Το Vegan παριζάκι περιέχει 8,4g φυτικής πρωτεΐνης ανά 100 γραμμάρια, δηλαδή σχεδόν όσο ένα ζωικό παριζάκι με χοιρινό κρέας.
Κάθε προϊόν των εργαστηρίων αλλαντοποιίας Sary το συνοδεύει και μια άκρως ενδιαφέρουσα ιστορία που ταξιδεύει από τους Καραμανλήδες της Καππαδοκίας και από μία μικρή οικοτεχνία στο Αγιάσι των Αδάνων μέχρι τους πρόποδες του Φαλακρού στη Προσοτσάνη Δράμας.
Εδώ και 120 χρόνια, η οικογένεια Σαρήμπογια διατηρεί αναλλοίωτη τη συνταγή για αλλαντικά που ξυπνούν μνήμες μιας άλλης εποχής. Αγνά υλικά, αυθεντικό καππαδόκικο μεράκι με ατελείωτες δόσεις παράδοσης.
Αυτή είναι η συνταγή των αλλαντικών Sary!
Οι καταναλωτές πλέον στρέφονται σε φυτικά υποκατάστατα του κρέατος, αλλά διατηρούν την απαίτηση αυτές οι φυτικές εναλλακτικές να έχουν τόσο καλή γεύση όσο έχει και το πραγματικό κρέας, αν όχι καλύτερη. Η στροφή των καταναλωτών σε φυτικά ποιοτικά προϊόντα είναι δεδομένη λοιπόν και η εταιρεία SARY έχει την δυνατότητα να τους τα προσφέρει.
Το Παριζάκι Vegan SARY αποτελεί το πρώτο vegan παριζάκι της Ελληνικής αγοράς.
Το νέο παριζάκι παράγεται από μείγμα λαχανικών και μυρωδικών όπως, καρότο, πιπεριά, κρεμμύδι, χυμός παντζαριού και πρωτεΐνη αρακά. Το Vegan παριζάκι περιέχει 8,4g φυτικής πρωτεΐνης ανά 100 γραμμάρια, δηλαδή σχεδόν όσο ένα ζωικό παριζάκι με χοιρινό κρέας. Τα λιπαρά του είναι λιγότερα, αλλά και ποιοτικότερα, αφού προέρχονται κυρίως από το ηλιέλαιο, το οποίο είναι η λιπαρή βάση του προϊόντος.
Γευστικά το Παριζάκι Vegan της εταιρίας SARY επίσης δεν στερείται. Έχει ελαφρώς πικάντικη, αλλά νόστιμη γεύση, με την κόκκινη πιπεριά να δίνει την βασική γευστική νότα και τα υπόλοιπα λαχανικά να την ακολουθούν.