Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024
21.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Νέα λουκάνικα “The Hot Dog Project” από τον Μουτεβελή!

ΑρχικήTop quality 4uΛιανεμπόριοΝέα λουκάνικα "The Hot Dog Project" από τον Μουτεβελή!
spot_img

…καπνισμένα με φυσικό ξύλο οξιάς!

Η ιστορία της οικογένειας Μουτεβελή ξεκίνησε το 1970, όταν ο παππούς Κωνσταντίνος, έφθασε στην Αθήνα, έχοντας ένα όραμα. Πίστευε ότι τα παραδοσιακά λουκάνικα Καλαμάτας, φημισμένα για την εξαιρετική τους γεύση και ποιότητα, άξιζε να μοιραστούν με τους ανθρώπους σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο!

Σήμερα, η οικογένεια Μουτεβελή προσφέρει μια πλήρη γκάμα παραδοσιακών, χωριάτικων λουκάνικων που έχουν αποκτήσει φήμη για την υψηλή ποιότητα και την πολύτιμη γεύση τους. Παρασκευάζονται σχολαστικά, με βάση αυθεντικές συνταγές, που περνούν από γενιά σε γενιά!

Για τη δημιουργία αυτών των εξαιρετικών λουκάνικων, η οικογένεια Μουτεβελή, χρησιμοποιεί μόνο τα καλύτερα κομμάτια φρέσκου χοιρινού, μοσχαρίσιου και πρόβειου κρέατος. Γνωρίζουν ότι η ποιότητα των συστατικών είναι υψίστης σημασίας, για την επίτευξη της τέλειας ισορροπίας των γεύσεων. Επιπλέον, ενσωματώνουν 100% φυσικά βότανα και μπαχαρικά, προσεκτικά επιλεγμένα, για να ενισχύσουν το γευστικό προφίλ κάθε λουκάνικου.

Το μυστικό της εξαιρετικής γεύσης των λουκάνικών τους βρίσκεται στην προσθήκη εκλεκτού, κόκκινου κρασιού και φρέσκων συστατικών, όπως πορτοκάλι, πράσο και προϊόντα ΠΟΠ (Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης)- φέτα, μανούρι και ελιές Καλαμών, αναδεικνύοντας την πλούσια, γαστρονομική κληρονομιά της Ελλάδας.

Στον Μουτεβελή ακολουθούν κατά γράμμα τις αυθεντικές, ελληνικές συνταγές. Τα λουκάνικα ωριμάζουν με τον παραδοσιακό τρόπο και καπνίζονται με φυσικό ξύλο οξιάς, που τους προσδίδει μια ξεχωριστή καπνιστή γεύση, που μας μεταφέρει σε μια εποχή, που τα σπιτικά λουκάνικα αποτελούσαν μια αγαπημένη οικογενειακή παράδοση. Είτε τα απολαύσετε μόνα τους είτε τα ενσωματώσετε σε μια νόστιμη συνταγή, το γευστικό αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει!

Τα νέα λουκάνικα “The Hot Dog Project”, από τον Μουτεβελή είναι εξαιρετικά γευστικά και καπνισμένα, επίσης, με φυσικό ξύλο οξιάς! Έχουν ελαφριά γεύση, για να τα συνδυάζετε με τις σως που επιθυμείτε και μοναδικό, κρεατένιο δάγκωμα. Για απίθανα Hot Dog…αλλιώς!

Αναζητείστε τα στα ψυγεία των σούπερ μάρκετ, μαζί με τις υπόλοιπες γεύσεις των Χωριάτικων Λουκάνικων Μουτεβελής: Λουκάνικα με συνταγή Μυκόνου, από 100% φρέσκο Κρέας, Λουκάνικα Black Angus, Λουκάνικα με Φιστίκι Αιγίνης, με Σκόρδο, με Πάπρικα και πολλά άλλα!

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Απάτη τροφίμων: Πως μας πλασάρουν Ιαπωνική τσιπούρα για… φαγκρί! Πως μπορούμε να τα ξεχωρίζουμε

Το πελαγίσιο φαγκρί της μεσογείου Pargus pargus θεωρείται πολύ πιο ποιοτικό ψάρι και πιο ακριβό από την κόκκινη ιαπωνική τσιπούρα και η παραπλάνηση πάει σύννεφο!

Απαγορευμένο φυτοφάρμακο σε ελληνικό ελαιόλαδο: Η απάντηση της GAEA στο cibum

H GAEA λήγει τη συνεργασία με το ελαιοτριβείο - "Κυνήγι" για να εντοπιστεί ο αγρότης/ελαιοπαραγωγός - Μετά τη Δανία και τη Ρουμανία, το ελληνικό ελαιόλαδο GAEA αποσύρεται και από Νορβηγία και Γερμανία.

Ακρυλαμίδιο στο ψωμί: Πως σχηματίζεται η επικίνδυνη ουσία και πως να την αποφύγετε

Το ψωμί περιέχει αισθητά λιγότερο ακρυλαμίδιο από πατάτες και πατατάκια, αλλά λόγω του υψηλού ποσοστού κατανάλωσής του είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που συνεισφέρουν στην καθημερινή πρόσληψη της καρκινογόνου ουσίας.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα