Μετάβαση στο περιεχόμενο
Τρίτη, 18 Μαρτίου, 2025
13.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

SARY: Το πρώτο Vegan παριζάκι της Ελληνικής αγοράς

ΑρχικήTop quality 4uSARY: Το πρώτο Vegan παριζάκι της Ελληνικής αγοράς
spot_img

Το Vegan παριζάκι περιέχει 8,4g φυτικής πρωτεΐνης ανά 100 γραμμάρια, δηλαδή σχεδόν όσο ένα ζωικό παριζάκι με χοιρινό κρέας.

Κάθε προϊόν των εργαστηρίων αλλαντοποιίας Sary το συνοδεύει και μια άκρως ενδιαφέρουσα ιστορία που ταξιδεύει από τους Καραμανλήδες της Καππαδοκίας και από μία μικρή οικοτεχνία στο Αγιάσι των Αδάνων μέχρι τους πρόποδες του Φαλακρού στη Προσοτσάνη Δράμας.
Εδώ και 120 χρόνια, η οικογένεια Σαρήμπογια διατηρεί αναλλοίωτη τη συνταγή για αλλαντικά που ξυπνούν μνήμες μιας άλλης εποχής. Αγνά υλικά, αυθεντικό καππαδόκικο μεράκι με ατελείωτες δόσεις παράδοσης.
Αυτή είναι η συνταγή των αλλαντικών Sary!

- Advertisement -

Οι καταναλωτές πλέον στρέφονται σε φυτικά υποκατάστατα του κρέατος, αλλά διατηρούν την απαίτηση αυτές οι φυτικές εναλλακτικές να έχουν τόσο καλή γεύση όσο έχει και το πραγματικό κρέας, αν όχι καλύτερη. Η στροφή των καταναλωτών σε φυτικά ποιοτικά προϊόντα είναι δεδομένη λοιπόν και η εταιρεία SARY έχει την δυνατότητα να τους τα προσφέρει.

Το Παριζάκι Vegan SARY αποτελεί το πρώτο vegan παριζάκι της Ελληνικής αγοράς.

Το νέο παριζάκι παράγεται από μείγμα λαχανικών και μυρωδικών όπως, καρότο, πιπεριά, κρεμμύδι, χυμός παντζαριού και πρωτεΐνη αρακά.  Το Vegan παριζάκι περιέχει 8,4g φυτικής πρωτεΐνης ανά 100 γραμμάρια, δηλαδή σχεδόν όσο ένα ζωικό παριζάκι με χοιρινό κρέας. Τα λιπαρά του είναι λιγότερα, αλλά και ποιοτικότερα, αφού προέρχονται κυρίως από το ηλιέλαιο, το οποίο είναι η λιπαρή  βάση του προϊόντος.

Γευστικά το Παριζάκι Vegan της εταιρίας SARY επίσης δεν στερείται. Έχει ελαφρώς πικάντικη, αλλά νόστιμη γεύση, με την κόκκινη πιπεριά να δίνει την βασική γευστική νότα και τα υπόλοιπα λαχανικά να την ακολουθούν.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πατατάκια – Σοκολάτες: Μετανάστευση βενζολίου, νιτρωδών και αμιδίων, από τη συσκευασία – Ευρήματα εργαστηριακής ανάλυσης

Μετανάστευση χημικών ενώσεων από συσκευασίες τροφίμων: Εκτίμηση των κινδύνων για την ασφάλεια τροφίμων και των επιπτώσεων στην υγεία

456 κρούσματα σαλμονέλας σε μικρά παιδιά από τα Kinder της Ferrero – Η εταιρεία γνώριζε μήνες πριν αλλά δεν ενημέρωσε τις Αρχές

Νέα έρευνα για το ξέσπασμα σαλμονέλωσης σε πολλές χώρες δείχνει ότι η Ferrero γνώριζε για τη μόλυνση στο εργοστάσιο πολύ πριν τις τροφικές δηλητηριάσεις των παιδιών αλλά δεν ενημέρωσε τις Αρχές

Καλλυντικά και είδη προσωπικής φροντίδας: Ο κίνδυνος από τη χρήση τους και η εξωσωματική γονιμοποίηση – Της Ελένης Τσαγκά

Γιατί τον τελευταίο καιρό ανακαλούνται τόσα πολλά προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς;
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα