Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
14.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Nestia: Σφολιάτα κουρού με φέτα και μέλι…

ΑρχικήTop quality 4uΒιομηχανία / ΠαραγωγήNestia: Σφολιάτα κουρού με φέτα και μέλι...
spot_img

… γιατί στον κόσμο των σνακ κάποια πράγματα καλύτερα να παραμένουν παραδοσιακά.

Η NESTIA είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην παραγωγή, συσκευασία και διανομή κατεψυγμένων παραδοσιακών προϊόντων ζύμης στην ελληνική και διεθνή αγορά εστιάζοντας στο Food Service. Σήμερα είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία προσανατολισμένη στις εξαγωγές καθώς κατακτά σταθερά ολοένα και μεγαλύτερο μέρος της ξένης και ελληνικής αγοράς με τα προϊόντα της.

H σειρά της NESTIA “Αυθεντικά” προσφέρει στους καταναλωτές λαχταριστή ζύμη κουροσφολιάτας με πλούσια αρώματα και ελληνικά αυθεντικά τυριά φτιαγμένα με τις παραδοσιακές συνταγές όπως παλιά, γιατί…στον κόσμο των σνακ κάποια πράγματα καλύτερα να παραμένουν παραδοσιακά…

Στα “Αυθεντικά” περιλαμβάνεται η Τυρόπιτα με Φέτα και μέλι (φέτα ΠΟΠ, Ημίσκληρο τυρί, Μυζήθρα, Λευκό τυρί, Μέλι Ανθέων, πασπαλισμένη με μείγμα λευκού και μαύρου σουσαμιού).

Επίσης η ίδια σειρά περιλαμβάνει τυρόπιτα με βαρελίσια φέτα ΠΟΠ και κατίκι Δομοκού ΠΟΠ, Μυζήθρα, Λευκό τυρί, πασπαλισμένη με σουσάμι και Κασερόπιτα με τυρί καπνιστό.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

spot_img

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Νέος κανονισμός για τις ειδικές απαιτήσεις υγιεινής για ορισμένα κρέατα, ψάρια, γαλακτοκομικά και αυγά

Ο νέος Καν. (ΕΕ) 2024/1141 που τροποποιεί τα παραρτήματα II και III του κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 853/2004.

ΕΕ: Μελέτη για το παρόν και το μέλλον των εναλλακτικών πρωτεϊνών στην Ευρώπη

Οι αυξημένες ανάγκες επισιτισμού στο μέλλον μπορεί να φέρουν νέα προϊόντα από φύκια, έντομα και κρέας εργαστηρίου στη διατροφή μας.

Ασφαλή από παθογόνα τα ψάρια υδατοκαλλιέργειας σύμφωνα με την EFSA

Η Ελλάδα στην πρώτη πεντάδα των χωρών που κοινοποίησαν στο RASFF μολυσμένα εισαγόμενα ψάρια.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα