκερίνη, μαύρο μπισκότο με κρέμα 3% [αλεύρι ΣΙΤΟΥ (περιέχει ΓΛΟΥΤΕΝΗ), ζάχαρη, φοινικέλαιο, κραμβέλαιο, αποβουτυρωμένο κακάο σε σκόνη, άμυλο ΣΙΤΟΥ (περιέχει ΓΛΟΥΤΕΝΗ), σιρόπι γλυκόζης-φρουκτόζης, διογκωτικές ύλες: ανθρακικά άλατα καλίου, ανθρακικά άλατα αμμωνίου, ανθρακικά άλατα νατρίου, αλάτι, γαλακτωματοποιητές: λεκιθίνη ΣΟΓΙΑΣ, λεκιθίνη ηλίανθου, αρωματική ύλη], φυτικό έλαιο (ηλιέλαιο), ΦΙΣΤΙΚΟΒΟΥΤΥΡΟ (ΑΡΑΧΙΔΕΣ) 2%, πολυδεξτρόζη, υδρολυμένο κολλαγόνο από βοδινό κρέας, ασπράδι ΑΥΓΟΥ σε σκόνη, αρώματα, αλάτι, βιταμίνες (Β12, Β6, Β2, Ε).

Μπορεί να περιέχει ίχνη από ΣΗΣΑΜΙ και ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΜΕ ΚΕΛΥΦΟΣ.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ

Ανά 100g

Ανάμερίδα 45g

ΠΠΑ* Ανά45g

Ενέργεια

1793kJ/429kcal

807kJ/193kcal

10%

Λιπαρά

19g

8,6g

12%

εκ των οποίων κορεσμένα

6,3g

2,8g

14%

Υδατάνθρακες

27g

12g

5%

εκ των οποίων σάκχαρα

16g

7,1g

8%

Εδώδιμες Ίνες

9,0g

4,0g

Πρωτεΐνες

33g

15g

29%

Αλάτι

0,87g

0,39g

6%

ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ

Ανά100g

Βιταμίνη B12

1,3μg (52%*)

Βιταμίνη B6

0,7mg (50%*)

Βιταμίνη B2

1,2mg (86%*)

Βιταμίνη Ε

4,0mg (33%*)

*Προσλαμβανόμενη ποσότητα αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400kJ/2000kcal).

Διαβάστε περισσότερα για τις μπάρες #Hungrynot από την ΣΔΟΥΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΕ ΕΔΩ 

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Νέος κανονισμός για τις ειδικές απαιτήσεις υγιεινής για ορισμένα κρέατα, ψάρια, γαλακτοκομικά και αυγά

Ο νέος Καν. (ΕΕ) 2024/1141 που τροποποιεί τα παραρτήματα II και III του κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 853/2004.

ΕΕ: Μελέτη για το παρόν και το μέλλον των εναλλακτικών πρωτεϊνών στην Ευρώπη

Οι αυξημένες ανάγκες επισιτισμού στο μέλλον μπορεί να φέρουν νέα προϊόντα από φύκια, έντομα και κρέας εργαστηρίου στη διατροφή μας.

Ασφαλή από παθογόνα τα ψάρια υδατοκαλλιέργειας σύμφωνα με την EFSA

Η Ελλάδα στην πρώτη πεντάδα των χωρών που κοινοποίησαν στο RASFF μολυσμένα εισαγόμενα ψάρια.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα