Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
18.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ΣΟΚ! Influencer μαγείρεψε και έφαγε τον χόνδρο της μετά από επέμβαση

ΑρχικήΟικιακάLIFEΣΟΚ! Influencer μαγείρεψε και έφαγε τον χόνδρο της μετά από επέμβαση
spot_img

Η Paula Gonu ομολόγησε σε podcast ότι μαγείρεψε το χόνδρο που αφαίρεσε μετά από εγχείρηση σε μια μακαρονάδα μπολονέζ.

Σοκ προκάλεσε μια δημοφιλής, Ισπανίδα influencer, η οποία δήλωσε πως έχει μαγειρέψει και έχει φάει μέρος του γονάτου της σε μια μακαρονάδα μπολονέζ. 

Η Paula Gonu, 30, από την Ισπανία, μιλώντας στο 113 Podcast, είπε πως χρειάστηκε να κάνει ένα χειρουργείο. Μάλιστα ζήτησε τοπική αναισθησία για να μπορεί να είναι ξύπνια για να παρακολουθήσει τον γιατρό της να κάνει χειρουργική επέμβαση στο γόνατό της για να αφαιρέσει τον χόνδρο από έναν προηγούμενο τραυματισμό.

Στην 30χρονη δόθηκε η επιλογή να πάρει το χόνδρο που είχε αφαιρεθεί μαζί της, όπως και έκανε, δηλώνοντας ότι “ήθελε να ξαναβάλει στο σώμα της το χαμένο μέρος του εαυτού της”, για αυτό και το μαγείρεψε σε μια μακαρονάδα μπολονέζ.

Eικόνα από το Instagram της Paula Gonu.

Η Paula είπε ότι η γεύση δεν διέφερε και πολύ από του κρέατος των ζώων.

Φυσικά, για άλλη μια φορά το ίντερνετ είπε πολλά για την πράξη αυτή, την οποία κατέκριναν ως ένα είδος “κανιβαλιστικών” τάσεων.

Ένας εκπρόσωπος από το Βασιλικό Αυστραλιανό Κολλέγιο Γενικών Ιατρών, όμως, μιλώντας στη Daily Mail, είπε ότι δεν συνιστά να τρώει κανείς το χόνδρο του μετά από μια επέμβαση.

Αλλά ο Δρ. Oren Gottfried, τακτικός καθηγητής νευροχειρουργικής και σπονδυλικής στήλης στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Duke που μίλησε στο Gizmodo, είχε μια ενδιαφέρουσα άποψη για το αν πράγματι πρόκειται περί κανιβαλισμού η πράξη της influencer, με πάνω από 3 εκατ. ακόλουθους σε Instagram και Youtube.

“Θα ήθελα να πιστεύω ότι το κίνητρο δεν ήταν η επιθυμία να φάει ανθρώπινη σάρκα, αλλά να λάβει κάποιο όφελος για την υγεία ή τουλάχιστον τη δημοσιότητα ή την αναγνώριση”, είπε μιλώντας στο ίδιο ειδησεογραφικό μέσο. Ωστόσο, ούτε αυτός συνιστά την κατανάλωση του χόνδρου μετά από επέμβαση, καθώς δεν έχει κανένα απολύτως όφελος για τους ασθενείς.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Νέα μελέτη αποκαλύπτει τους κινδύνους για την υγεία από δημοφιλές γλυκαντικό που υπάρχει σε κέικ, τσίχλες και παγωτά

Μια κοινή τεχνητή γλυκαντική ουσία που βρίσκεται σε ανθρακούχα ποτά, τσίχλες και παγωτά μπορεί να βλάψει το έντερο, όπως έδειξε έρευνα.

Αυτό το ξέρετε; Ποιο λογότυπο δημοφιλούς τροφίμου έχει φιλοτεχνήσει ο Σαλβαντόρ Νταλί

Οι περισσότεροι δε γνωρίζουν ότι πίσω από το λογότυπο ενός θρυλικού και παγκόσμιου προϊόντος κρύβεται μια μεγάλη μορφή της ζωγραφικής.

Καρκινογόνες ουσίες σε λαδόκολλα ψησίματος – Ευρήματα νέας μελέτης

Επιβραδυντικά φλόγας και καρκινογόνες ουσίες πάνω από τα ρυθμιστικά όρια σε ορισμένα «οικολογικά» χαρτιά ψησίματος.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα