Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
22.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Βιολογική Κρέμα Βαλσάμικο από την ΠΑΝ Ζαφειρόπουλος!

ΑρχικήTop quality 4uΛιανεμπόριοΒιολογική Κρέμα Βαλσάμικο από την ΠΑΝ Ζαφειρόπουλος!
spot_img

Ένα υγιεινό, βιολογικό προϊόν χωρίς προσθήκη κρυσταλλικής ζάχαρης και χωρίς γλουτένη!

Η ιστορία της ΠΑΝ Ζαφειρόπουλος και του ιδρυτή της, Παναγιώτη Ζαφειρόπουλου, είναι βαθιά συνυφασμένη με την τέχνη της παρασκευής ξυδιού. Από το ταπεινό ξεκίνημα στο κελάρι του παππού του, μέχρι να γίνει ένας από τους κορυφαίους παραγωγούς ξυδιού και συναφών προϊόντων στην Ελλάδα, η ΠΑΝ Ζαφειρόπουλος έχει χαράξει μια πορεία συνεχούς ανάπτυξης και εξέλιξης, κατά τη διάρκεια του τελευταίου μισού αιώνα.

Όλα ξεκίνησαν στα μέσα της δεκαετίας του 1950, όταν ο Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος γοητεύθηκε από τη διαδικασία μετατροπής του κρασιού, σε ξύδι. Έμαθε τις περίπλοκες τεχνικές από τον παππού του και καθώς μεγάλωνε, εντρυφούσε βαθύτερα στον κόσμο της οξοποίησης, ως ενθουσιώδης ερασιτέχνης. Αναγνωρίζοντας το πάθος του, αποφάσισε να μετατρέψει το χόμπι του σε επάγγελμα και αναζήτησε καθοδήγηση από έναν έμπειρο οξοποιό.

Δημιούργησε την πρώτη μονάδα παραγωγής στο Παλαιό Φάληρο. Ωστόσο, ήταν το 1983, που η ΠΑΝ Ζαφειρόπουλος βρήκε πραγματικά το σπίτι της, μετακομίζοντας σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο Πικέρμι, που βρίσκεται στην καρδιά του αττικού αμπελώνα. Στρατηγική μετεγκατάσταση, που σηματοδότησε την έναρξη ενός αξιοσημείωτου ταξιδιού επέκτασης και καινοτομίας.

Σήμερα, η ΠΑΝ Ζαφειρόπουλος κατέχει ένα σημαντικό μερίδιο της ελληνικής αγοράς, εδραιωμένη ως ένας από τους κορυφαίους παραγωγούς ξυδιού και συναφών προϊόντων στη χώρα. Η επιτυχία της εταιρείας μπορεί να αποδοθεί στην ποιότητα και στην ικανότητά της να προσαρμόζεται στις εξελισσόμενες απαιτήσεις των καταναλωτών. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας, που εκτείνονται σε μια εντυπωσιακή έκταση 10.000 τετραγωνικών μέτρων, διαθέτουν μια πλήρως καθετοποιημένη, παραγωγική διαδικασία. Έτσι, εξασφαλίζεται η σταθερή ποιότητα προϊόντων, από την αρχή έως το τέλος. Η εταιρεία δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην επιλογή των πρώτων υλών, προμηθεύοντας απευθείας από μεμονωμένους, τοπικούς παραγωγούς και ενώσεις παραγωγών. Καλλιεργώντας αυτές τις στενές σχέσεις, η ΠΑΝ Ζαφειρόπουλος εγγυάται τη χρήση των καλύτερων συστατικών στην παραγωγή ξυδιού.

Η περιβαλλοντική βιωσιμότητα αποτελεί επίσης βασική αξία για την εταιρεία, η οποία παραμένει στην πρώτη γραμμή της προστασίας του περιβάλλοντος, μέσω συνεχών επενδύσεων σε εξοπλισμό και τεχνολογία αιχμής.

Η καινοτομία ήταν πάντα η κινητήριος δύναμη πίσω από την επιτυχία της ΠΑΝ Ζαφειρόπουλος. Η εταιρεία, για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά, λανσάρει την κρέμα Βαλσάμικο, φέρνοντας μια εντελώς νέα κατηγορία προϊόντων στους Έλληνες καταναλωτές. Η παραγωγική διαδικασία έχει τις ρίζες της στη φυσική ζύμωση, χωρίς τεχνητές παρεμβάσεις. Παραδοσιακή προσέγγιση, που διατηρεί την αυθεντικότητα και την πολυπλοκότητα του αρώματος και του γευστικού προφίλ του ξυδιού. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Οξοποιία Ζαφειρόπουλος ήταν η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα, που χρησιμοποίησε φίλτρα διασταυρούμενης ροής, crossflow, για τη διήθηση των ξιδιών ΠΑΝ. Καινοτόμος τεχνική, που αποδίδει ένα κρυστάλλινο προϊόν, που δεν απαιτεί παστερίωση, διασφαλίζοντας περαιτέρω την αρωματική και γευστική του ακεραιότητα.

Η επιτυχία της ΠΑΝ Ζαφειρόπουλος εκτείνεται πέρα από τα σύνορα της Ελλάδας. Με μία ολοκληρωμένη και ποικίλη γκάμα προϊόντων, έχει δημιουργήσει ένα καλά οργανωμένο δίκτυο πωλήσεων, που εκτείνεται σε περισσότερες από 25 χώρες παγκοσμίως. Τα προϊόντα της βρίσκονται όχι μόνο στις μεγαλύτερες αλυσίδες σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα, αλλά και στις διεθνείς αγορές, ενθουσιάζοντας τους λάτρεις του ξυδιού σε όλο τον κόσμο.

Η Βιολογική Κρέμα Βαλσάμικο είναι ένα υγιεινό, βιολογικό προϊόν με αρμονικά γλυκιά γεύση, ισορροπημένη κρεμώδη υφή και υπέροχο άρωμα, με χαρακτηριστική την παρουσία του μούστου. Η γλυκιά της γεύση ταιριάζει ακόμα και σε φρούτα. Δεν περιέχει κρυσταλλική ζάχαρη και γλουτένη. Ιδανική επιλογή για σαλάτες, ωμά και βραστά λαχανικά, σάλτσες για χοιρινό ή κοτόπουλο.

Θα την αναζητήσετε στα ράφια των σούπερ μάρκετ, σε μπουκάλια των 250ml, μαζί με τα υπόλοιπα προϊόντα της ΠΑΝ Ζαφειρόπουλος (Κρέμα Βαλσάμικο, Λευκή Κρέμα Βαλσάμικο, με Ρόδι, με Πορτοκάλι & Λεμόνι, με Φράουλα, με Μέλι-  βραβεύτηκε για τέταρτη φορά από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας, με έδρα τις Βρυξέλλες, με το βραβείο Superior Taste για το 2024 ή με Σύκο).

Στην εταιρεία θα βρείτε επίσης: Ξύδι από Κρασί & Μηλόξιδο, Βαλσάμικο Ξύδι, Χυμό Λεμονιού καθώς και Μουστάρδες και Σάλτσες! Τα προϊόντα διατίθενται και σε επαγγελματικές συσκευασίες, καλύπτοντας με τον τρόπο αυτό και τις ανάγκες των εστιατορίων, ξενοδοχείων και τροφοδοσίας τροφίμων (HORECA).

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ποια τρόφιμα έχουν τα περισσότερα βαρέα μέταλλα και ποια χώρα μας “στέλνει” τα πιο πολλά

Συγκριτική μελέτη μεταξύ των έξι κορυφαίων βαρέων μετάλλων που εμπλέκονται στις κοινοποιήσεις RASFF της ΕΕ από το 2000 έως τος 2022.

Κατάσχεση “μαμούθ” γαλακτοκομικών στην Ιταλία – Νοθεία με καυστική σόδα και υπεροξείδιο του υδρογόνου

Κατασχέθηκαν 200 τόνοι γάλακτος και γαλακτοκομικών - Χρησιμοποιούσαν καυστική σόδα και υπεροξείδιο του υδρογόνου για τη διόρθωση της οξύτητας του χαλασμένου γάλακτος.

Τα «φάουλ» της Ελληνικής βιομηχανίας Τροφίμων το 2023 – Κατασχέθηκαν 128,8 τόνοι μη ασφαλών τροφίμων

Απολογισμός ελέγχων του ΕΦΕΤ για το 2023 - Οι επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών είχαν το υψηλότερο ποσοστό μη συμμορφούμενων εγκαταστάσεων.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα