Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου, 2022
19.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

#Hungrynot ΜΠΑΡΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΠΡΩΤΕΪΝΗ by SDOUKOS

ΑρχικήTop quality 4uΒιομηχανία / Παραγωγή#Hungrynot ΜΠΑΡΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΠΡΩΤΕΪΝΗ by SDOUKOS
spot_img

ΣΔΟΥΚΟΣ Α.Ε.

Η εταιρεία ΣΔΟΥΚΟΣ Α.Ε. είναι μια ανερχόμενη ελληνική εταιρία, εισαγωγής, επεξεργασίας και εμπορίας ξηρών καρπών, ξηρών και ενυδατωμένων φρούτων. Με την γκάμα προϊόντων που διαθέτει πληροί τις προϋποθέσεις για την πραγματοποίηση εξαγωγών.

ΜΠΑΡΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΠΡΩΤΕΪΝΗ, ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΑ & ΜΠΙΣΚΟΤΟ – ΦΙΣΤΙΚΟΒΟΥΤΥΡΟ

* Πηγή βιταμινών B6 & B12

* 15g πρωτεΐνης ανά μπάρα

* με φυστικοβούτυρο

* πηγή εδώδιμων ινών

* Συμβάλλει στην αύξηση της μυϊκής μάζας.  Έχει αποδειχθεί πως οι βιταμίνες Β6 & Β12 συμβάλλουν στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης.

Η συσκευασία περιέχει 3 μπάρες.

Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό χώρο.

Συστατικά:

Πρωτεΐνη 31% [πρωτεΐνη ΣΟΓΙΑΣ, άμυλο ταπιόκας, αλεύρι ρυζιού, εκχύλισμα βύνης ΚΡΙΘΑΡΙΟΥ (περιέχει ΓΛΟΥΤΕΝΗ), αλάτι, πρωτεΐνη μπιζελιού, πρωτεΐνη ΓΑΛΑΚΤΟΣ (περιέχει ΓΑΛΑ), πρωτεΐνη ΣΙΤΟΥ (περιέχει ΓΛΟΥΤΕΝΗ)], λευκή σοκολάτα με καραμέλα 25% [ζάχαρη, βούτυρο κακάο, πλήρες ΓΑΛΑ σε σκόνη, αποβουτυρωμένο ΓΑΛΑ σε σκόνη, σκόνη ορού ΓΑΛΑΚΤΟΣ (περιέχει ΓΑΛΑ), λιπαρά ΓΑΛΑΚΤΟΣ, καραμελωμένη ζάχαρη, κακαόμαζα, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη ηλίανθου, φυσική αρωματική ύλη, αλάτι], φυτική ίνα, κρέμα ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ (πάστα ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ, γλυκαντικές ουσίες: μαλτιτόλη, γλυκοζίτες στεβιόλης, ηλιέλαιο, φοινικέλαιο, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη ΣΟΓΙΑΣ), ΦΙΣΤΙΚΙ ΑΡΑΠΙΚΟ (ΑΡΑΧΙΔΕΣ) 5%, σιρόπι μαλτιτόλης, γλυκερίνη, μαύρο μπισκότο με κρέμα 3% [αλεύρι ΣΙΤΟΥ (περιέχει ΓΛΟΥΤΕΝΗ), ζάχαρη, φοινικέλαιο, κραμβέλαιο, αποβουτυρωμένο κακάο σε σκόνη, άμυλο ΣΙΤΟΥ (περιέχει ΓΛΟΥΤΕΝΗ), σιρόπι γλυκόζης-φρουκτόζης, διογκωτικές ύλες: ανθρακικά άλατα καλίου, ανθρακικά άλατα αμμωνίου, ανθρακικά άλατα νατρίου, αλάτι, γαλακτωματοποιητές: λεκιθίνη ΣΟΓΙΑΣ, λεκιθίνη ηλίανθου, αρωματική ύλη], φυτικό έλαιο (ηλιέλαιο), ΦΙΣΤΙΚΟΒΟΥΤΥΡΟ (ΑΡΑΧΙΔΕΣ) 2%, πολυδεξτρόζη, υδρολυμένο κολλαγόνο από βοδινό κρέας, ασπράδι ΑΥΓΟΥ σε σκόνη, αρώματα, αλάτι, βιταμίνες (Β12, Β6, Β2, Ε).

Μπορεί να περιέχει ίχνη από ΣΗΣΑΜΙ και ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΜΕ ΚΕΛΥΦΟΣ.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ

Ανά 100g

Ανάμερίδα 45g

ΠΠΑ* Ανά45g

Ενέργεια

1793kJ/429kcal

807kJ/193kcal

10%

Λιπαρά

19g

8,6g

12%

εκ των οποίων κορεσμένα

6,3g

2,8g

14%

Υδατάνθρακες

27g

12g

5%

εκ των οποίων σάκχαρα

16g

7,1g

8%

Εδώδιμες Ίνες

9,0g

4,0g

Πρωτεΐνες

33g

15g

29%

Αλάτι

0,87g

0,39g

6%

ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ

Ανά100g

Βιταμίνη B12

1,3μg (52%*)

Βιταμίνη B6

0,7mg (50%*)

Βιταμίνη B2

1,2mg (86%*)

Βιταμίνη Ε

4,0mg (33%*)

*Προσλαμβανόμενη ποσότητα αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400kJ/2000kcal).

Διαβάστε περισσότερα για τις μπάρες #Hungrynot από την ΣΔΟΥΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΕ ΕΔΩ 

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

GFSI: τρίμηνη αποβολή του IFS. Ποιες οι συνέπειες σε επιχειρήσεις και αγορά

Η ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής του GFSI μιλά για θέματα ακεραιότητας, εμπιστοσύνης και εμπιστευτικότητας.

Η EE θέτει ανώτατα όρια για τις χημικές ουσίες PFAS στα τρόφιμα: Ο Κανονισμός 2022/2388

Ανώτατα όρια για την παρουσία PFOS, PFOA, PFNA και PFHxS  στα τρόφιμα καθόρισε η ΕΕ με τον κανονισμό 2022/2388 της 7ης Δεκεμβρίου προκειμένου να εξασφαλιστεί υψηλό επίπεδο προστασίας της ανθρώπινης υγείας.

Γεωπονικό Αθήνας: Τροποποίηση στις συνθήκες παραγωγής στραγγιστού γιαουρτιού για να μειωθεί το υποπροϊόν ορού γάλακτος

Πρωτοποριακή μελέτη του γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών για την μείωση του υποπροϊόντος όξινου ορού γάλακτος και την αύξηση της απόδοσης του στραγγιστού γιαουρτιού.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα