Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
21 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Πρόστιμο σε φούρνο στην Αγία Παρασκευή

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΠρόστιμο σε φούρνο στην Αγία Παρασκευή
spot_img

Αγορανομικός έλεγχος και πρόστιμο σε αρτοποιείο στην Αγία Παρασκευή.

Η Διεύθυνση Ανάπτυξης της ΠΕ Βόρειου Τομέα της Περιφέρειας Αττικής ανακοίνωσε σήμερα την επιβολή προστίμου ύψους 1.000 ευρώ σε φούρνο στην Αγία Παρασκευή. Μετά από αγορανομικό έλεγχο που έκαναν οι επιθεωρητές της Περιφέρειας στις 27 Ιουλίου διαπίστωσαν παράβαση του άρθρου 2Α παρ 2 της  ΥΑ 91354/2017 (κανόνες ΔΙΕΠΠΥ) σύμφωνα με το οποίο “Η πληροφορία που παρέχεται από τον έμπορο προς τον καταναλωτή σχετικά με την τιμή του προϊόντος που διατίθεται προς πώληση πρέπει να περιέχεται σε πινακίδες ή ετικέτες ή άλλα αντίστοιχα μέσα πληροφόρησης που είναι τοποθετημένα επί του προϊόντος ή δίπλα σε αυτό με τρόπο που να είναι άμεσα αντιληπτή από τον καταναλωτή η σύνδεση μεταξύ της παρεχόμενης πληροφορίας και του προϊόντος”. Πιο συγκεκριμένα διαπιστώθηκε ότι ο φούρνος δεν παρείχε προς τους πελάτες την πληροφορία για την τιμή στο προϊόν “παγωτίνια σοκολάτα”, που διατίθετο προς πώληση σε ψυγείο στον χώρο του καταστήματος.

Η ανακοίνωση επιβολής προστίμου όπως δημοσιεύτηκε στον επίσημο ιστότοπο της Περιφέρειας Ατττικής.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ο Ευρωπαϊκός συναγερμός για τα δηλητηριώδη πατατάκια

Αναφορά στην έκθεση του ευρωπαϊκού ACN για τα δηλητηριώδη πατατάκια που έχουν διανεμηθεί σε 23 χώρες.

Προσοχή: Ο ΕΦΕΤ ανακάλεσε σήμερα από την ελληνική αγορά μολυσμένο ισπανικό κρέας

Μετά από εργαστηριακές αναλύσεις εντοπίστηκε ο παθογόνος μικροοργανισμός σαλμονέλα.

Σουβλάκια: Πόσο επιβλαβής είναι η κατανάλωση καμένου κρέατος και τι μπορείτε να κάνετε για να μειώσετε τον κίνδυνο

Πώς μπορεί να μειωθεί η πιθανότητα σχηματισμού επιβλαβών ενώσεων από το ψήσιμο του κρέατος.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο